Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Nie bardzo rozumiem, wygrali wybory i dlaczego mają sie zgadzac na panów sędziów, ktorym wybrało im PO w wakacje? Nie rozumiem,. Naród chce żeby rządzili, zeby rządzili niech nawet bedzie z kukiz 15 wiec niech sobie wybiorą ten cały trybunał z ludzi spelniajacych warunki. Nie chciałem PO i nie chce widziec w trybunale funkcjonariuszy PO. Tak jak sie udało oderwać Komorowskiego od tego krzesła chce oderwać cała reszte, nie chce widziec PO, nie chce slyszec o PO, maja oddac wladze, wladza w POlsce jest kadencyjna,. Musza ja oddac, nie wiem czy komus madrzejszemu ale maja ja oddac. Chcieliscie demokracji to macie. To jest w ogole bezsens z tym trybunalem i tutaj Kukiz ma racje, powinni byc wybierani 2/3 glosow zeby reprezentowali szeroko partie polityczne. Senat w ogole nie jest potzrebny, ten trybunal to sam nie wiem co ma niby robic. Straszny balagan prlowski w tym jest. Po co PO? po co SLD? po co PEtru? niech sie rozwijaja te partie , ktore weszly, i Korwin poza sejmem, niech zmieniaja ten postprlowski system, PO mialo 8 lat, nie zrobilo nic. Dziwne, ze jeszce sie dyskutuje o PO. 8 lat to szmat czasu.

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

i dlaczego mają sie zgadzac na panów sędziów, ktorym wybrało im PO w wakacje

W wakacje panowała jeszcze PO.

To jest w ogole bezsens z tym trybunalem

Chyba że PiS wsadzi tam swoich posłów i innych fagasów. Wtedy TK będzie cacy?

Nie chciałem PO i nie chce widziec w trybunale funkcjonariuszy PO

Tam nie ma funkcjonariuszy PO. PO nie kierowała tam "swoich", a PiS tak.

Po co PO? po co SLD? po co PEtru?

Po co opozycja? Spokojnie, już niedługo.

A potem ktoś zapyta, po co nam @electro?

Wtedy TK będzie cacy?

Po co nam senat, po co nam trybunał, po co nam tylu posłow w tym biednym, zapyziałym grajdole? po co? dlaczego nie mamy dostepu do broni, dlaczego nie jestesmy wolni gospodarczo? dlaczego oddajemy 70% zarobków żeby kilku filozofów forumowych tutaj napalało się kilkoma nieznaczacymi nigdzie na swiecie nazwiskami prawnikow, ktorzy nie zrobili nic dla tego kraju ani nie sa znani poza swoim malym grajdolem i zapyziala uczelnia z ktorej wyszli?

Kraj to wolne wybory ludzi , ktorych znasz, to wolny dostep do broni i wolnosc w dysponowaniu swoja gotowką. Jak chce wspomoc biedaka to mu dam pare zlotych, samotna matke z dzieckiem , proszę bardzo. Pieniadze za zrobienie dziecka? z jakiej racji ? co to za absurd? pieniadze na pedalskie przedstawienia? z jakiej racji? jak pedał ma talent to wszyscy pojda na jego film albo kupia jego plytę...k..wa, jak daleko tutaj odeszliscie w tych swoich pogadankach od zdrowego rozsadku

chceiliscie demokracji, dwoch gosci spod budki z piwem wybiera wam trybunal i własnie tak ma byc, tych dwoch gosci spod budki z piwem chce inny trybunal niz ten po swinsku przeglosowany w wakacje, koniec tematu

po co nam @electro?

decyzja unii europejskiej są przerzucani miedzy panstwami ludzie, wystarczy, ze bedzie decyzja , ze toptwentych juz nie chcemy i Cie zapakuje kaczynski w wagon bydlecy tak jak Francuzi Żydów, to nie jest niepodlegle panstwo.

