Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Uważasz, że okłady na dupę z sędziów to dobry pomysl?

Uważasz, że władza sądownicza jest jednak do dupy.

Widzę powagę w twej wypowiedzi szanowny J747...i troskę tak o sędziów, jak i dupy przyszłej opozycji.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

To jest dopiero obiektywne wejście w dyskusję. W ogóle w jakim celu zabrałeś głoś? Wymiana zdań nie dotyczy cię wcale. Wspierasz chamskie zaczepki użytkownika, który od czasu do czasu nawalony lub napalony jakiś szuwaksem nie potrafi się ogarnąć. Ciebie i jego łącza zachowania z niskich pobudek, które tak chętnie wszystkim inny zrzucacie. Ten twój wpis jest zwyczajną zaczepką i atakiem personalnym. Zaś forma "wiemy" jest w twoim przypadku megalomanią.

Stekiem inwektyw, obowiązkowo zawierającym wrzask, że jesteś atakowany personalnie, jak jakiś autor ostatnich gniotów w reakcji na zasłużoną krytykę, chcesz niezdarnie przykryć to co napisałeś. To przypomnijmy:

Szkoda, że tak nie można rozprawiać się trollami. Alina Zalewska w artykule "Ofiary "Roja"" ("Przegląd" nr 16 str. 40) tak opisuje jedną z jego ofiar: "Miał wybite zęby, odcięty język , połamane palce u rąk."

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

To było nawiązanie do tej wypowiedzi (nieskromnie uważam, że była to całkiem dobra riposta):

Nie podskakuj Dziadku! :)

Widziałem ostatnio film o Roju. Szkoda, że nie zdążył się ze wszystkimi UBekami rozprawić...

Bije z niej taka sama kultura, jak obiektywizm z twojej.

PiSSmanom już całkiem palma odbija. To, co wyprawiają przyjmując Komisję Wenecką w Sejmie bez obecności posłów opozycji to metody czysto bolszewickie.

Poseł Żelek idzie na rekord robienia z siebie idioty. Na razie nieznacznie prowadzi przed sędzią Piotrowiczem.

Jestem Europejczykiem.

PiSSmanom już całkiem palma odbija. To, co wyprawiają przyjmując Komisję Wenecką w Sejmie bez obecności posłów opozycji to metody czysto bolszewickie.

Poseł Żelek idzie na rekord robienia z siebie idioty. Na razie nieznacznie prowadzi przed sędzią Piotrowiczem.

Ostry toczą bój o pierwszeństwo ....jakby co obstawiam Żalka number one

Ostry toczą bój o pierwszeństwo ....jakby co obstawiam Żalka number one

Żalek po chwili rozgrzewki złapał drugi oddech i wysunąłsię na prowadzenie w sposób zdecydowany. Ale do północy spodziemam się, że do tej czołówki doskoczy jeszcze spora grupa zawodników z peletonu. Współzawodnictwo zapowiada się na niezwykle zacięte.

Jestem Europejczykiem.

Cóż to?

Żalek niusem dnia czy komisja kupców weneckich?

Czyżby Żalek przykrył komisję medilanie?

Oj jakym chciał aby wszelkich PO nowoczesno -scierwo zjadnych piewców demokracji osądziły sądy jak w tym przypadku:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

W pełni majestatu prawa, niezawisłe i w ch*j skisłe.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Majestatu prawa???

Najpierw Kaczyński ze Zbysiem muszą to prawo zmienić na wzór tego z III Rzeszy, lub z Kraju Rad. Pewnie mają taki zamiar i dlatego walczą z TK.

Jestem Europejczykiem.

Podobają ci się Tomek bolszewickie metody PiSSmanów? Al tak szczerze, bez wykrętów.
Oj tam zaraz bolszewickie. Wypalimy zarazę ogniem i mieczem a potem weźmiemy się za agenturę Cesarstwa Rzymskiego.

Oj tam zaraz bolszewickie. Wypalimy zarazę ogniem i mieczem a potem weźmiemy się za agenturę Cesarstwa Rzymskiego.

Podoba ci się Tomek, że obecna władza stosuje bolszewickie metody i w dodatku bezczelnie kłamie? Naprawdę?

Prosiłem, żebyś nie pieprzył głupot, tylko odpowiedział. Wstydzisz się, czy co?

Jestem Europejczykiem.

Czego mam się wstydzić Jarku? Dostali mandat bo taka była wola ludu.

Demokracja, pamiętasz?

Właściwie to jest partiokracja. To samo gó..no co w innych krajach.

