Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

1 grudnia 15 kadetów z Arabii Saudyjskiej, rozpoczęło studia wojskowe na specjalnościach pilotażowych Wydziału Lotnictwa WSOSP. W pierwszych dniach swojego pobytu w „Szkole Orląt”, kadeci zapoznali się z bazą dydaktyczną i naukową Uczelni oraz przystąpili do intensywnej nauki języka polskiego i angielskiego. (fot.: mjr Wiesław Świerkowski)

15492305_1289072887825567_5088507860012032496_n.jpg?oh=8ddea33057c9ae9b5500e7912708bd72&oe=58AED1B9

Źródło

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ciekawe czy w ramach studiów będą mogli również wyrobić sobie prawo jazdy KAT C+E ?

Ukryta Zawartość

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Ciekawe czy w ramach studiów będą mogli również wyrobić sobie prawo jazdy KAT C+E ?

Tu znajdziesz:

Ukryta Zawartość

A tymczasem zapoznaj się z tym:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A tymczasem zapoznaj się z tym:

Ukryta Zawartość

Wiem jedno Kaczyński za sterami samolotu nie usiądzie , wątpię żeby również dostał do pedału GAZU w Tirze tak więc podczas zabawy sylwestrowej na wolnym powietrzu mogę się czuć w miarę bezpiecznie, ale trochę mnie przeraża ze za pieniądze podatników w PL szkoli się potencjalnie przyszłych terrorystów, no bo chyba nikt nie ma wątpliwości że Arabia Saudyjska raczej nie jest "europejską demokracją" jak nam próbują wmówić media.......

Ukryta Zawartość

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Dzisiaj troje wyznawców Allaha złożyło mi na Kreuzbergu wyrazy współczucia w związku z wczorajszą śmiercią Polaka. Jutro jadę na ojczyzny łono, i gdybym nie musiał (święta, obowiązki rodzinne), to bym się do kaczolandu nie ruszał.

I co w tym nadzwyczajnego? Przeciez miliony muzłumanów to normalni i porzadni ludzie.

Tak jak nie mozna po wyczynach ksiezy pedofilow czy sk***ysynów bijacych 4-latki na śmierć - oceniac typowego Polaka.

Szkopuł w tym ze ciezko czasem odsiac ziarna od plew...

I mam cicha nadzieje ze sami muzłumanie zrobia ze swoimi extremistami porzadek (bo tylko oni sa w stanie ich wyłapac).

Ale aby mieli motywacje musza poczuc grozbe zabrania socjału, spokojnego zycia itd...

Narazie patrza z boku i nie interweniuja.

Ja gdyby moj znajomy/kolega/przyjaciel chcial wjechac w tłum ludzi ciezarówka pierwszy bym mu najebał.

A narazie EU wchodzi im w dupe i chyba tego nie negujecie. Biały heterosexualny mezczyzna ma przejebane w tym totalitarnym ustroju prawie z kazdej strony.

O oni? Wolna amerykanka.

Należało ją nazwać ciężarówką, dlatego że jej polskość nie miała znaczenia dla sprawy. To nie polak prowadził ją w momencie uderzenia w ludzi.

Równie dobrze można było ją nazwać szwedzką, bo była marki Scania, albo może holenderską jeżeli została wyprodukowana w holenderskich zakładach Scanii.

Jak ptasia grypa albo afrykański pomór świń albo... pojawia się w Polsce to na niemieckich drogach już na kilkanaście kilometrów przed naszą granicą pojawiają się ostrzeżenia...

Jak powiedział mi dziś w pracy kolega; dobrze, iż to pis rządzi bo popaprańcy by już przepraszali za ten samochód, że wjechał do Niemiec...

Jak ptasia grypa albo afrykański pomór świń albo... pojawia się w Polsce to na niemieckich drogach już na kilkanaście kilometrów przed naszą granicą pojawiają się ostrzeżenia...

Jak powiedział mi dziś w pracy kolega; dobrze, iż to pis rządzi bo popaprańcy by już przepraszali za ten samochód, że wjechał do Niemiec...

No cos w tym jest...

Przeciez miliony muzłumanów to normalni i porzadni ludzie.

w PL szkoli się potencjalnie przyszłych terrorystów,

za pieniądze podatników

Skąd wiesz?

Jak powiedział mi dziś w pracy kolega

Nie gadać w pracy, pracować!

No cos w tym jest...

W czym?
bo chyba nikt nie ma wątpliwości że Arabia Saudyjska raczej nie jest "europejską demokracją"

To źle czy dobrze, bo sam juz nie wiem. Przecież nie lubisz "europejskiej demokracji".

I mam cicha nadzieje ze sami muzłumanie zrobia ze swoimi extremistami porzadek (bo tylko oni sa w stanie ich wyłapac).

Narazie patrza z boku i nie interweniuja.