Wiesz kto nie udostepnił torów zeby przewozić Zydów na rozwałke czy zeby zgnoić Polskę?

nie wiesz

te znienawidzone przez was lewaków WĘGRY, dumny, honorowy naród....poczytaj sobie

Nie wiem naprawdę towarzysze dlaczego was tak boli ten PIS. Dla mnie jest obojętne czy rządzi PIS czy PO. Chodze normalnie do pracy , normalnie zarabiam. Może tzrebabyło znaleźć sobie pracę zeby nie zależec od partii, kolesiów, ukłądu i byście teraz nie płakali, że Komorowski byl taki mądry, taki k... poliglota i wielki mózg, a ten Duda to taki zły. Nie ośmieszajcie się, nawet salowe u mnie wiedzą, ze z tym Komorowskim to było cos nie tak, ze znaczy on nie za mądry był. Prawdopodobnie on nie był mądrzejszy od ich mężów, a to juz niedobrze....

Ileż ty masz w sobie pogardy,,, "twoje" salowe o tym wiedzą?

ależ skąd, przecież to głupie baby z jeszcze głupszymi mężami,,,

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nie bardzo rozumiem, wygrali wybory i dlaczego mają sie zgadzac na panów sędziów, ktorym wybrało im PO w wakacje? Nie rozumiem,. Naród chce żeby rządzili, zeby rządzili niech nawet bedzie z kukiz 15 wiec niech sobie wybiorą ten cały trybunał z ludzi spelniajacych warunki. Nie chciałem PO i nie chce widziec w trybunale funkcjonariuszy PO.

Widzę, że rzeczywiście bardzo mało rozumiesz. Ciekawe, że ludzie wydawałoby się w miarę inteligentni kompletnie nie rozumieją mechanizmów demokracji. I nie chodzi o jakieś lokalne wynalazki, tylko o zasady, mechanizmy i instytucje które znane są od wieków.

Nie wiem naprawdę towarzysze dlaczego was tak boli ten PIS. Dla mnie jest obojętne czy rządzi PIS czy PO.

I właśnie takie naleśniki kocha władza. Dać mu pińcet zł i będzie jadł z ręki.

Jestem Europejczykiem.

Trybunał Konstytucyjny, który ma budować zaufanie do systemu demokratycznego, nie może być organem politycznym. Nie może być wentylem bezpieczeństwa dla odchodzącego reżimu. Tak zostały zaplanowane zmiany w TK. Sceny, w których pani Henryka Strychalska-Krzywonos, krzyczy, że była internowana, że cierpiała za komuny… Ona cierpiała, ale nie była na pewno internowana. Albo towarzysz Święcicki, który krzyczy „przecz z komuną”… To są sceny groteskowe. One jednak pokazują, w jakiej rzeczywistości został stworzony ten skład TK. Słusznie posłanka Paluch przypomniała, że prof. Rzepliński, wieloletni członek PZPR-u by kandydatem PO w wyborach w 2005 roku.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dać mu pińcet zł i będzie jadł z ręki.

Ty czlowieku nic nie rozumiesz. Mam pozycję do ktorej doszedlem sam, przezylem jak bienkowska rozwalala wszysko za co sie wziela, mucha w sporcie, zegarkowy od dróg nakradł sie na 5 pokolen do przodu, przezylem kopacz w zdrowiu i jako premiera [sic!] przezyje i jednych i drugich pionków w trybunale, a pincet zlotych moge Ci przelac zebys tutaj głupot nie pier.olil....To TY jestes niewolnikiem wyborczej i tvn-u , nosisz głowe tylko po to żeby Ci deszcz do szyi nie nakapal...

Ty czlowieku nic nie rozumiesz. Mam pozycję do ktorej doszedlem sam, przezylem jak bienkowska rozwalala wszysko za co sie wziela, mucha w sporcie, zegarkowy od dróg nakradł sie na 5 pokolen do przodu, przezylem kopacz w zdrowiu i jako premiera [sic!] przezyje i jednych i drugich pionków w trybunale, a pincet zlotych moge Ci przelac zebys tutaj głupot nie pier.olil....To TY jestes niewolnikiem wyborczej i tvn-u , nosisz głowe tylko po to żeby Ci deszcz do szyi nie nakapal...

