Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Albo na naszych PiSwarunkach albo wcale - i to by było na tyle wg pana Hofmana.

Albo debata w TVN albo się walcie - domyślna odpowiedź PO.

Jedni i drudzy graja w kółko i krzyżyk.

Jedyni zainteresowani grą - media.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Albo debata w TVN albo się walcie - domyślna odpowiedź PO.

Jedni i drudzy graja w kółko i krzyżyk.

Jedyni zainteresowani grą - media.

Kłamiesz albo bezmyślnie powtarzasz cudze kłamstwa. Tusk prosił media o zorganizowanie debat. Na razie zgłosił się Polsat i Radio Zet. Na obydwie propozycje Tusk się zgodził.

Jestem Europejczykiem.

Jaro

Jeśli cudze to Tuskowo-Grasiowe.

Rozumiem, że masz już jakiś filtr w mózgu na odsiewanie wszystkiego poza tym co "powie" ktokolwiek z PO (owa żaba).

Przeoczyłeś TVN - tak sobie (oczywiście) mimo, iz padła propozycja ze strony TVN24 (może byłeś w tym czasie w WC).

Poza tym doskonale wiesz, że telewizja rządowa nie potrzebuje zapraszać i być zapraszaną.

Jeszcze raz powtarzam że skłamałeś albo powtórzyłeś cudze kłamstwa. Twój wpis:

"Albo debata w TVN albo się walcie - domyślna odpowiedź PO."

Tusk zgodził się na debatę dzisiaj w Polsacie. Inne terminy nie są ustalone ale zgodził się również na debatę w Radio Zet.

Albo masz duży problem z rozumieniem prostych zdań albo z prawdomównością. Wybór należy do ciebie ;-).

P.S.

Hofman robi z siebie debila po raz kolejny. Ciekawe czy rano bierze Prozac czy jest taki tępy że nie cierpi wygadując te wszystkie brednie.

Jestem Europejczykiem.

Niedługo wybory, kłamstwa i manipulacje PO zaczynają przekraczać wyobrażalne rozmiary.

Próbkę tego mieliśmy w TVP INFO tuż po konferencji prasowej premiera D.Tuska.

Komentatorzy w studio byli zgodni, PiS przegrywa wszystko, J.Kaczyński i jego ludzie boją się debaty, - według nich oczywiście.

To, że PiS czeka na zdanie sprawozdania z czterech lat rządzenia przez ministrów D.Tuska, nazywają manipulacją.

Żenada, i to oglądają ludzie w całej Polsce.

Oczywiście wystarczy spojrzeć na to kto taki komentarz udziela.

To wszystko wyjaśnia.

KAŻDA JAKAKOLWIEK DEBATA "MUSI" I "ZAKOŃCZY SIĘ SUKCESEM " PRZEDSTAWICIELA PO I DONALDA TUSKA, - CO BY NIE BYŁO, CO BY NIE POWIEDZIAŁA KAŻDA ZE STRON, ODDZIAŁ "POSŁUSZNYCH DZIENNIKARZY" JUŻ CZEKA, TEKST OPINII O TYCH DEBATACH MOGĄ BYĆ JUŻ GOTOWE, NIKT ICH NIE MUSI SŁUCHAĆ, WERDYKT POTRZEBNY DLA SPOŁECZEŃSTWA, ICH WYNIKU JUŻ ZAPADŁ.

TVP INFO pokazała to nad wyraz dosadnie.

Żadnego dziennikarza prawicowego, nawet lekko tolerancyjnego z centrum, dwóch panów starych wyżeraczy służących swą opinią, zaczadzonych w uwielbieniu dla etosu IIIRP, "informuje" społeczeństwo jak mają interpretować zaistniałe fakty.

Według ich opinii przekroczenie progu wyborczego przez PiS jest bardzo trudne, no ale PiS ma taki twardy elektorat, który wszystkie wpadki i słabości zniesie i karnie stawi się w dniu wyborów przy urnie, tego nie mogą zdzierżyć.

Żenada.

xniwax

Naprawdę myślisz,że jakikolwiek rząd zgodziłby się na to,że jego ministrowie będą wzywani na dywanik do jakiegoś centrum programowego i będą się tam tłumaczyć przed opozycją.Przecież do jawna kpina!PiS nie chce debaty i liczy na to,że PO tę propozycję odrzuci a PO ją odrzuci ( i słusznie).Zresztą po co te debaty ja wolę w telewizji kopaną.

D.Tusk........................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Żenada

Żegnam.

P.S.

To treść debaty z PO.

O co ta kłótnia?O debaty?Przecież są one dla idiotów i imbecyli!Co z tego,że Naczelny Pełowiec obiecał walke z biurokracją,jak zrobił odwrotnie a przy okazji zrobił z siebie durnia pytając trybunał czy może zwolnić wcześniej zatrudnionych.Co z tego,ze krzyczał trzy razy 19% jak zrobił 23%.Dla kogo więc są te debaty jak nie dla idiotów?Mam rozumieć,że ci co walczą tak o nią,tu na forum do nich należą?

Te dwie partie robią sobie jaja z narodu.Kuśwa nie trzymam już ciśnienia.

Aaaa jezd jeszce"mniejsze zło"-zapomniałem,to takie usprawiedliwienie...przed samym sobą.Czyste sumienie.Hehehe

Ktoś napisał,że(Tłumacząc zatrudnienie tych 60tys nierobów w administracji),gdzieś trzeba było ich zatrudnić i zmniejszyć w ten sposób bezrobocie i zatrudniono.Nie byłoby lepiej utrzymać stocznie?Mniejsze dopłaty...na pewno.

