Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

W najnowszym sondaży wp.pl prawie remis:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . Co tym razem Tusk obieca?

A po co? Problemem PiS oprócz impotencji jest tzw. brak zdolności koalicyjnej spowodowany psychopatyczną osobowością Prezesa i fobiami jego otoczenia.

Tusk wcale nie musi wygrywać żeby zachować władzę. Prezes żeby zdobyć władzę musi wygrać wyraźnie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

A po co? Problemem PiS oprócz impotencji jest tzw. brak zdolności koalicyjnej spowodowany psychopatyczną osobowością Prezesa i fobiami jego otoczenia.

Tusk wcale nie musi wygrywać żeby zachować władzę. Prezes żeby zdobyć władzę musi wygrać wyraźnie.

Zbytnia pewność przez Ciebie przemawia.

Bo za toksyczny to w dalszym ciągu przez większość partii uznawany jest SLD. Jego szefa nawet były Kwaśniewski nie zaprosi na najważniejsze dla polskiej Lewicy wydarzenie - jakim będzie ślub Aleksandry. Może nawet jakaś nowa koncepcyjka partyjno-polityczna tam się zawiąże. Jeśli tylko tatusia goleń nie zaboli albo choroba filipińska nie dopadnie.

PiS robiąc wynik wyborczy na poziomie PO, opowieści o swojej toksyczności schowa do kieszeni Prezesa, który ze znaną powszechnie chytrością obieca Pawlakowi fotel premiera i zrobi koalicję z PSL i SP. Ziobrę zaspokoi stanowiskiem marszałka Sejmu, bo Senatu będzie dla Struzika. W dodatku obieca mu kandydowanie w wyborach prezydenckich jako kandydatowi partii rządzących - przynajmniej dwóch.

Zbytnia pewność przez Ciebie przemawia.

Przeze mnie???

Dlaczego przeze mnie? Ja tylko oceniam sytuację. W mojej ocenie taka sytuacja jest chora ale dlatego piszę o impotencji opozycji a nie o kompetencji rządzących.

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Przeze mnie???

Dlaczego przeze mnie? Ja tylko oceniam sytuację. W mojej ocenie taka sytuacja jest chora ale dlatego piszę o impotencji opozycji a nie o kompetencji rządzących.

Zakładając, że PIS nie będzie miał zdolności koalicyjnej. PSL jeszcze nie wie jak to się robi z PiS-em!

Zakładając, że PIS nie będzie miał zdolności koalicyjnej. PSL jeszcze nie wie jak to się robi z PiS-em!

Po ostatniej tysiącletnej IV RP nawet największy idiota wsród polityków zrozumiał, że koalicja z PiS kończy się jak kopulacja modliszki czyli pożarciem partnera. Aczkolwiek patrząc na taką analogie zawsze znajdzie się jakiś napalony idiota :-).

Ciągnąc analogię drugi napalony idiota nie wytrzyma i skonsumuje związek mocno przed czasem po czym będzie narzekał na wszechobecny spisek i na media.

Jestem Europejczykiem.

747

Nieprzypadkowo zadałem ci pytanie o Macierewicza bo kiedyś był on wielbicielem Che Guevary czyli lewakiem.To jak to jest z jego człowieczeństwem?

Nie Michnik tylko Pan Adam Michnik

Może godniej - Rabin Szechter syn Ozjasza?

pytanie o Macierewicza bo kiedyś był on wielbicielem Che Guevary czyli lewakiem

Ba, był nawet maoistą:)

i chyba trockistą :))

A tymczasem brytyjska telewizja...sfinansowała eksperyment niszczący z samolotem pasażerskim naszpikowanym aparaturą pomiarową mający na celu falsyfikację wypadku Smoleńskiego w realu.Cała nadzieja w pancernej brzozie.

Panowie - żyjecie przeszlością - od 5 lat dziala inna mafia

I będzie pewnie rządzila nadal.

PIS nawet jak wygra to nie stworzy koalicji (+ PSL + SP)

No chyba że Miller okaże się "polskim lewicowym politykiem starszo-średniego pokolenia" - ale nawet perwersje, mają swoje granice :)

Panowie - żyjecie przeszlością - od 5 lat dziala inna mafia

ta a kto planuje akcję Biskup na czele waszego jesiennego spędu . Będzie buczenie , muczenie i egzorcyzmy..... wygonicie z Tuska diabła

" Jednym z ważniejszych momentów jesiennej kampanii

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ma być planowany na 29 września w

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) marsz "Obudź się, Polsko". Organizatorzy liczą na 100 tys. ludzi. Mobilizują się działacze PiS, słuchacze Radia Maryja, czytelnicy "Gazety Polskiej", związkowcy z Solidarności, środowiska smoleńskie...

Organizatorzy - wśród nich poseł PiS Andrzej Jaworski - marzyli o tym, by imprezę poprzedziła msza odprawiona przez biskupa, najlepiej sympatyzującego z Radiem Maryja. Nieszczęśliwie dla PiS archidiecezją warszawską rządzi jednak daleki od toruńskiej rozgłośni kard.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . I to do niego należy decyzja o tym, kto odprawi mszę. Wyznaczył do tego nie biskupa, lecz jednego z proboszczów."

tego nie ma ? skynek coś płynnego twoją rzeczywistość rozmywa i bredzisz

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.