Leming któremu się zdaje, że jak kilka pomysłów od innych łyknął to jakby rozumy pozjadał. Szczęść Boże, nowa waadza z pewnością zrobi ci dobrze. Tylko nie płacz, jak dupa będzie bolała a nikt nie przyjdzie z pomocą.

Jestem Europejczykiem.

Ileż ty masz w sobie pogardy,,, "twoje" salowe o tym wiedzą?

ALe jakiej pogardy? to sa salowe. Też mają internet jak TY i go obsługuja, też chca się uczyć i wiedza cos o swiecie i wiesz...nie uwierzysz....jakby im kazal napisac, ze pozostaja w bólu i nadziei, to powiem Ci , że ladniej by mogły napisać niz były prezydent tego kraju....ba, nawet rozsądku i wiedzy o życiu mogłyby mieć wiecej od Ciebie...jeśli jestes salowym to też nic nie zmienia, mogą byc od Ciebie bardziej kumate, takie jest życie....

Trybunał Konstytucyjny, który ma budować zaufanie do systemu demokratycznego, nie może być organem politycznym. Nie może być wentylem bezpieczeństwa dla odchodzącego reżimu. (...)

Groteskowe to rzeczywiście jest to, że operacją zniszczenia demokratycznej instytucji kieruje PRLowski prokurator.

Weż sobie tak Tomuś na zimno pomyśl - naprawdę nie było nikogo innego?

Czy to nie jest dowód na to, że tak naprawdę Prezes ma wszelkie zasady głęboko w dupie i interesuje go tylko władza?

Jestem Europejczykiem.

Leming któremu się zdaje, że jak kilka pomysłów od innych łyknął to jakby rozumy pozjadał.

Nie mylisz mnie chłopcze z kolegami piszącymi w tym wątku? nie pomerdało Ci sie troche ? obrażac tylko potrafisz? wyjdz lepiej z psem się przewietrzyc, bo argumentów nie masz, a inwektyw nie bede czytal, bo szkoda oczu. Uważaj, bo mozesz trafić tutaj na takich co nie puszcza płazem, a swiat moze byc bardzo mały dla Ciebie i odpowiesz za to...

Nie mylisz mnie chłopcze z kolegami piszącymi w tym wątku? nie pomerdało Ci sie troche ? obrażac tylko potrafisz? wyjdz lepiej z psem się przewietrzyc, bo argumentów nie masz, a inwektyw nie bede czytal, bo szkoda oczu. Uważaj, bo mozesz trafić tutaj na takich co nie puszcza płazem, a swiat moze byc bardzo mały dla Ciebie i odpowiesz za to...

Co to koleś, pogróżki? Nie pomyliło ci się coś łaskawco?

Do PiSu się zapisałeś, czy do narodowców?

Jestem Europejczykiem.

ALe jakiej pogardy? to sa salowe. Też mają internet jak TY i go obsługuja, też chca się uczyć i wiedza cos o swiecie i wiesz...nie uwierzysz....jakby im kazal napisac, ze pozostaja w bólu i nadziei, to powiem Ci , że ladniej by mogły napisać niz były prezydent tego kraju....ba, nawet rozsądku i wiedzy o życiu mogłyby mieć wiecej od Ciebie...jeśli jestes salowym to też nic nie zmienia, mogą byc od Ciebie bardziej kumate, takie jest życie....

Ależ oczywiście, że mogą być bardziej kumate ode mnie, zwykłego nawet salowego. Ale nie od Pana Doktora. Elity.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ale nie od Pana Doktora. Elity.

Nic nie poradzę na to, że dzięki swojej pracy i zdolnościom mam wyższą pozycje społeczna niz Ty. Możesz mnie skopac za to w necie zamiast merytorycznie dyskutowac. Wieć wyżywaj się, ja nic na to nie mogę poradzić. Do tego służy internet, jest demokratyczny, przyjmie wszystko.

