Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Zawsze mówiłem i mówić będę, że te wszystkie fejsbunie i tłitery to więcej kłopotów niż korzyści. Ale jak Duda ma ochotę na obserwowanie profili leśnych ruchadełek czy podobnych - super...

Nie dała porządnie po dupie, bo nie miała na tyle siły politycznej by dać, choć bardzo chciała. I dlatego właśnie zdechła. Obecnie już definitywnie i nikt po niej oprócz Ciebie i kilku do Ciebie podobnych płakać nie będzie. Jeszcze parę lat i wymrzecie. I wtedy nawet pies z kulawą nogą o nieboszczce PZPR nie wspomni. I bardzo dobrze. A jak wymrą do tego obecne mohery to może wreszcie ten kraj będzie miał szansę być w miarę normalny.

"Londonistan 2016"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Normalnie czuć klimacik Pakistanu.

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Ale jak Duda ma ochotę na obserwowanie profili leśnych ruchadełek czy podobnych - super...

No coś robić musi.

Jak go do polityki prezio nie dopuszcza to przynajmniej znalazł sobie taką niszę na swoją działalność.

I jaką konkluzję z tego wysnuł ów proboszcz?

Powiem tak moje mysli potem skierowały sie na inny temat( związany z tym portalem ) czyli nowe kolumny itd ;)

Pisałeś jak ktoś, kto miał problemy z rozliczeniem podatkowym po donosie i poszedł na wódkę ze znajomym naczelnikiem, aby to załatwić.

Demokratyczna opozycja to eufemizm dotyczący opozycji, która nigdy porządnie w dupę nie dostała od władzy Wiem do gennder, lgbtq, związków partnerskich i innych takich. A ja nie cierpię takiego ględzenia.

Pierwsze zdanie Twoje przypomina mi obecnie rządzących rzucają ( li) podejrzenia wokół krzyczą każdy winny ale jak przyjdzie do wyroków dziwnym trafem jakoś nie widać efektów

( powiedzą że sądy są opanowane przez takich i owakich ....tez spiski)

nie bądź jak Pis mniej podejrzeń więcej zaufania do ludzi.....

Jesli chociaz 5% z tego jest prawda to Europa moze miec duzy problem. Przypominam ze w wielu Panstwach Europejskich jest zakaz posiadania broni.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

paranoicy antyeuropejscy, w Berlinie to porachunki między gangami tak przy okazji. a przy okazji, w Niemczech mieszka prawie 2 mln ludzi, mających rosyjskie korzenie. mówi wam to cos? czy nadal twierdzicie, że wszyscy uchodźcy są be?

czy nadal twierdzicie, że wszyscy uchodźcy są be?

Tylko islamscy.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Ja bym dodal ze glownie islam arabski.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

"Czysty" islam czyli sunnici szyici - jeden syf. Kaukaz, Afganistan, Pakistan, Indonezja - to samo dziadostwo.

Pisowiec, a niegłupi.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

To dla równowagi:

Ukryta Zawartość

Tak się produkował, tak wił, łgał i robił z siebie kretyna w zamian za tą ciepłą posadkę. A tu figa z makiem...

Ukryta Zawartość

Niekoniecznie. To nie ostateczna decyzja. Ale widać, że PiS wizerunkowo bardzo dużo stracił i spadł do drugiej ligi. Za chwilę wyląduje w trzeciej.

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

To juz nie jest smieszne. Oczywiscie mam na mysli stan zdrowotny ministra

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

To juz nie jest smieszne. Oczywiscie mam na mysli stan zdrowotny ministra

Już jest jedna ofiara tej broni......

zwróćcie uwagę jest bardzo niebezpieczna....

post-20694-0-11296300-1458073769_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A... To my z Kumplem uruchamialiśmy lampową końcówkę mocy. Z lamp zrobiły się lampy rentgenowskie...

Ukryta Zawartość

To dla równowagi:

Ukryta Zawartość

Tak się produkował, tak wił, łgał i robił z siebie kretyna w zamian za tą ciepłą posadkę. A tu figa z makiem...

I nie będzie kasy, no jak mi przykro. Nie będzie ponad miliona zł rocznie, kadencja trwa 6 lat. No kurcze.

Ale miłość kosztuje a do naczelnika przede wszystkim.

Ukryta Zawartość

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

paranoicy antyeuropejscy, w Berlinie to porachunki między gangami tak przy okazji. a przy okazji, w Niemczech mieszka prawie 2 mln ludzi, mających rosyjskie korzenie. mówi wam to cos? czy nadal twierdzicie, że wszyscy uchodźcy są be?

I tez zachowuja sie tak jak Ci sniadzi na filmie?

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

I tutaj nic się nie zmieniło - najwyraźniej niektórzy nie są Polakami. Wpis w dowodzie to nie wszystko.

a gdzie ty masz w dowodzie, żeś polak? może ty mieszkasz u ruskich, masz kartę polaka

i ci się po prostu pojebała karta polaka z dowodem osobistym?

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Robercik, uważaj, to pewnie na ciebie

No no....zapewne tak

Jak rozumiem wg Ciebie to absolutnie normalne a wredne proPISOWSKIE media powinny sie wstydzic za rasistowskie informacje umieszczane na ich portalach?

obejrzałem 20 min z Antonim, o komisji smolenskiej..........najwyraźniej zabrakło leków u lekarza prowadzącego

Dla ciebie?Relanium na uspokojenie?To i tak długo wytrzymałeś,ja po niecałej minucie wyłączyłem.Zdecydowanie wolę zawody sportowe.

obejrzałem 20 min z Antonim, o komisji smolenskiej..........najwyraźniej zabrakło leków u lekarza prowadzącego

W sytuacji wyższej konieczności mogli wezwać do Antoniego weterynarza.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.