Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Tusk wystawił Gowina na stanowisko na którym mógł się tylko skompromitować.I tak sie stało!A teraz pozbył sie go jako niegroźnego oponenta.Swoją drogą Gowin to wyjątkowy idiota niczym pisowiec.

Pozwolę się nie zgodzić. Gowin, mimo że konserwatysta - od pisowskiej przeciętności dzielą go lata świetlne na korzyść byłego ministra. Problemem Gowina jest brak umiejętności równoważenia własnych poglądów wobec sprawowanej funkcji, natomiast co do jego niezależności i stałości poglądów trudno mieć wątpliwości.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

<br /> natomiast co do jego niezależności i stałości poglądów trudno mieć wątpliwości.<br />

A jaka z tego wartość dla kogokolwiek? Stałość poglądów jako miara poziomu człowieka? Hitler, Goebels i Himmler też mieli poglądy dosyć stałe (z zachowaniem proporcji) - tak samo jak moja teściowa.

Wartość dla jego wyborców. Wiele osób oddało na niego swój głos i moim zdaniem poparcia swoich wyborców nie stracił - co chyba dla Gowina jest ważniejsze niż z definicji tymczasowa teka ministerialna. Media spekulują że od dłuższego czasu przygotowuje się do kandydatury na prezydenta Krakowa - i to nie bezpodstawne spekulacje, ale okaże się wkrótce.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

zrobił to co Palikot z swinskim ryjem.Juz massy wiedza kto to gowin i to własciwe mu wystarczy/

A tu mamy prawdziwka rozciągntego na krzyzu.Zupy z tego nie bedzie wojciech iwaszczukiewicz dnia 30.04.2013 - 11:34 napisał

Prezydent Kaczyński reprezentował interesy tylko swojego brata i nie mógł być dla nikogo zagrożeniem.

Naturalizowanych Polaków ci u nas dostatek - jaki przenikliwy, inteligentny wpis.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

747

Ty jako prawdziwy Polak też nie mógłbyś pewnie ulec rozpadowi przy zderzeniu z ziemią przy prędkości 200km/godz.?

A swoją drogą to szkoda!

"Kreujący się na czołowego buntownika wobec krajowego świata polityki Paweł Kukiz zamieścił na swym profilu na Fb zdjęcia, na których składa kwiaty na grobie Lecha Kaczyńskiego

Zdjęć zatytułowanych "Rocznica Smoleńska" jest siedem. Widać na nich, jak Kukiz w towarzystwie Dominika Kolorza, szefa górniczej "S" składa kwiaty m.in. na grobie Lecha Kaczyńskiego na Wawelu, na grobie b. szefa IPN Janusza Kurtyki, który również zginął w katastrofie smoleńskiej, czy pod krzyżem katyńskim."

Cały tekst:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Ty Jaruś jednak tępy jesteś, obiektywnie. Szturmówka niebieska i gwiazdy złote od pały to ci się należą..tez obiektywnie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Ty Jaruś jednak tępy jesteś, obiektywnie. Szturmówka niebieska i gwiazdy złote od pały to ci się należą..tez obiektywnie.

A coś na poruszony temat od siebie? Za trudne dla PiSSowskiego politruka?

Jestem Europejczykiem.

Mam się odnosić do twojej opinii, której nie ma?

Miast własnej opinii jest tylko wklejka o opiniach w większości pozytywnych.

Mam się odnieść do tego co chcesz widzieć czy do tego czego nie chcesz widzieć?

W ogóle to masz jakiekolwiek własne zdanie?

Gość rydz

(Konto usunięte)

Politycy doprowadzili już do tego,

że kiedy czytam np, że "prezydent był na premierze",

to nie wiem,czy to relacja z wydarzenia kulturalnego,

czy kolejna akcja promująca legalizację związków homoseksualnych i partnerskich :)

"Kreujący się na czołowego buntownika wobec krajowego świata polityki Paweł Kukiz zamieścił na swym profilu na Fb zdjęcia, na których składa kwiaty na grobie Lecha Kaczyńskiego

Zdjęć zatytułowanych "Rocznica Smoleńska" jest siedem. Widać na nich, jak Kukiz w towarzystwie Dominika Kolorza, szefa górniczej "S" składa kwiaty m.in. na grobie Lecha Kaczyńskiego na Wawelu, na grobie b. szefa IPN Janusza Kurtyki, który również zginął w katastrofie smoleńskiej, czy pod krzyżem katyńskim."

