Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

ja i mieszczańska prawicowa platforma...u mnie na wsi mówią koń by się uśmiał

pogadamy Władek za 2 lata - ale, pozdrawiam serdecznie

Twój skynek

ps. co zrobiliście mulsowi?

Frank:

<To zaszczyt otrzymać wyróżnienie z rąk samego Michnika.Nie rozumiem tego "no, no"!

To bardzo otwarty umysł,bardzo odważny.>

Czy to ta odwaga, która kazała mu czekać pół roku na zgłoszenie do prokuratury sprawy Rywina?

Czy ta sama odwaga sprowokowała go do całowania się z premierem Leszkiem M.

Bardzo cię proszę Franku, nie rób ze mnie idioty. Kolegi szukasz?

istota myśląca podobnego idiotyzmu nie mogla napisać

pogadamy Władek za 2 lata - ale, pozdrawiam serdecznie

Twój skynek

ps. co zrobiliście mulsowi?

skąd mogę wiedzieć..muls jest dobrem forumowym i widocznie komuś to przeszkadzało.

Nikt nie musi robić z ciebie idioty - sam świetnie dajesz z tym sobie radę.

Jestem Europejczykiem.

Co do prof. Geremka: fronda odszczekuje i przeprasza.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

A czego można było się spodziewać po takich "dziennikarzach". Najwyraźniej uważają że znajomość Biblii upoważnia ich do wydawania werdyktów. Nie ma to jak błogosławiona pycha.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Patrze na wasze pindolenie- o to komuś chodzi żeby idioci kłócili się o swoim ograniczonym świecie myśli i wyobrażeń. Za komuny straszono polaków, podsłuchiwano, szpiegowano, prześladowali ludzi wiary. Dzisiaj szlakuję się wiarę, pozwalamy się szpiegować przez portale społ. straszy się pandemią, nie dopuszcza inteligentnych ludzi do sejmu czy TV-same głupoty w TV. Widzicie to?

tłusty czwartek

widzimy, dlatego ja nie glosuje na odszczepiencow, chorych psychicznie bo wiem, ze to wrozy problemy, historia to pokazala...

terlikowski nie ma poprostu pojecia, jest amatorem, to samo pospieszalski, w tragicznym wypadku na motorowce zginelo mu dziecko i wstapil do sekty rydzyka, czy tacy ludzie powinni byc dziennikarzami? najwazniejsza jest prawda, my sie mozemy domyslac kim byl profesor geremek, przeciez on byl w pzpr wiele lat, on byl czlowiekiem tamtego systemu, to czy donosil na kolegow czy nie, czy popalili dokumenty jest kwestia naprawde drugorzedna, on byl czescia aparatu komunistycznego przez wiele lat i madremu wiecej nie tzreba, a terlikowski czy pospieszalski to hieny, zajeli by sie tym co sie dzieje teraz , szukali powiazan ludzi przy wladzy, dubienieckiego, schetyny, mira, na to sa za ciency...pozostaje jakies kopanie sie z przeszloscia i to z ludzmi , ktorzy w sumie zrobili wiecej dobrego niz zlego, a taki dubieniecki to typowy aparatczyk pisowsko-sldowski , ktorego dla dobra panstwa tzrebaby za pomoca prasy wlasnie teraz odstzrelic kiedy wyciagaja mu pierwsze brudy, nie czekac az urosnie w sile....

