Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie formalnie tak, nie znam tylko przepisu czy mógł lub nie to zrobić.

Jakiego do k... nędzy przepisu??? Szczerba sprawuje mandat posła, jakim prawem Kuchciński odebrał mu możliwość sprawowania tego mandatu???

Nie ma takiego prawa, żeby marszałek arbitralnie wykluczał posła z obrad. Za chwile wykluczy np. pięciu i zarządzi głosowanie. No i co ma wtedy zrobić opozycja? Wyjść na papierosa jak podpowieda ten niepełnosprawny?

Jestem Europejczykiem.

Antoni wojsko zbiera pewnie teraz, Zero już groził ludziom pod sejmem którzy nie chcieli go wypuścić, a wpisał się na listę po zamknięciu obrad... i nie tylko on. Nie pie..lą się chłopaki z pisuaru w tańcu, w żywe oczy robią co chcą.

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Od stycznia zakaz kamer na sali sejmowej i dziennikarze won z gmachu ;-) zacznie się tango.

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Pewnie formalnie tak, nie znam tylko przepisu czy mógł lub nie to zrobić.

To poznaj

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

To już odrzucono.

A właściwie odrzucił Prezes.

Ok czyli ustawa budżetowa i dezubekizacyjna tylko przeszły, tak czy inaczej nielegalnie, bo kworum liczył kto? :-) kryminał się należy pisuarom jak nic, jeszcze takich aroganckich bydlaków nie było.

Powiem szczerze - spodziewałem się, że PiS będzie szedł jak czołg, ale mimo wszystko takich manipulacji, takiej bezczelności nie spodziewałem się. Dzisiaj nawet odrzucili pozory przestrzegania prawa i demokracji.

Jestem Europejczykiem.

Powiem szczerze - spodziewałem się, że PiS będzie szedł jak czołg, ale mimo wszystko takich manipulacji, takiej bezczelności nie spodziewałem się. Dzisiaj nawet odrzucili pozory przestrzegania prawa i demokracji.

Jeszcze gdyby to jakiś obsrajnoga szeregowy poseł zostaw wezwany z Pierdziszewa przez prezesa na szybkie nielegalne głosowanie i wpisywał sie po głosowaniu na listę to jeszcze jak cie mogę ale minister Zero, jego przydupas zastępca Zieeliński i kamiński szef służb?? Powaliło tych ludzi? Przy nagrywającej wszystko opozycji? Beszczel jak sqwesyn

Ponad 59 miliardów - taki deficyt zakłada projekt ustawy budżetowej na przyszły rok, który dziś został przyjęty w Sejmie. A wzrost gospodarczy założyli 3,6%. Ciekawe w świetle obecnego spowolnienia.

Jestem Europejczykiem.

Straż marszałkowska nie wpuściła posłów opozycji na salę kolumnową, posłów z mandatem! :-) takiego pierdolnika jeszcze nie było, policję to chyba ściągają z całego województwa, pospolite ruszenie pod sejmem. A wszystko wyszło przez Kuchcińskiego debila...

Straż marszałkowska nie wpuściła posłów opozycji na salę kolumnową, posłów z mandatem! :-) takiego pierdolnika jeszcze nie było, policję to chyba ściągają z całego województwa, pospolite ruszenie pod sejmem. A wszystko wyszło przez Kuchcińskiego debila...

Widziałem to, teraz widzę, jak Pięta kłamie mówiąc, że niczego takiego nie było.

Ciekawe, co będzie na nagraniach z Sali Kolumnowej. Czy jakoś przypadkiem nie zginą?

Jestem Europejczykiem.

Widziałem to, teraz widzę, jak Pięta kłamie mówiąc, że niczego takiego nie było.

Ciekawe, co będzie na nagraniach z Sali Kolumnowej. Czy jakoś przypadkiem nie zginą?

Stasiek to pierwszy sort bydlaków pisuarskich, jeden z tych największych gnid :-) teraz straszy ludzi cisza nocną imbecyl....

zasada najsłabszego ogniwa... ponoć nawet chciał się wycofać z decyzji, ale prezes mu zabronił...

Jak się pluł z tymi paragrafami to słychać było że żrę tę żabę razem z mułem ze stawu :-))) Policja na terenie Sejmu teraz? Pierdolnik...

Kuchcińskiemu ktoś powinien zrobić fatality... ten chłop kompletnie się nie nadaje na marszałka, zresztą kto się u nich do czegokolwiek nadaje..

tumblr_ncvkcjCDG31sodwato1_400.gif

Mam dwa pytania:

1. Czy xniwax ma bana?

2. Czy użuwanie słaowa "buc" jest tolerowane przez Moderację.

Dziękuję za odpowiedź z góry (dokładnie taka składnia)

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

Kaczyński to kanalia?

Kanalia, to ci zdrajcy z KOD, chcący dezintegracji Polski. KOD'owcom, PO, Nowoczesnej marzy się demolka Polski, podobnie jak miało to miejsce na Ukrainie.

Kanalia, to ci zdrajcy z KOD, chcący dezintegracji Polski. KOD'owcom, PO, Nowoczesnej marzy się demolka Polski, podobnie jak miało to miejsce na Ukrainie.

Nie wiem czy zdrajcy, nieodpowiedzialni na pewno.

Kaczyński nie jest kanalią.

Tzw "ukąszenie heglowskie" to poetycki opis prostytucji umysłowej

Czy xniwax jest zbanowany czy nie? Za trudna odpowiedź???

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

czyli jak się poświadcza nieprawdę to nie jest się kanalią. jest się patriotą i wstało się z kolan.

a jak się robi głosowanie bez twardego dowodu na kworum i nie wpuszczając na salę części posłów

to już jakiś medal się należy za ten patriotyzm, prawda?

pytałem już w innym wątku ale zapytam ciebie: ty coś bierzesz, czy brałeś już tak dużo, że już nie musisz?

Nie wiem czy zdrajcy, nieodpowiedzialni na pewno.

Kaczyński nie jest kanalią.

czyli jak się robi głosowanie bez dowodu na kworum i imiennego głosowania

przy braku systemu elektronicznego liczenia głosów to się jest odpowiedzialnym.

nie wiem czy kaczyński jest kanalią, wypowiedź kolegi mi to zasugerowała.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.