Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czy ten Szczerski jest rzeczywiście tak głupi czy jeszcze głupszy?

Akurat Szczerski całkiem głupi nie jest, no ale kasę bierze, to coś gadać musi.

Może po tej wizycie stanieje tequilla i meksykańskie żarcie, wtedy rzeczywiście będzie miała wymiar historyczny.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Prawdę mówiąc do tej pory uważałem Macierewicza za cwanego cynika, ale po obejrzeniu ostatnich jego wystąpień mam poważne wątpliwości.

Patrząc na zachowanie, sposób mówienia, sposób formułowania wypowiedzi, ciągi skojarzeń którymi się posługuje dochodzę do wniosku, że facet ma jakiś problem ze zdrowiem psychicznym. Czyli mówiąc wprost całkiem normalny nie jest.

Innym problemem jest fakt, że strasznie lansuje gładkich młodzianków. O dziwnych powiązaniach nawet nie piszę, bo to już temat dla CBA i Prokuratury, że o SKW nie wspomnę.

No i teraz zapala się lampka - dlaczego Macierewicz tak radykalnie wyczyścił SKW i obsadził swoimi ludźmi?

Kiedyś mogło się to wydawać działaniem oszołoma, ale teraz zaczyna wyglądać całkiem inaczej.

Wyobraźmy sobie, że pojawia się uzasadnione podejrzenie co do jego działan i w normalnej sytuacji SKW zaczęłoby działać. A teraz co, co zrobią ludzie których wyciągnął znikąd i dał im życiową szansę?

W obecnej sytuacji pytanie retoryczne, nawet gdyby mieli jakieś podejrzenia nie podskoczą. Bo jakby co, to gdzie pójdą? Do prokuratury którą rządzi Ziobro?

Tak więc obraz niewesoły i czarno to wszystko widzę.

Jestem Europejczykiem.

Jeszcze chwila a zacznę się zgadzać z Jaro_747

Ukryta Zawartość

jeszcze mój PIS chce okrętów podwodnych

Ale co do personaliów, to jeszcze poczekam

Co do CETA sytuacja się chyba klaruje:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

Brudziński opowiada, że Macierewicz miał rację mówiąc o zakupie Mistrali.

Boże ratuj ten kraj!

Rymanowski zadał mu proste pytanie, czy Macierewicz został zrobiony w konia, czy nie.

W odpowiedzi Brudziński wygłosił kilkuminutową tyrade o wszystkim, tylko nie o tym.

Tylko Sulejmana w tym brakowało. Nastepny w kolejce do psychiatry?

Jestem Europejczykiem.

Prawdę mówiąc do tej pory uważałem Macierewicza za cwanego cynika, ale po obejrzeniu ostatnich jego wystąpień mam poważne wątpliwości.

Patrząc na zachowanie, sposób mówienia, sposób formułowania wypowiedzi, ciągi skojarzeń którymi się posługuje dochodzę do wniosku, że facet ma jakiś problem ze zdrowiem psychicznym. Czyli mówiąc wprost całkiem normalny nie jest.

mówisz na podstawie doświadczeń z własnych konsultacji medycznych? Ciekawe tylko czy w roli lekarza czy pacjenta.

Brudziński opowiada, że Macierewicz miał rację mówiąc o zakupie Mistrali.

Oczywisice że miał. ale nie co dolara bo to nieprawda. Rosja dostała 950mln Eur za zerwany kontrakt. Francja sprzedała Mistrale Egiptowi więc swoje odzyskała, a Rosja sprzedała Egiptowi Smigłowce Ka zbudowane specjalnie na ten okręt wiec prawdopodobnie także systemy łączności dowodzenia i kierowania ogniem. A może jeszcze sprzedadzą poduszkowce desantowe na Mistrale jak wypałują Ukraińców za kradzież dokumentacji.

I tyle wyszło z restrykcji UE na Rosję, ze jeszcze zarobiła sprzedajac swój sprzęt wojskowy.

A coś na temat Macierewicza? Może być z punktu widzenia pacjenta.

To, co złodziej butów Brudziński wygaduje u Rymanowskiego, to czyste chamstwo, kłamstwa i skrajny populizm.

Przy nim Lepper to angielski gentleman. Rządzi nami bydło, niestety.

Jestem Europejczykiem.

A coś na temat 500 POciotków obsadzonych na stołkach - może coś o prezesie banku po etnologii ?

Może z punktu POwskich złodziei - nie muszą sie zasłaniać chorobami, kradli przecież świadomie, to nie była kleptomania.

A, już nic. Szkoda czasu na trolla.

Fakt, pieprzy w stylu Brudzińskiego.

Już dawno temu pisałem, że hasło Prezesa "nikt nie wmówi nam, że białe jest białe a czarne jest czarne" to nie było żadne przejęzyczenie tylko zadeklarowanie strategii.

Maciarewicz zrobił z siebie kompletnego głupka, ale nie, PiSSmani teraz próbują nam wmówić, że miał rację. Oni naprawde wierzą w to, że ludzie są kompletnymi idiotami, a Goebbels miał rację.

Jestem Europejczykiem.

Przytaknął głupek idiocie i w ten sposob uzgodnili stanowisko, jak wspólna dekalracja osłów polskich i Wierchuszki UPAiny w prawie dzielnej walki z komunizmem i faszyzmem (to znaczy my z faszyzmem i komunizmem, oni z nami i wyszło ze wspólnie).

