Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Piszę o kneblowaniu posła przez przydupasa Prezesa pełniącego obowiązki marszałka Sejmu. To, co wyprawia Kuchciński to skandal wołający o pomstę do nieba, bo tutaj nic złego raczej go nie spotka.

Jestem Europejczykiem.

Ładnie to tak szczuć?

Gdyby istotnie szczuł można by mieć o to pretensje. Problem tylko w tym, że bez żadnego szczucia i to z ochotą, przez siedem dni w tygodniu, sam rzucasz się jak ekskrement w wentylator i masz jeszcze pretensje że śmierdzi, więcej, masz pretensje, że inni nie chcą tego smrodu wąchać. Stara, komunistyczna metoda; sprowokować starcie bez szans na sukces, a potem grzmieć jak to się zostało sprowokowanym i sponiewieranym. Może ktoś się wstawi za "uciśnionym". Od czasu do czasu, no powiedzmy, ale taki modus operandi prezentujesz stale, więc to już tylko nudne i żałosne.

Akurat o to jestem zupełnie spokojny, że jak ci już wpuszczeni sobie założą fan klub, bo ja wiem Bayernu, to inni już wpuszczeni ich pod tym pretekstem nie wyrżną:)

tych idiotów wpuszczają do cywilizowanego świata i to Niemce.

Tych akurat nie wpuścili.

Fani Realu Madryt zginęli w Iraku. Dochodzenie do "normalności" trwa bardzo długo.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Piszę o kneblowaniu posła przez przydupasa Prezesa pełniącego obowiązki marszałka Sejmu. To, co wyprawia Kuchciński to skandal wołający o pomstę do nieba, bo tutaj nic złego raczej go nie spotka.

Też napisałem o tym samym i była konkretna odpowiedź. Pytań pomocniczych, jak ty, nie stosowałem?

Gdyby istotnie szczuł można by mieć o to pretensje. Problem tylko w tym, że bez żadnego szczucia i to z ochotą, przez siedem dni w tygodniu, sam rzucasz się jak ekskrement w wentylator i masz jeszcze pretensje że śmierdzi, więcej, masz pretensje, że inni nie chcą tego smrodu wąchać. Stara, komunistyczna metoda; sprowokować starcie bez szans na sukces, a potem grzmieć jak to się zostało sprowokowanym i sponiewieranym. Może ktoś się wstawi za "uciśnionym". Od czasu do czasu, no powiedzmy, ale taki modus operandi prezentujesz stale, więc to już tylko nudne i żałosne.

Tych urojeń nie da się już skomentować.

Panowie Less i Włodzimierz

Głupoty wypisujecie.

Faktycznie. Przepraszam. Powtórzyłem bezmyślnie stare zasłyszane

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Faktycznie. Przepraszam. Powtórzyłem bezmyślnie stare zasłyszane

Nie wiem czemu przepraszasz. Ubaw był przedni. Przy okazji co niektórzy dowiedzieli się, że niemiecka miłość do Turków nie zaczęła się w czasach RFN.

wojciech iwaszczukiewicz nie wiedział, że Ankara, tylko wdał się w jakieś fiozoficzno-demograficzne dywagacje?

Rzeczywiście nie m za co przepraszać wystarczy tylko pomyśleć.Gdzie tu filozozficzno-demograficzne dywagacje?

Poza tym to nie usprawiedliwiaj swojej niewiedzy cudzą.Wiedziałem,wiedziałem i zresztą byłem w obu tych miastach.

Nawet dzieci w szkole wiedzą,że największe miasta tureckie to Stambuł i Ankara.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Politycy PiS z PAD na czele roztaczają prze Polakami perspektywę korzyści ekonomicznych jakie zyska region z racji amerykańskiej instalacji militarnej w Redzikowie. Wczoraj było uroczyste otwarcie budowy, nie nagłaśniano jednak przy tej okazji, że: "Jeszcze w lutym br. Amerykanie rozstrzygnęli przetarg związany z budową infrastruktury bezpośrednio dotyczącej instalacji przeciwrakietowej Aegis Ashore. Prace, z terminem wykonania do 9 kwietnia 2018, przeprowadzi amerykańska firma AMEC Programs Inc. ze stanu Georgia. Wartość umowy opiewa na 182,7 mln USD. Kolejne kontrakty związane były z budową infrastruktury zabezpieczającej oraz samego systemu z przeciwrakietami." http://dziennikzbrojny.pl/aktualnosci/news,1,10057,aktualnosci-z-polski,uroczysty-poczatek-budowy-bazy-przeciwrakietowej

Zwycięzca przetargu istnieje od 2000 roku i zajmuje się doradztwem biznesowym. Zyski gospodarcze będą takie same, jak wzrost bezpieczeństwa Polski. Przykład Iraku i bilans korzyści jakie Polska uzyskała z tej najeźdźczej wojny najlepiej to ilustruje. Nie przeszkadza to jednak politykom PO i PiS z PAD na czele, wmawiać Polakom, a przede wszystkim samym sobie, że Polska jest dla USA najważniejszym sojusznikiem USA w tej części Europy.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Rzeczywiście nie m za co przepraszać wystarczy tylko pomyśleć.Gdzie tu filozozficzno-demograficzne dywagacje?

Poza tym to nie usprawiedliwiaj swojej niewiedzy cudzą.Wiedziałem,wiedziałem i zresztą byłem w obu tych miastach.

Nawet dzieci w szkole wiedzą,że największe miasta tureckie to Stambuł i Ankara.

