Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Premier nasrał wszystkim na głowę i poszedł.

Smród w smrodzie nie śmierdzi mimo upału.

No patrz, Imienniku...

A gdyby premierem był zupełnie ktoś inny - Karski by go gdzieś Meleksem wywiózł. I upuścił.

Choć nie ...

Przeca by się nie zmieścił. Zbyt wielki jest .

Ależ stwierdzenie było ogólne.

W Polsce bywa tak jak napisałem.

Ostatnio robi to obecny premier bo nie ma przecież innego obecnego premiera, czyż nie?

Polityka w Polsce wygląda mniej więcaj tak:

- Na pytanie kogo Polak widziałby na miejsce premiera?

- Jeśli wygra PO to Tuska oczywiście.

- Jeśli wygra PiS to chcemy aby Tusk przeszedł do PiS i został premierem.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

W myśl platformy " nie ważne, że ukradłem ale istotne kto to nielegalnie nagrał "

Idąc dalej usuńmy cały miejski monitoring bo może nagra jakieś spotkanie np na cmentarzu prominentnych polityków. Wybyjmy agentom zęby by nie mogli uwieść biednych skorumpowanych polityków płci pięknej. Wtedy POlska będzie POlską :))

No cóż - zasada stara jak świat: gdy argumentów merytorycznych brak, nadrabia się agresywnym PR-em. To akurat opcja pisowska ma opanowane. Niestety, brak w tym pewnej finezji, PR szyty zbyt grubymi nićmi ma nieprzyjemną właściwość działania w sposób przeciwny do zamierzonego :)

Pomimo tej całej żenującej sprawy ze specami, którzy dali się nagrać jak dzieci przy śmietniku, PO nadal ma przewagę w sondażach. Yaro zaczął udzielać się medialnie, potknął się przy mównicy, wylał wodę, odezwał się, no i słupki poszły w dół. Jeśli przy tym zacząłby przedstawiać swoje analizy jego przyjaciel o wyglądzie kozy, spadliby pewnie poniżej progu wyborczego. Przy takiej opozycji PO może robić dosłownie wszystko, zagrożenia brak. Niedobrze.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

PR szyty zbyt grubymi nićmi ma nieprzyjemną właściwość działania w sposób przeciwny do zamierzonego :)

No nie zawsze, biorąc pod uwagę ślepą wiarę w pełowską "świętość "...jakąkolwiek.

Rzecz w tym, ż po - jak to nazywasz - "pełowskiej" stronie jakichś specjalnych "świętości" nie ma.

Zwróć uwagę na to, że ostatnie wydarzenia odarły koalicję z wielu masek i mitów, i nic specjalnego z poparciem dla nich się nie dzieje (poza ew. zmianami w granicach statystycznego błędu). A z pislamistami dziwnym trafem jest tak, że zasadniczo każda ich PR-owska akcja to strzał w stopę (zazwyczaj bolesny).

Ale trudno się dziwić, skoro działają tam takie tytany intelektu, jak fofman czy płaszczak (o większych miszczach nie wspominając).

Ja najbardziej leję się z Nowego Przymierza Yara i Ziobrofona

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . Co jeszcze wymyślają aby dorwać się do władzy? A niedawno pokrajaliby się na kawałki. I te ich "szczere" zapewnienia, że robią to :dla Dobra Polski. Q.mać k010.gif

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Problem nie leży w tytanach intelektu bo tu i tam tytaniczności ani intelektu braki olbrzymie.

Jesteśmy skazani na miernoty polityczne przez kolejne wiele lat.

Co do krojenia i trzymania władzy świetnym przykładem jest partia z zielem w herbie.

Choćby dzisiejszy zabieg peło w sprawie głosowania jutro. Rozmowy PSL z Sienkiewiczem i równoczesna granda u Burego.

Zielonolistni pogrywaja jak zwykle, na granicy dobrego smaku, ale gdyby tam były jakieś rzeczywiste afery, to by dawno zostali wzięci za d... . Prokuratury są dalej w sporej części postpisowskie, podobnie jak część kadry CBA. Realnych afer by nie odpuścili.

No nie zawsze, biorąc pod uwagę ślepą wiarę w pełowską "świętość "...jakąkolwiek.