te smieszne pokrzykiwania , ze nikt umocowany w systemie nie mogl wyjezdzac na zachod itd. no nie mogl, dlatego oni wszyscy byli umaczani i byli czescia systemu, w tym w pierwszej kolejnosci ojciec kaczynskich i kaczynscy, ktorzy doszli za komuny do doktoratów [!}, profesur [!] na rezimowych uczelniach i porownac ich nomenklaturowe uklady i powiazania rodzinne z zyciorysem tego opluwanego tuska i jego matki pielegniarki , ktorzy doszli w sumie do wszystkiego z niczego....polakom cos sie rzucilo naprawde na umysl , ze nie kojarza najprostszych faktow, kaczynscy mieli pelnie wladzy , a emerytury esbekom zabral tusk dopiero, 'prawdziwi patrioci' nie znalezli na to czasu , a rozprawiali o recznikach pokrytych nasieniem leppera! ludzie, to naprawde nie jest normalne i tylko biologiczne wymarcie tego zapyzialego , zapalczywego ciemnego ludu moze pomoc, mlodych ludzi nie obchodzi gdzie tam czyjes nasienie bylo i czemu trzeba przez to wybory wczesniejsze rozpisac, oni chca zyc w normalnym kraju bez codziennej konferencji gowniarza , ktory nie dostal sie na aplikacje/mial bardzo slaba srednia na studiach , a zostal ministrem sprawiedliwosci....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

tylko miernota zachwyca sie amatorszczyzna tuska.

Gen. Błasik zrugał pilota Tu-154? Tusk: odmawiam komentarza

Premier Donald Tusk ©, szef MSWiA Jerzy Miller (L) i szef MON Bogdan Klich (P) na posiedzeniu Rządowego Zespołu Zarządzania Kryzysowego, fot. PAP/Radek PietruszkaNa zapisie z monitoringu Wojskowego Portu Lotniczego na Okęciu widać, jak 10 kwietnia tuż przed odlotem prezydenckiego Tupolewa do Smoleńska generał Błasik i kapitan Protasiuk prowadzą emocjonalną rozmowę - ujawniła wczoraj telewizja TVN24. Pytany o te doniesienia, premier Donald Tusk odpowiedział: "Nie chcę dołączyć do chóru tych, którzy znają się na wszystkim i każdego dnia mają coś do powiedzenia na temat katastrofy smoleńskiej". - Nie stać nas na amatorskie interpretacje, nie chcę być w tej sprawie amatorem - dodał

jakby ktos zapytal go ktora godzina,to ten odeslaby taka osobe do rzecznika rzadu,lub powiedzial,ze w obecnej chwili nie jest w stanie udzielic odpowiedzi.

a umiejetnosc rzadzenia,to jest umiejetnosc poejmowania szybkich decyzji

YunnanTEA'

Frank:

<To zaszczyt otrzymać wyróżnienie z rąk samego Michnika.Nie rozumiem tego "no, no"!

To bardzo otwarty umysł,bardzo odważny.>

Czy to ta odwaga, która kazała mu czekać pół roku na zgłoszenie do prokuratury sprawy Rywina?

Czy ta sama odwaga sprowokowała go do całowania się z premierem Leszkiem M.

]

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tak,to dzięki tej odwadze twoi idole doszli do władzy i zamiast podziękować Michnikowi rozpętali opluwanie .

Całuski ?

Wcześniej przecież napisałem,że pomimo wielkiego szacunku,z częścią poglądów ,zachowań Michnika się nie zgadzam.

Zresztą Miller nie jest w końcu diabłem ,miał też całkiem niezłe osiągnięcia w swojej działalności.

Proponowałbym w dyskusjach stosowanie głębszej i zimnej analizy,a nie gry na emocjach.

tomuś fronda przeprosiła czas na ciebie ....czy przerasta to twoje możliwości

kandydowal,znaczy jest cos na rzeczy,,,

a za swoje opluwanie SP.Prezydenta Kaczynskiego przeprosiles?

jakby ktos zapytal go ktora godzina,to ten odeslaby taka osobe do rzecznika rzadu,lub powiedzial,ze w obecnej chwili nie jest w stanie udzielic odpowiedzi.

a umiejetnosc rzadzenia,to jest umiejetnosc poejmowania szybkich decyzji

Przynajmniej nie robi z siebie idioty jak wczoraj Macierewicz i reszta rydzykowych "fahofcuf".

Szybkie decyzje kolego, muszą być jeszcze trafne i rozumne, nie jak za rządów poprzedniego premiera.