Cały tekst:

Ukryta Zawartość

no i co z tego...

935712_362048877240212_128947785_n.png

11947_446530698766532_1327394616_n.jpg

.

post-14274-0-74454300-1367357429_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

W ogóle to masz jakiekolwiek własne zdanie?

Rozumiem, że pytanie kierujesz do samego siebie. Moje zdanie o Kukizie jest takie - stracił głos, w szolbiznesie nie ma juz szans to próbuje zaistnieć w polityce.

Odnośnie zdjęć które umieścił na fejs-zbuku to komentarz internauty pewnie będzie lepszy od mojego:

""Panie Pawle, skoro nadal uważa się Pan za buntownika, który nie podąża za kiczowatym i tandetnym mainstreamem, to w jakim celu dodaje Pan zdjęcia z cmentarza na Facebooku? Po co ciągać za sobą fotografa, który tylko przeszkadza w modlitwie i zadumie? Myślę, że większość Polaków oddała 10 kwietnia hołd zmarłym w katastrofie smoleńskiej, jednakże nie przyszło im do głowy, aby tak osobiste chwile fotografować, a tym bardziej zamieszczać na portalu społecznościowym. Z pewnością jednak powyższe fotografie pomogą w zbiciu smoleńskiego kapitału politycznego. Gratuluję "pomysłowości" i "taktu" . Pozdrawiam"

Jestem Europejczykiem.

Kukizowi to możecie buty czyścić.

Pozdrawiam Towarzysze w dniu waszego święta!

humor%5Clenin_1maja.jpg

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Pozdrawiam Towarzysze w dniu waszego święta!

coz doktorku normalny nieuk jezdes.To swieto to nie swieto lenina ani nawet komunistowA co to za swieto zielona malpko to raczej powinienes sie zorientowac jesli pracodawca zrobił ci wolne.Jesli ci nie zrobił a slusznie, to...za***rdalaj .

16 godzin i morda w kubeł.

komentarz internauty

Jeden z wielu i co z tego, dlaczego nie przytaczasz tych komentarzy, których nie przytacza GieWie.

Jeśli coś komentujesz (a nie komentujesz tylko cytujesz i to wybiórczo) to pytam po jaką cholerę?

Jeśli coś komentujesz (a nie komentujesz tylko cytujesz i to wybiórczo) to pytam po jaką cholerę?

bo tamto znamy nawet jak nie czytamy.tamto to...nuuuda.

coz doktorku normalny nieuk jezdes.

chiba nie dotarlo jeszcze ze ty to pracownik najemny jezdes i to twoje swieto

chiba nie dotarlo jeszcze ze ty to pracownik najemny jezdes i to twoje swieto

Trafne.

Zauważcie że tym świętem obecnie najbardziej podniecają się pracownicy budżetówki lub korporacji. Dla innych to właściwie całkiem zwyczajny dzień, tyle że sklepy pozamykane i mniejszy ruch na drogach.

Z drugiej strony w najbliższych dniach bardzo uważajcie za kółkiem, na poboczach dróg nastąpi wyjątkowe stężenie prawdziwych obrońców wartości wszelakich - poszukujących po ciemku niedobitków poprzedniego systemu, zdrajców narodu i cholera wie czego jeszcze.

Apolityczność moderatora to zapewne ciężki chleb powszedni i nie tylko od święta.

Tak w ogóle uważajcie na drogach bez względu na sztandary czy pały.

E tam... Ja prowadzę zarejestrowaną działalność gospodarczą (czyli jestem pożal się Boże biznesmenem ;) ) i wciąż temat 1 Maja mnie kręci! :)

Przy okazji: włamałem się mulsowi na komputer i zdobyłem unikalne zdjęcia jego chałupy, które kitrał na HDD! :)

UWAGA UWAGA! PO RAZ PIERWSZY NA AUDIOSTEREO: Z WIZYTĄ W SALONIE MULSA!

Widać nawet jego stereo... znaczy... mono. ;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.