Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

"Za 9 miesięcy pracy w 2013 roku ministrowie w rządzie Donalda Tuska wypłacił swoim pracownikom ponad 47 mln zł nagród - informuje dzisiejszy "Super Express".

Jak dowiedział się "SE", nagrody zostały przyznane za szczególne osiągnięcia w pracy, terminowe realizowanie zadań, ukończenie trudnych projektów, pracę pod presją czasu, czy zaangażowanie i kreatywną postawę."

Naj­hoj­niej­szy dla pra­cow­ni­ków był Mi­ni­ster Spraw Za­gra­nicz­nych Ra­do­sław Si­kor­ski. Na pre­mie prze­zna­czył ponad 14 mln zł.

36efb1c4dc99b335563eec873b8b5518.jpg

http://wiadomosci.onet.pl/kraj/ministerstwa-przeznaczyly-ponad-47-mln-zl-na-nagrody-dla-pracownikow/j04h1

Hojny pan.

"....Polityk wyznaje, że dopiero teraz zrozumiał, jak "bardzo bezbronny jest obywatel, gdy przeciw jego słowu jest słowo policjanta. Bez dowodów można zniszczyć człowieka". Według Wiplera w Polsce tysiące obywateli spotykają się z problemami nadużyć służb mundurowych. Były poseł PiS za przykład podaje Piotra Staruchowicza, którego zatrzymanie i przetrzymywanie było "jednym z największych skandali wolnej Polski".

- Staruch wygra wielkie odszkodowanie w Strasburgu za to, jak był traktowany przez polski wymiar sprawiedliwości - mówi Wipler....."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

-----------------------

Wipler jak dla mnie jest już skończony, skoro będąc aktywnym parlamentarzystą, wstawia się za zwykłym bandytą, a co gorsza, może się z nim utożsamia. Czy walka o elektorat musi być aż tak zachłanna? Nie przepuści się nawet stadionowym bandytom, aby zdobyć parę głosów więcej? A może kibole to tylko szara masa, dobry materiał do manipulacji? Rozwieszą na trybunach hasło, pokrzyczą co im się na kartce napisze, zadymią i będzie po linii partii?

Ukryta Zawartość

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

wstawia się za zwykłym bandytą

Co powiesz o precedensach Wałęsy i Kwaśniewskiego w takim razie?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Zastosowanie przez Prezydenta RP prawa łaski w stosunku do osoby skazanej prawomocnym wyrokiem winno mieć wyłącznie przesłanki humanitarne, a nie polityczne. Fakt, oni w trakcie swojej kadencji ułaskawili najwięcej ludzi, nie znam jednak dokładnie danych ilu wśród nich było kiboli powiązanych ze zorganizowanym światem przestępczym.

Co powiesz o precedensach Wałęsy i Kwaśniewskiego w takim razie?

Ty jednak iksik wyjątkowy debil i cham jesteś. Idę okno otworzyć bo gnojem zaleciało nawet przez internet.

Jestem Europejczykiem.

Wipler wybiera się na manifę 11 listopada. Oby tylko dla kurażu nie chlapnął czegoś mocniejszego, bo znowu pomyli listonosza z policją i dowody mu się zamażą.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Ty jednak iksik wyjątkowy debil i cham jesteś. Idę okno otworzyć bo gnojem zaleciało nawet przez internet.

A cóż to ciebie tak zdenerwowało, żeś dobre maniery utracił?

A cóż to ciebie tak zdenerwowało, żeś dobre maniery utracił?

Zawsze narzekałeś na moje dobre maniery więc pytanie uważam za prowokację.

Iksik to bezmózgi propagandzista ograniczający sie do chamskich wypadów, taki harcownik Prezesa. Gdyby nawet Wałęsa był Bolkiem a Kwaśniewski alkoholikiem to stawianie ich w jednym szeregu z prymitywnym bandytą Staruchem jest chamstwem i żulerką .