Przynajmniej nie robi z siebie idioty jak wczoraj Macierewicz i reszta rydzykowych "fahofcuf".

Szybkie decyzje kolego, muszą być jeszcze trafne i rozumne, nie jak za rządów poprzedniego premiera.

rozwin temat,jakie to decyzje,,?

odpowiedzenie "ktora godzina " jest w/g ciebie problemem?

odpowiedzenie "ktora godzina " jest w/g ciebie problemem?

Czy ktoś w/g Ciebie pytał na konferencji premiera o godzinę i ten nie odpowiedział?

rozwin temat,jakie to decyzje,,?

Wycofanie w ostatniej chwili pracowników mogących złapać na gorącym uczynku brania łapówki ministra Lipca (potem i tak został aresztowany).

Mianowanie szefem TVP a następnie odwołanie Wildsteina a potem Urbańskiego.

Decyzja o cyrkowych, medialnych zatrzymaniach na "oczach" kamer telewizyjnych, skutkujących w efekcie śmiercią Blidy.

Użycie służb specjalnych do sfingowania afery z Lepperem w tle.

Wydanie zgody Ziobrze na nie kończące się konferencje prasowe w sprawach, w których nie było "twardych dowodów", itd.

Samo mianowanie Ziobry na ministra, to jakiech chory pomysł.

Czy ktoś w/g Ciebie pytał na konferencji premiera o godzinę i ten nie odpowiedział?

Wycofanie w ostatniej chwili pracowników mogących złapać na gorącym uczynku brania łapówki ministra Lipca (potem i tak został aresztowany).

Mianowanie szefem TVP a następnie odwołanie Wildsteina a potem Urbańskiego.

Decyzja o cyrkowych, medialnych zatrzymaniach na "oczach" kamer telewizyjnych, skutkujących w efekcie śmiercią Blidy.

Użycie służb specjalnych do sfingowania afery z Lepperem w tle.

Wydanie zgody Ziobrze na nie kończące się konferencje prasowe w sprawach, w których nie było "twardych dowodów", itd.

Samo mianowanie Ziobry na ministra, to jakiech chory pomysł.

to wszystko to polityka,o ktorej my nie mamy najmniejszego pojecia,i nikt nie tlumaczy sie nam z takich decyzji.

Blida ,,,,o zmarlych sie zle nie mowi,wiec zosatwiam ten temat.

Lepper,,dzialanie zgodne z prawem.

Ziobro,,,najlepszy minister sprawiedliwosci po 89roku.

Wildstein,,,bardzo dobry dziennikarz,,a czy byl dobrym prezesem TVP?skad nam to wiedziec?

a Ciebie,negatywnie zaprogramowaly media w tych sprawach,media ktore "obalily" rzad Kaczynskiego.

Filut

popatrz na to, aparatczykow pisowskich na pewno nikt nie rozliczy, a odszkodowania bedziemy my placic, tzn. tzw. 'skarb' panstwa...gdyby ich po kieszeniach troche ruszylo toby przemysleli nastepne hucpy, wyciaganie ludzi w kajdankach i aresztowania[?] 'podejrzanych', ktorzy nie maja gdzie uciec i zadna taka czynnosc nie jest w ogole potrzebna...no, ale coz nazwali wroga, probowali go jakos znalezc w spoleczenstwie, wszystko na starych komunistycznych zasadach , a niby kaminski czy ziobro to 'mlodzi', nieskazeni 'politycy'....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Wildstein,,,bardzo dobry dziennikarz,,a czy byl dobrym prezesem TVP?skad nam to wiedziec?

Tomek, nie kompromituj się, Wildstein wyleciał z posady, dostał kopa w d...

A Ty oczywiście nic nie wiesz...

to wszystko to polityka,o ktorej my nie mamy najmniejszego pojecia,i nikt nie tlumaczy sie nam z takich decyzji.

Może Wy nie macie pojęcia, ale dla wielu osób mechanizmy były i nadal są aż nadto jasne.

