Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Rozmowy tym razem dotyczą energetyki. Mowa jest choćby o tym, dlaczego wciąż nie powstała w Polsce elektrownia jądrowa.

O tam mają prawo rozmawiać tylko pan Bierecki z panią Pawłowicz.

Od bicia powinien być osobny pracownik. Oczyma wyobraźni widzę tłum aplikantów. Spoceni, podnieceni na samą myśl o jędrnych młodych pośladkach. Gdzieniegdzie przemyka się Trynkiewicz. Będzie w komisji egzaminacyjnej.

Jak inaczej wyobrażasz sobie przywrócenie dyscypliny w polskich szkołach? Perswazją? Modlitwą? Dobrym słowem?

od demokratycznego państwo prawa coś mu się po śmierci należy.

Od demokratycznego państwa prawa to mu się należał pluton egzekucyjny za mordowanie Polaków. Niestety - umarł za wcześnie i teraz już nic mu się nie należy

Teraz brzydzą się nim ci, którzy w Magdalence pili z nim wódkę, a w czasie obrad okrągłostołowych ściskali z nim ręce. Pewnie uważają albo tylko udają, że sami są bez grzechów i skaz....

Może dogadali się jakoś z tym, komu Czesiu przekazał archiwum?

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Ludzkie oblicze Pana Prezydenta...

comment_vM1tNtNqW0qCc3U4vW1ywz5Ut0vy8R60.jpg

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Nie, nie wierzę, ale bardzo spodobało mi się zdanie jarcia. ewoluuje nam cudnie, chłopina !

Starałem się i jak widać opłaciło się! Dziękuję za pochwały :-).

Nieśmiało zwracam jednak uwagę na mój komentarz do tych wszystkich zachwytów:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Waszczykowski proponuje, żeby interesy Polski na Szczycie reprezentował cudzoziemiec. Poważnie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Waszczykowski proponuje, żeby interesy Polski na Szczycie reprezentował cudzoziemiec. Poważnie.

Ukryta Zawartość

Ja pierdzielę!!!

Gdyby ktoś z gabinetu Komorowskiego czy Kopacz zaproponował coś takiego, ty byłaby zdrada stanu, marsze uliczne i tego rodzaju atrakcje.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Mają czas na przyjaciół, a o ofiarach Wołynia i UPA zapomnieli. Jeszcze nie jest premierem, a "już pluje na mogiły".

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

.

.

Ukryta Zawartość

post-17911-0-46527700-1446810977_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

W samym kącie go posadzili. Wtedy na pewno był za to wkurzony, teraz się przydaje, bo wystarczy odpowiednio zdjęcie skadrować i Kaczyńskiego nie ma.

Jestem Europejczykiem.

To raczej pytanie, dlaczego tow. Tusk zwołał na ten dzień radę, poza tym nawet tuby z własnej szczekaczki nie potraficie czytać ze zrozumieniem, ech POpaprańcy.....

Pogięło cię Kolego???

Europa ma się dostosowywać do naszej pipidówy?

Myślisz, że Tusk śledzi pomysły Dudy i stosownie do tego ustala termin szczytu Unii?

Jestem Europejczykiem.

Jesteś o miesiąc do tyłu

Aaa, rzeczywiście, to przesunięcie czasu między galaktykami, zawsze o tym zapominam. Arton by Wam to wytłumaczył ;-).

Jestem Europejczykiem.

Dokładnie :) Po za tym nie ma co się spinać, to nieformalny szczyt, na którym nie ma min. Camerona. Jakoś nikt mu w UK zarzutów nie czyni.

Tyle tylko, że Wielka Brytania nie należy do strefy Schengen.

Jestem Europejczykiem.

Tusk: " Panie i panowie Królowie, królowe, prezydenci i premierzy. Ponieważ Pani Szydłowa w Polsce ma zostać premierem rządu w dniu 12 listopada, przenoszę nasze obrady na później. Dziękuję za uwagę."

Nie chodzi o Unię jako taką, tylko o politykę imigracyjną, a w tej sprawie kraje strefy Schengen sa w innej sytuacji i powinny mieć wspólną politykę.

Nie powielaj Tomek PiSowskich bzdur generowanych przez bajkopisarza Szczerskiego, tylko sam pomyśl, po grzyba Duda wykombinował taki termin.

O, masz tutaj!

""Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom Kancelarii Prezesa Rady Ministrów oraz samej premier Ewy Kopacz, w związku ze szczytem UE w Valletcie w sprawie migracji (11-12.11.2015) informujemy, że Prawo i Sprawiedliwość jako największy klub parlamentarny złoży wniosek o przerwę w pierwszym posiedzeniu Sejmu, tak aby premier Ewa Kopacz mogła bez przeszkód wziąć udział w szczycie UE i uczestniczyć w pierwszym posiedzeniu Sejmu, aby złożyć dymisję swojego gabinetu" - napisał w komunikacie przekazanym dzisiaj przez biuro prasowe klubu PiS."

I po grzyba ten cały cyrk???

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.