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Zawsze narzekałeś na moje dobre maniery więc pytanie uważam za prowokację.

(...)

No to błędnie. Bo nie miałem zamiaru prowokować. Chodziło mi jedynie o sprecyzowanie.

(...)

Iksik to bezmózgi propagandzista ograniczający sie do chamskich wypadów, taki harcownik Prezesa. Gdyby nawet Wałęsa był Bolkiem a Kwaśniewski alkoholikiem to stawianie ich w jednym szeregu z prymitywnym bandytą Staruchem jest chamstwem i żulerką .

xniwax przynajmniej precyzuje swoje poglądy.

Wracając do Wałęsy i b. Kwaśniewskiego - to obaj mają za sobą wiele kontrowersyjnych dokonań. Wałęsa jako prezydent ułaskawił niezłego ptaszka. Ułaskawienia b. Kwaśniewskiego też budziły wiele kontrowersji. Na tle konkurencji w kraju i słabego poziomu polityków zagranicznych b. Kwaśniewski jest zdecydowanie przeceniany. Do tego niewybaczalny grzech główny - zniszczenie mocnej pozycji SLD.

powiązanych ze zorganizowanym światem przestępczym.

Chłopie, to się dowiedz.

Może ci włosy staną na głowie.

Przy tych precedensach to "twój" kibol to pikuś.

No i się prezio z ferajną doigrali:

" [...] Jesteście słabi i nieprzewidywalni. Obserwuję brak rozsądku, a często wręcz głupotę niektórych osób z Prawa i Sprawiedliwości"- pisze w liście, do którego dotarła dziennikarka RMF FM, przewodniczący jednej z największych komisji NSZZ Solidarność na Górnym Śląsku. List został wysłany do wszystkich posłów Prawa i Sprawiedliwości. [...]

Wojciech Trybuchowski zapowiada, że zwróci się do przewodniczących NSZZ Solidarność z sugestią niewspierania w wyborach kandydatów PiS. "Nie mogę zgodzić się na sytuację, w której politycy PiS trwonią kapitał polityczny wypracowany przez wiele osób w tym również NSZZ Solidarność" - twierdzi. [...] "

źródło:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gdyby nawet Wałęsa był Bolkiem a Kwaśniewski alkoholikiem to stawianie ich w jednym szeregu z prymitywnym bandytą Staruchem

Ty jesteś kompletnym idiotą i pustakiem Jaro.

Albo nie czytasz co się pisze albo pisze ktoś za ciebie.

Kretynie - chodziło o ułaskawienia, a nie osoby Kwacha i Lecha jako same w sobie (to inna historia)..

Przestań wreszcie zabawiać się brudnym paluchem we własnym mózgu.

. Na tle konkurencji w kraju i słabego poziomu polityków zagranicznych b. Kwaśniewski jest zdecydowanie przeceniany.

Szklaneczka leciwego single malta. Mam podobne zdanie potwierdzone obserwacjami m.in. rodziny i znajomych, którzy wcześniej poparli Wałęsę, a później głosowali na Kwaśniewskiego, że to głównie "prostactwo" Wałęsy pozwoliło mu z nim wygrać wybory.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

xniwax przynajmniej precyzuje swoje poglądy.

Swoje poglądy??? Jaja sobie robisz? Od kiedy kawał drewna w postaci drzwi od slawojki ma jakieś poglądy???

A co do Starucha - jakie ułaskawienie??? Komorowski go ułaskawił???

Jestem Europejczykiem.

No cóż.

Skoro jedynym oknem na świat szanownego Jaroantyantka jest deska klozetowa to ciężko się z nim spierać o cokolwiek..

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

(...)

A co do Starucha - jakie ułaskawienie??? Komorowski go ułaskawił???

O Komorowskim nawet słowa nie napisałem.

Zgoda

...buduje.

Niezgoda...

A ruda wódka uspokaja. Przynajmniej mnie.