Wiesz iksik - zdumiewa mnie Twoja ciągota do mędzenia w stylu Prezesa. Nie stać Cię na coś dowcipnego?

Jak słucham Prezesa i czytam Twoje teksty to zaczyna mnie kusić, żeby jednak głosować na PO. A już Girzyński z xiędzem Oko przekonali mnie do PiS :-).

Jestem Europejczykiem.

O czym to - niewątpliwie chore Oko i - plażowy Giżynski - przekonywali?:)

A takie tam, różne...

Oko:

"Dla ateizmu typowe jest promowanie aborcji, ale też eutanazji. Wiadomo, że troska o chorych, dzieci, starców jest wymagająca. Łatwej ich zabić. Ateiści mają tendencję, żeby swoją wygodę i przyjemność stawiać ponad życie osób, np. ponad życie chorych dzieci czy chorych starców - stwierdził."

Giżyński klepał standardowe pierdoły o prześladowaniach katolików i różne takie - nie warto wspominać.

Oko przy nim to niczym Savonarola przy wiejskim proboszczu.

Jestem Europejczykiem.

A już Girzyński z xiędzem Oko przekonali mnie do PiS :-).

O tym gdzie indziej było.

Mnie nie, skoro Ciebie tak :)

Dziękuję Ci , Jaro , Przyjacielu mój - naprawdę uprzejmie:)

Myślę, że bez telewizorka - idzie jakoś przeżyć, patrząc na to , co się dzieje na Mundialu , czy jak to oszustwo nazywają...

Lub , patrząc na Polskę - a to milionkroć bardziej boli.. - jeszcze smutnej.

Oko:

" - stwierdził."

W kontekście ostatnich wydarzeń ze znanym lekarzem to idiotycznie chore w swej wymowie i jakże nie na temat ten OKO

Giżyński i Oko w dawnych czasach z powodzeniem kierowaliby Świętą Inkwizycją

xiądz Darek Oko jest duszpasterzem lekarzy archidiecezji krakowskiej.

Ukryta Zawartość

Znaczy się musowo będą kolejne zgony.

Ukryta Zawartość

opcja peowska to łagodny niesiołowski

i POpiskiwanie ""po"" że ich przekręty nagrali, kto to śmiał zrobić, taką czystą partię pokazać od kulis, to zbrodniarz na miarę hitlera hahahahah

Ja bym stawiał na to, że to Yaro pożyczył kilka Ziobrofonów i zaczął się nimi bawić. W chaosie rządzi się najskuteczniej. A że ponagrywał matołów? Czy ktoś zna uczciwego i zarazem normalnego polityka?

Ot i wyszło jak wygląda POlityka, ale podobno te dodrukowane 100 mld zł mieli zrzucać przed wyborami z helikoptera by żyło się ludziom lepiej " wszystkim " no ale skoro sprawa się rypła to już zrzucać nie będą. A mieliśmy być wszyscy dzięki temu zabiegowi kochanego rządu bogaci a tu jakieś nielegalne podsłuchy i ktoś ujawnił dodrukowanie pieniążków i ludzie nic nie dostaną :((

Mam przekonanie graniczące z pewnością, że w cywilizowanych krajach polityka od kuchni nie wygląda wiele lepiej, ale jednak jej cele są zupełnie inne. Wątpię, żeby w jakichś Niemczech czy GB politycy planowali rujnowanie gospodarki byle tylko utrzymać się przy korycie. Nie wyobrażam sobie też, żeby w jakimkolwiek cywilizowanym kraju ekipa planująca drukowanie pieniędzy żeby nie dopuścić do wygrania partii opozycyjnej mogła się utrzymać na stołkach jeszcze przez 5 minut.

Co się tymczasem dzieje u nas? Premier atakuje opozycję, przestępcy dostają status pokrzywdzonych, a w sondażu CBOSu poparcie dla PIS spada o 6% :D

For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Spadło poparcie dla PiS bo mieli z rządu te dodrukowane pieniądze zrzucać ze śmigłowca ale przez PiS wszystko diabli wzięli wiec co sie dziwisz? Dlatego CBOS opublikował taki sondaż :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.