Koledzy, przecież tu chodzi o nowe rozdanie geopolityczne, przestańcie się droczyć o jakieś szczegóły, informacja żyje jeden dzień, jutro nikt nie będzie już pamiętał o żadnym kryzysie konstytucyjnym, Jarosław Kaczyński to wie, więc zlecił potraktowanie Trybunału tak jak to obserwujemy, celowo nic nie wspomniał o nim Prezydent w orędziu, to jest tu najważniejszą informacją w całym zamieszaniu, oznacza że Trybunału w dotychczasowej formule politycznej już nie ma.

Nie pomyliło ci się coś łaskawco?

Nie pomyliło. Jak zdobędę twoje dane to odpowiesz za ataki niezwiazane z tematem. Tak włąsnie postepuje od jakiegos czasu i przynosi to efekt. Uczę bydło kultury.

Zmieniłeś front:)

T już "nawet salowe" zauważyć powinny.

Usmieszki, jakies urwane literki, jakies wyrwane cytaciki. Myslalem, ze tutaj odbywaja sie rozmowy doroslych ludzi, ale widzę, ze tutaj grupa ludzi z kompleksami klepie w klawiaturę. Dla mnie to strata czasu. JA kto wy piszecie chłopcy. Papatki.

Electro nie strasz bo za cienki jesteś, nie zapominaj z czyjej łaski cie tu odbanowano...

Electro nie strasz bo za cienki jesteś, nie zapominaj z czyjej łaski cie tu odbanowano...

Mnie tutaj odbanowano? kiedy ? nie zauwazylem? moze chociaz mnie napiszesz z czyjej łaski? ja tutaj jestem codzinnnie tylko od 2-3 lat juz z byle idiotą nie dyskutuje.

Oj electo, palton się nad tobą zlitował bo miałeś bana permanentnego na forum za totalne chamstwo. Ułaskawił też skynyrda, Qubricka, itp. doborowe toważystwo.

Mam cytatów o amnestii poszukać?

palton się nad tobą zlitował bo miałeś bana permanentnego na forum za totalne chamstwo

Tego nie wiem, pisalem z drugiego konta, mam w tej chwili 3 ostzrezenia, jedno pozostalo. Co to ma do rzeczy? jakie chamstwo? to , że napisalem o nim prawdę, a gosciu mnie zbanowal na 3 miechy , a pozniej odbanowal to co? macie swoje autorytety, nie wiem paltona czy kogostam, mnie to nie obchodzi, ja tuitaj rzadko pisze, rozne rzeczy nazywacie chamstwem, wystarczy nie zgadzac sie z wami i juz sie jest chamem i panem doktorem. Niestety. Uderz sie w swoja piers. W ubieglym tygodniu tez 'zapomnialo mi sie hasla', ale ktos widocznie odbanowal i co? zlitowal sie? nie badz smieszny...reprezentujesz te sama opcje polityczna co moderacja i jestes taki cwany, wiesz lepiej ode mnie co sie dzialo z moim kontem? bardzo dobrze, ja nie chce wiedziec, nie chce byc taki jak ty.

To jest tak samo jak z trybunałem . Banda chce decydować caly czas kto może pisac z oryginalnego konta z którego pisał caly czas itd. Jeszcze gosciu bezczelnie drwi , ze mnie ktos z litosci odbanowal. JAk wam nie wstyd, przenoscie ten cały polityczny syf na rozmowy miedzy forumowiczami, wasze kompleksy, brak kariery zawodowej, brak życia prywatnego. Macie satysfakcje jak ktos komus zamknie konto. Jak wam nie wstyd? to jakas młodziezowka polityczna, ta sama retoryka to samo bezczelne zadufanie.

Nie pomyliło. Jak zdobędę twoje dane to odpowiesz za ataki niezwiazane z tematem. Tak włąsnie postepuje od jakiegos czasu i przynosi to efekt. Uczę bydło kultury.

Ty uczysz kultury? Ciekawe. Pewnie bejsbolem.

Jak chcesz uczyć bydło kultury to na marsz jakiś idź, tam chętnie cię posłuchają ;-).

Aha, zapomniałem dodać: "bez odbioru". Pa!

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.