Od początku rządu PiS mówiło się o "krótkiej ławce" Kaczyńskiego. O braku ludzi kompetentnych, z doświadczeniem i stabilnym kręgosłupem moralnym, niezależnym od partyjnych nasiadówek. Kaczyński to wyłącznie ideolog z uprzedzeniami, działający na dość niskim poziomie intelektualnym i równających wszystkich wokół do siebie, to nie jest lotny menadżer z otwartym pragmatycznym umysłem.

Sytuacja po poprzednich wyborach stała się dla PiS jeszcze gorsza, bo poprzednia ideologia przestała być modna. Główny argument ideologiczny - potrzeba rozwalania "układu"- w społeczeństwie stopniowo wygasał. Na czym wówczas PiS oparł swoją istotę obecności w polityce? Ano właśnie: katastrofa smoleńskia. Która zresztą spadła PiSowi jak manna z nieba, gdyż nie było widać na horyzoncie żadnych innych argumentów do wykorzystania: Platforma zaczęła robić wszystko sporo lepiej niż partia Kaczyńskiego, a PiS ku przerażeniu kierownictwa partii zaczął znikać ze sceny politycznej.

Jeśli mielibyśmy się bawić w teorie spiskowe, to zaaranżowanie katastrofy przez kogoś związanego z PiS byłoby najbardziej śmiałym a i jednocześnie pewnym sposobem na utrzymanie i zwiększenie elektoratu przed kolejnymi wyborami.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Dzisiaj szlakuję się wiarę, pozwalamy się szpiegować przez portale społ. straszy się pandemią, nie dopuszcza inteligentnych ludzi do sejmu czy TV-same głupoty w TV. Widzicie to?

Napisz nam coś o tym. Koniecznie!

Jestem Europejczykiem.

Filut

popatrz na to, aparatczykow pisowskich na pewno nikt nie rozliczy, a odszkodowania bedziemy my placic,...

Tu nawet nie ma czego komentować. Goła dupa niekompetencji PiSu aż świeci.

Zabawy niedouczonych gówniarzy za nasze pieniądze.

Napisz nam coś o tym. Koniecznie!

Jaro 747, jakbyś chciał, to byś zrozumiał.

"Dzisiaj szlakuję się wiarę"

To znaczy określa się drogę, którą wiara (w domyśle kościół) będzie podążać.

"Dzisiaj szlakuję się wiarę"

To znaczy określa się drogę, którą wiara (w domyśle kościół) będzie podążać.

Aaaaa, teraz kumam!

Do tej pory szlakowy kojarzył mi się z wioślarstwem, dzięki że otworzyłeś mi oczy (mówiąc językiem tomusia). Niezmiernie się dziś dzięki Tobie duchowo ubogaciłem ;-).

Jestem Europejczykiem.

Aaaaa, teraz kumam!

Do tej pory szlakowy kojarzył mi się z wioślarstwem, dzięki że otworzyłeś mi oczy (mówiąc językiem tomusia). Niezmiernie się dziś dzięki Tobie duchowo ubogaciłem ;-).

Staram się służyć Ci pomocą. Teraz i zawsze.

Frank:

<Zresztą Miller nie jest w końcu diabłem ,miał też całkiem niezłe osiągnięcia w swojej działalności.>

Nie no Frank, tak nie będziemy rozmawiać. Jeżeli Michnik to patriota a Miller był dobrym premierem, to w jakim kraju my żyjemy?

Filut:

<Tomek, nie kompromituj się, Wildstein wyleciał z posady, dostał kopa w d...

A Ty oczywiście nic nie wiesz...>

Po prostu był niezależny. Dlatego go odwołano. Czy to takie skomplokowane?

Po prostu był niezależny. Dlatego go odwołano. Czy to takie skomplokowane?

Powołanie Wildsteina przywołałem jako przykład szybkiej i złej decyzji ówczesnego premiera.

Ten sam premier kazał go szybko zdjąć.

Która, Twoim zdaniem decyzja była zła?

A która dobra?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.