Debata musi być, aby Pan Tusk mógł powiedzieć kolejnym niedowiarkom, że wszystko idzie jak należy. Liczby nie kłamią, miało być 19% i będzie, jak tylko będzie to możliwe. Przecież ja to rozumiem, jak by było można, to by się dało zrobić. A obiecać coś trzeba i to każdemu, jak inaczej można wygrać? Jeśli ktoś wie, proszę powiedzieć. Takie rzeczy można mówić w każdej stacji, nie wiem skąd obawy.

Debata musi być, aby Pan Tusk mógł powiedzieć kolejnym niedowiarkom, że wszystko idzie jak należy.

To tłumaczyłoby dlaczego PiS boi się debaty jak diabeł wody święconej. Wprawdzie są tacy, co twierdzą że to z powodu niekompetencji swoich działaczy ale to z pewnością źli ludzie są ;-).

Jestem Europejczykiem.

"Komitet Wyborczy Prawo i Sprawiedliwość oświadcza, że na zorganizowanej w dniu 16.08.2011 r. w siedzibie Komitetu Wyborczego Prawo i Sprawiedliwość konferencji prasowej, zostały rozpowszechnione nieprawdziwe informacje, że Platforma Obywatelska ma zerowy udział w inwestycji rewitalizacji zabytkowego Starego Miasta w Zamościu, jak również inwestycji uporządkowania gospodarki wodno-ściekowej w dorzeczu Parsęty.

Nieprawdziwa jest również informacja, że rząd PO ogranicza fundusze na inwestycję budowy zapory wodnej 'Świnna Poręba' oraz informacja sugerująca, że PO nie brała udziału w przeprowadzeniu i przygotowaniu inwestycji budowy Trasy Mostu Północnego, a w szczególności, że nie miała udziału w zawarciu w 2002 r. trójstronnego porozumienia pomiędzy gminą Warszawa-Bielany, Warszawa-Białołęka oraz m.st. Warszawa w przedmiocie programu budowy Trasy Mostu Północnego".

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Naprawdę myślisz,że jakikolwiek rząd zgodziłby się na to,że jego ministrowie będą wzywani na dywanik do jakiegoś centrum programowego i będą się tam tłumaczyć przed opozycją.Przecież do jawna kpina!PiS nie chce debaty i liczy na to,że PO tę propozycję odrzuci a PO ją odrzuci ( i słusznie).

Na tym polega polityka przed wyborami w Polsce - uniki, uszczypliwości, złośliwości - brak dyskusji z obu stron (bo te się liczą).

Oczywiście, że propozycje PiS to zaczepka (w słusznej sprawie). Do debaty w końcu i tak dojdzie.

"...i będą się tam tłumaczyć przed opozycją..."

Skoro w parlamencie PO miast prowadzić dialog z opozycją, odpowiadac na pytania, interpelacje - atakuje opozycję za za to, że w ogóle śmie być opozycją.

Tusk zgodził się na debatę dzisiaj w Polsacie.

Gdzie napisałem, że dzisiaj w TVN? Propozycja padła i dotyczyła również TVN - nie było mozy o terminie..

O debatach już małe co nieco było :\

Może warto się zastanowić na jakiego chama na pewno nie głosować?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

To już wszyscy? Lubie mieć większy wybór. Myślałem, że mamy więcej posłów i senatorów. Jak Pan Filut wie coś więcej, proszę ujawnić.

Tak źle z własnym rozumem?

Gdzie napisałem, że dzisiaj w TVN? Propozycja padła i dotyczyła również TVN - nie było mozy o terminie..

Kręcisz jak prawdziwy PiSowiec.

Po raz drugi zacytuję twój wpis:

"Albo debata w TVN albo się walcie - domyślna odpowiedź PO."

Tusk wyraźnie zaprosił wszystkie media do przedstawiania propozycji debaty. Ponieważ pytanie zadawała dziennikarka z TVN24 rzucił , że tez może go zaprosić. Odpowiedz była, że ona jest tylko prostą dziennikarką...

Pod koniec rozmowy dziennikarka z Polsatu zaprosiła Tuska w imieniu jej stacji i zaproszenie zostało przyjęte. Za chwilę zaproszenie zgłosił dziennikarz z Radia Zet. Innych zaproszeń nie słyszałem.

Jak to się ma do twoich wpisów naprawdę nie wiem, jak dla mnie typowe odwracanie kota ogonem i zaprzeczanie faktom.

Coś jak Hofman i Prezes, boją się w telewizji wystąpić? To jak chcą rządzić jak boją się mediów? Krajem też chcą rządzić ze swojej siedziby?

P.S.

Przy okazji pojawił się nowy warunek: "Debatować możemy, jak Platforma Obywatelska przedstawi program".

Jak rozumiem następnym warunkiem będzie zatwierdzenie programu PO przez Prezesa :-).

Jestem Europejczykiem.

Tylko kto zrozumie ewentualną debatę ? Oto przykład polszczyzny jarusia... Gdy byłem dzieciakiem, to w podstawówce za coś takiego polonistka wyrzucała za drzwi:

"Gdyby państwo zanalizowali ostatnie kilkanaście miesięcy, to wziąwszy pod uwagę, że dzięki tej katastrofie spotkało mnie straszliwe osobiste nieszczęście, to by państwo zobaczyli, że naprawdę wstrzemięźliwie do tego podchodzę"

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.