Przytaknął głupek idiocie i w ten sposob uzgodnili stanowisko, jak wspólna dekalracja osłów polskich i Wierchuszki UPAiny w prawie dzielnej walki z komunizmem i faszyzmem (to znaczy my z faszyzmem i komunizmem, oni z nami i wyszło ze wspólnie).

Marnujesz się tutaj Macierewicz ma dla Ciebie stanowisko ( po Misiewiczu) pasujesz do jego poziomu

wspominałeś coś o kasie? kradzieży ?

Aż 400 tys. zł za kościelną konferencję w Sejmie. Zakonnik Grzegorz Kramer krytykuje: To nieekologiczne!

co niektórzy z tamtej strony widza tę tzw Dojną (dobrą) Zmianę

Ukryta Zawartość

14292360_1753525684889554_2966391302199623564_n.jpg

Ukryta Zawartość

Żeby zrozumieć, skąd biorą się te PiSowskie brednie zajrzałem do wpotylice.pl.

O blamażu Macierewicza ani słowa, jakać dziwna notatka o "buńczucznej wypowiedzi Pieskowa".

Czysta manipulacja.

Jestem Europejczykiem.

A SLD-dowsko PO-wskie 80 milionów w światynie opatrznosci bożej to na cele świeckie poszło.

Nie kompromituj sie POwska miernoto.

Panowie nie wiecie skąd to cos wyskoczyło 9 lutego czy to nie aby kolejny klon jakiegoś zbanowanego prawiczka ?

Weż sie idż zbanuj lewiczku

ze swoimi misiewiczami

Ukryta Zawartość

Panowie nie wiecie skąd to cos wyskoczyło

I jacy z was per "panowie"? Panowie, po takich jak wy na konie wsiadali.

Ukryta Zawartość

Weż sie idż zbanuj lewiczku

ze swoimi misiewiczami

Ukryta Zawartość

I jacy z was per "panowie"? Panowie, po takich jak wy na konie wsiadali.

Napisał potomek mieszkańców czworaków.

Ukryta Zawartość

Panowie nie wiecie skąd to cos wyskoczyło 9 lutego czy to nie aby kolejny klon jakiegoś zbanowanego prawiczka ?

Niektórzy Koledzy twierdzą, że to areczek zmartwychwstał.

Jestem Europejczykiem.

Jareczek? Jeszcze żyje. To Lech jest w koloejce do zmartwychwstania, a "kolegom" sie wydaje ze gromią zombie.

Jak tam Nowoczesne POwe misiewicze??? Coraz mniej na posadkach państwowych. Ooo jaka szkoda.

mam pytanie.

trafiłem na to:

krótko mówiąc Lech Kaczyński, który skojarzył się pisdniętym z reklamą piwa Lech (kampania reklamowa "Zimny Lech")

ogłasza wieczysty sojusz Polski i Izraela. Komentarze do filmu to oczywiście dno. Jest mowa o tym, że to co spotkanie

miało miejsce w Izraelu m.in. z żołnierzami armii Andersa, a cały film ma tytuł "Zdrada państwa i Narodu Polskiego".

czyli Lech Kaczyński, zdaniem tego co to wrzucił, zdradził "państwo i Naród Polski" z tymi, którzy najpierw cierpieli w ZSRR

i którzy następnie walczyli m.in. pod Monte Cassino, a jednocześnie córka gen. Andersa jest zajebistą patriotką (ma 0.5 w skali jaro solo).

Ale do brzegu. Wśród pisdniętych jest silny przekaz antysemicki, widać to np. w wątku obok, KOD jest finansowany przez żydów,

Soros jest zły bo to żyd. Gazeta Wyborcza to żydy itd. A jednocześnie brat jara solo, słońce narodu, któremu Tusku z Putinem

tak wcześnie odebrali życie, ogłosił za życia takie rzeczy. Jak oni sobie z tym radzą? Bo jak dla mnie trudno być antysemitą i czcić

człowieka ogłaszającego wieczysty sojusz z Izraelem. Nie wiem czy taki sojusz jest dobry czy zły. Chodzi mi o jakąś

poważną sprzeczność w filozofii pisdniętych. Może ktoś mi wyjaśnić jak oni to ogarniają? Ja bym nie potrafił, no ale ja nie

jestem pisdnięty więc w sumie nic dziwnego, że nie daję rady.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

krótko mówiąc

Czy czasem nie jest tak, że dla ratowania Twego umysłu jest już potrzebny wóz asenizacyjny?

Czy jeszcze nie?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

godzinę nad tym myślałeś, mam nadzieję, że nie nabawiłeś się przepukliny. byłoby to wielka strata dla naszego zniszczonego przez PO i UE kraju.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

naszego zniszczonego przez PO i UE kraju.

Słuszna konkluzja chociaż na wyrost.

Czyść się dalej. Powodzenia.

jeszcze 10000 misiewiczów i będzie lepiej. będziemy potęgą. będą się z nami liczyć, w pewnym momencie zaczniemy produkować misiewiczów na eksport. damy innym to co mamy najlepszego świetnie na tym zarabiając.

czy wciągasz obornik nosem? pytam bo musiałeś trzepnąć coś bardzo mocnego.

trzepnąć coś bardzo mocnego.

Nie bądź chamem i nie wchodź w sferę intymności adwersarza.

ty już wszedłeś, naśladuję twój styl. uważasz, że zachowujesz się jak cham?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.