Czego mam się wstydzić Jarku? Dostali mandat bo taka była wola ludu.

Demokracja, pamiętasz?

Kolejny który nie ma pojęcia, co to jest demokracja?

Nie trybisz Tomek, że PRL-owski sędzia Piotrowicz nie zaprosił na spotkanie z Komisją Wenecką opozycji po to, żeby móc swobodnie kłamać? Posłowie opozycji reprezentuja w równym stopniu obywateli, co posłowie partii rządzącej. Odmawianie im praw to nie jest żadna demokracja, to jest dyktatura.

Jestem Europejczykiem.

Czy muszę Ci przypominać czym jest Komisja Wenecka?!

Dyktatura? Wielkie słowa.

Nam Jarku jest potrzebna współpraca, nie rywalizacja.

Zadałem proste pytanie - jakim prawem PiS nie pozwala posłom opozycji wypełniać swoich konstytucyjnych obowiązków przez co nie realizuje sie praw obywateli, którzy ich wybrali.

Drugie proste pytanie - podoba ci się coś takiego.

Jestem Europejczykiem.

jakim prawem PiS nie pozwala posłom opozycji wypełniać swoich konstytucyjnych obowiązków przez co nie realizuje sie praw obywateli,

Spróbuj odwrócić ten żal.

potrzebna współpraca, nie rywalizacja.

Właśnie.

P.S.

Teraz robi z siebie idiotę senator Andrzejewski. Ale nawet nie ma startu do poprzedników, Piotrowicza i Żalka bo raczej udaje, że nie wie o co chodzi, coś jak Tomek. Iksik nie musi udawać, po prostu jest sobą ;-).

Jestem Europejczykiem.

Nie znam programu przyjazdu KW, nie wiem czy jest w planie spotkanie z opozycją. Z resztą gdy KW zechce się spotkać z opozycją to tak się stanie.

Komisja Wenecka miała w programie spotkanie z reprezentacją Sejmu. W Sejmie są reprezentowane cztery partie, a nie jedna.

Na spotkaniu byli przedstawiciele PiS, poza tym nikt.

Jestem Europejczykiem.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Zadałem proste pytanie - jakim prawem PiS nie pozwala posłom opozycji wypełniać swoich konstytucyjnych obowiązków przez co nie realizuje sie praw obywateli, którzy ich wybrali.

Drugie proste pytanie - podoba ci się coś takiego.

Na proste pytania są proste odpowiedzi.

Prawem sobie nadanym. To samo roniła PO, tylko w zamszowych rękawiczkach. PIS robi to w rękawicach bokserskich. Nie liczy bowiem na żaden werdykt (poniekąd słusznie) tylko na nokaut.

Nie podobało mi się wówczas, nie podoba mi się teraz. W ogóle im dalej od 1989 roku, tym coraz bardziej kompromituje się polska klasa polityczna.

Na spotkaniu byli przedstawiciele PiS, poza tym nikt.

Znaczy tylko PiS potraktował poważnie komisję kupców weneckich, reszta poszła się żalić przed kamery...zapominając o tejże komisji.

Znaczy tylko PiS potraktował poważnie komisję kupców weneckich, reszta poszła się żalić przed kamery...zapominając o tejże komisji.

Widzę, że robienie z siebie idioty sprawia ci przyjemność. Jesteś masochistą iksik?

Jestem Europejczykiem.

KW to nie banda matołów i ciemny lud który da się zakrzyczeć paru idiotom w typie Żelka. Jaki koń, każdy i tak widzi. A jak pięknie będzie wyglądać w raporcie wzmianka o niedopuszczeniu na spotkanie opozycji. Mistrzostwo świata. Kretyna który numer wymyślił opozycja powinna na rękach nosić, bo lepszej przysługi nie mógł jej zrobić. Co za pisiarskie debile, aż trudno wprost uwierzyć...

Geniusze ekonomiczne z PiS nie potrafiły nawet w miarę prawidłowo oszacować inflacji w 2016 i zamiast prawie 2% na plusie będzie minimum 0,5 deflacji. Czyli w budżecie zabraknie ładnych paru mld. Może pożyczą tym razem nie w Chinach a Bangladeszu?

Bywają czasem takie "komentarze", że ręce i nogi opadają...

Ale widzę Jacku, że konsekwentnie trwasz przy swym idolu - gburowatym parobku i chamisku pod tytułemPiotrowicz. Już mi nawet z tego powodu przestało być smutno i żal.

Tak trzymajcie, towarzyszu xniwax. Medal pewny.

Z zimioka.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.