Nie czuję najmniejszej potrzeby, aby ci cokolwiek udowadniać czy usprawiedliwiać

Byłoby chyba prawidłowo, gdyby pytanie brzmiało:

Jakie jest drugie pod względem wielkości miasto tureckie w Europie?

Być może tak nawet było w oryginale.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Eee tam... PiS to, PiS tamto. Tego warto posłuchać. Te dane z dupy nie zostały wzięte niestety. A jest to tylko czubek góry lodowej, czyli wielkie nic w porównaniu z prywatyzacją z lat 90-tych. ;)

Dlatego też KOD z Kwaśniewskim, Wałęsą, Komorowskim i całą resztą tak broni "demokracji". ;)

Ukryta Zawartość

pora juz na audyt dokonan wielkiego dudy.I tu przypomina nam sie opinia wielkiego o rzadach PO.

słowa "bul" i "nadzieji" napisane przez Bronisława Komorowskiego w księdze kondolencyjnej w ambasadzie Japonii w 2011 roku wielokrotnie były obiektem kpin ze strony polityków Prawa i Sprawiedliwości. Tymczasem internauci przypominają wpis na Twitterze obecnie urzędującego prezydenta Andrzeja Dudy sprzed trzech lat

"Onet: UNICEF - Polskie dzieci żyją w biedzie. Polska na 24 miejscu z 29 krajów Europy objętych raportem. Kolejne świadectwo żądów PO. :-(" - tak napisał ówczesny poseł Prawa i Sprawiedliwości Andrzej Duda na swoim koncie na Twitterze 29 maja 2012 r. Twitterowy wpis sprzed lat przypomniał internautom m.in. użytkownik "Polska w ruinie".

Mysle ze trafił w dziesiatke.ale taki przewidujacy???

było nielocie i nie jest to audyt bo audyt to opinia niezaleznych poparta opinia opiniowanego.To jest jednostronna pyskowka glupiego, ale skad ty mozesz o tym wiedziec.

jak w mlodosci kozy pasał a gazeta była tylko u ksiedza.

najlepszy ten zloty mercedes ktory okazął sie bury i stary.Tyle ze nie wiadomo czy ty widział kiedy ...mercedesa tak jak i twoi .A taki Bentley... to ty wiesz co to??

To chodziło o coś innego.Chodziło o wykazanie faktu,że Niemcy zalani są falą imigrantów tureckich.Teza była ze Berlin to drugie skupisko Turków czyli,że mieszka ich tam więcej niż w drugiej co do wielkości Ankarze.Skoro w Ankarze mieszka 4.5 mln. mieszkańców wynikałoby z tego,że w Berlinie jeszcze więcej.To nie tylko pomyłka,to coś więcej.To przykład manipulacji aby udowodnić jakąś tezę.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Jak zaraz manipulacja. Być może Less zamierzał zażartować. Żart nie wyszedł mu do końca. Naprawdę jest o co kopie kruszyć i ciągle demonstrować swoją wyższość?

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Less powtorzył zart a ty natychmiast wpadłes w sciezke.

fajna była tyle ze krotka.

Jakby ci iwaszukiewicz paluchem nie wskazał, to w życiu byś nie wiedział o co chodzi.

miszcz nad miszcze..ale tylko TO mu sie udaje.Nastepne wynurzenia wielkiego dudy.Taki cycacik:

PDT ma już potrzebną na krajowe opały wojnę totalną: z BBC, z USA, z drogami, z kolejami itd. Bochatersko pręży muskuły. Prawie jak Pudzian.

ten tekst tym razem nie z lesnym ruchadelkiem.

było nielocie i nie jest to audyt bo audyt to opinia niezaleznych poparta opinia opiniowanego.To jest jednostronna pyskowka glupiego, ale skad ty mozesz o tym wiedziec.

Być może było melaso. To nie ja użyłem słowa audyt, więc czep się autora. Nie chodzi o pyskówkę, ale o fakty.

jak w mlodosci kozy pasał a gazeta była tylko u ksiedza.

Jak od dzieciństwa czytał tylko ruski elementarz, to i nie dziwota że teraz tylko na jedną modłę klepać potrafi. ;)

najlepszy ten zloty mercedes ktory okazął sie bury i stary.Tyle ze nie wiadomo czy ty widział kiedy ...mercedesa tak jak i twoi .A taki Bentley... to ty wiesz co to??

Za same wymówienie słowa mercedes w Twoim środowisku, jakiś czas temu do łagru odsyłali. To co żeś najczęściej widywał nazywało się ГАЗ-13 Чайка. ;)

Pozdrawlaju z dniom prazdnika towariszcz. ;)

Tutaj ciekawa analiza walki USA z Rosją.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

chwilowy brak działalności w audio.

To nie ja użyłem słowa audyt, więc czep się autora. Nie chodzi o pyskówkę, ale

jak wklejasz to odpowiadasz za stan umyslu...swojego.

ruski elementarz, to i nie dziwota

gdybys czytał ruski elementarz to wyszedłbys na czlowieka bo były jedne z najlepszych.W przeciwienstwie do biblii.

Za same wymówienie słowa mercedes w Twoim środowisku, jakiś

to nie ten temat.

jak wklejasz to odpowiadasz za stan umyslu...swojego.

gdybys czytał ruski elementarz to wyszedłbys na czlowieka bo były jedne z najlepszych.W przeciwienstwie do biblii.

to nie ten temat.

Ech muls... ból Twojej dupy będzie się wzmagać. Nie zmienisz tego.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.