Mnie wprawia w błogi stan:) a uspokaja mnie zmuszenie się do logicznego myślenia.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ukryta Zawartość

Po co przeznaczać kasę z piwa na drogi. Wszystkie dziury już przecież dawno załatano a nawet i zakręty wyprostowano z akcyzy paliwowej. Za to jest jeszcze tylu przyjaciół z boiska...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

O Komorowskim nawet słowa nie napisałem.

Tak to jest jak ktoś nie czyta bo pluje "se"na oczy pryskając na innych.

Tak to jest jak ktoś nie czyta bo pluje "se"na oczy pryskając na innych.

Kolejny raz potwierdzasz swoją głupotę iksik bezmyślnie komentując niezbyt bystry wpis (postanowiłem być uprzejmy :-)) dziadkawłodka.

Czyżbyście nie wiedzieli, że prawo łaski jest szczególnym, określonym w art. 139 Konstytucji RP, uprawnieniem Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej?

Wystarczy połączyć to z informacją, że urzędującym Prezydentem jest Bronisław Komorowski i może coś się wyjaśni :-). Aczkolwiek niekoniecznie.

Ty pisałeś o Staruchu a teraz co, nie wiesz o co chodzi? Wstyd ci się zrobiło że bronisz bandyty?

Jestem Europejczykiem.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Kolejny raz potwierdzasz swoją głupotę iksik bezmyślnie komentując niezbyt bystry wpis (postanowiłem być uprzejmy :-)) dziadkawłodka.

Czyżbyście nie wiedzieli, że prawo łaski jest szczególnym, określonym w art. 139 Konstytucji RP, uprawnieniem Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej?

Wystarczy połączyć to z informacją, że urzędującym Prezydentem jest Bronisław Komorowski i może coś się wyjaśni :-). Aczkolwiek niekoniecznie.

Ty pisałeś o Staruchu a teraz co, nie wiesz o co chodzi? Wstyd ci się zrobiło że bronisz bandyty?

Nie znam się na tak inteligentnym pisaniu, a takie uprzejmości mam głęboko w dupie.

Opinia o prezydencie Komorowskim jest tak dobra, że nie zaszkodzi jej nawet łączenie jego osoby z jego konstytucyjnymi uprawnieniami oraz Godłem Narodowym z czekolady.

Polska rządzą naprawdę mądrzy ludzie. Potrafili tak sprawić, że każdy skacze każdemu do gardła, ich zostawiając w błogim spokoju.

A tymczasem....

Ukryta Zawartość

Kiedyś potrafiliśmy łapać za kosy od razu, co się z nami stało? Nawet Grecy już się z nas śmieją...

Ukryta Zawartość

Bo trzeba wiedzieć skąd wiatr wieje... :)

Za zabicie ks. Popiełuszki należy się, co? No? Co się nalezy?

Ano: suta emerytura!

To nie żarty!

Więc pozwólcie że do ku*ew i złodziei dodam jeszcze morderców.

Prawo? Sprawiedliwość? Przyzwoitość? Zwykła logika? Witajcie w miejscu, gdzie powyższe nie działa.

Welcome to Poland!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Co proponujesz?

Hmmmmmmm... żeby pozostać w klimacie absurdu - dać im podwyżkę? :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Jeżeli coś ma prowadzić do wyznaczonego celu, to nawet najgłupszy bandyta się przyda.

Hmmmmmmm... żeby pozostać w klimacie absurdu - dać im podwyżkę? :)

a kiedy za przewrót majowy rozliczysz , czy morda w kubeł i ogon pd siebie

" Wedle oficjalnych danych w czasie zamachu zginęło 215 żołnierzy i 164 cywilów. Symboliczną ofiarą był student Karol Levittoux (stryjeczny wnuk znanego polskiego działacza niepodległościowego

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ), który zginął najprawdopodobniej z rąk podoficera walczącego po stronie piłsudczyków. "

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.