Porządek z extremistami trzymali skutecznie Husain, Kadafi , a aktualnie trzymają monarchie np Arabia Saudyjska, albo Iran.

Trochę prowokacji?

Proszę:

Od przyszłego roku będzie można wyciąć drzewo na swojej działce bez pozwolenia gminy.

Obecnie to prawdziwa mordęga.

Wycięcie jednego własnoręcznie posadzonego drzewa mającego ponad 10 lat to w zależności od odmiany nawet kara równowartości samochodu...

Życie w Polsce normalnieje...

Doceniajcie rządy PiS`u...

Wycięcie jednego własnoręcznie posadzonego drzewa mającego ponad 10 lat to w zależności od odmiany nawet kara równowartości samochodu...

Bez zgody. Ja zgodę dostałem od ręki.

Życie w Polsce normalnieje...

Doceniajcie rządy PiS`u...

Albo to, albo to.

Porządek z extremistami trzymali skutecznie Husain, Kadafi

U siebie, Ale wspierali ich wszędzie indziej.

a aktualnie trzymają monarchie np Arabia Saudyjska, albo Iran.

Finansują terroryzm poza granicami swoich krajów.
<br />Od przyszłego roku będzie można wyciąć drzewo na swojej działce bez pozwolenia gminy.<br />Obecnie to prawdziwa mordęga.<br />Wycięcie jednego własnoręcznie posadzonego drzewa mającego ponad 10 lat to w zależności od odmiany nawet kara równowartości samochodu...<br /><br />Życie w Polsce normalnieje...<br /><br />Doceniajcie rządy PiS`u... <br />

O ile gminy nie zdecydują inaczej.

Że takie uchwały nie zapadną od razu, od 2 stycznia spodziewam się wyjątkowo donośnego huku pił motorowych niosącego się po całym naszym kraju.

Zgadzam się.

Gdyby tylko sami chcieli, ale nie chcą.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

E tam, na białoruskiej granicy też są. I Białorusini w swojej prasie o tym bębnią na prawo i lewo, mimo że to gówno od nich do nas przylazło.

Gdyby tylko sami chcieli, ale nie chcą.

Nie bardzo mogą, są poddani terrorowi polityczno-religijnemu, poza tym nie chcą nadstawiać karku za mieszkanców zachodu. Tak samo jak my za nich.

Rządy USA, WLK. Brytanii i nawet Polski niekiedy próbowały, wysyłając wojsko na pomoc mordowanym muzułmanom, ale miłujący pokój obywatele tych krajów kazali im wracać.

Zapewne gminy będą chciały ugrać jakieś pieniądze.

Niemniej zdaje się tylko od prowadzących działalność gospodarczą.

Nie wiadomo również jak polactwo wykorzysta wolność w tym zakresie.

Ja widzę to tak:

Sadzę drzewa ale gdy zagrażają budynkom (niektóre szybko rosnące 25 letnie już zagrażają) mam mieć prawo je wyciąć. Odpowiednio wcześniej już posadziłem następne. W ten sposób pielęgnują i kształtuję najbliższe otoczenie.

Obecnie w okolicy widzę wiele domów i naokoło pustynia. I tak od nawet 10 lat...

Gdzieś w drugim końcu stary autochton wyciął kilka świerków i stał się bankrutem... Świerki posadził jego ojciec przed pół wiekiem. Po wycięciu zagospodarował przepięknie teren, również duże nasadzenia.

...

I dostał przed rokiem ostateczny nakaz zapłaty. Sędzina rozumiała ale inaczej nie mogła...

200 m dalej przy drodze wycięto ze 20 starych lip... Miejscowi twierdzą, że nie przeszkadzały...

Przecież to było chore.

Brawo PiS.

Jeszcze złagodźcie ustawę antyaborcyjną, odczepcie się od Lecha, oddajcie OFE i mogę nawet przez pozostałe 3 lata oglądać wasze ryje...

skończy się tylko na drzewach. będziesz mógł sobie drzewa wyciąć a ustrój jak z białorusi.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

Zaszczuwanie niepokornych:

Ukryta Zawartość

Grunt, żeby pozwolili wyciąć drzewo.

Ukryta Zawartość

Duda kolejny raz zapracował sobie na Trybunał Stanu wręczając ch... wie co udającej sędziego pani Przyłebskiej (czy jakoś tak). Nocne podpisywanie posuniętych sobie kwitów już weszło mu w krew.

Jestem Europejczykiem.

Rządy USA, WLK. Brytanii i nawet Polski niekiedy próbowały, wysyłając wojsko na pomoc mordowanym muzułmanom, ale miłujący pokój obywatele tych krajów kazali im wracać.

Przeczytaj sobie Karbale (albo chociaz film obejzyj) wtedy zobaczysz jak te nasze działania byly odbierane.

Generalnie TYLKO dyktatura moze ten typ ludzi 3mac w szachu. Demokracja, teczowe parady i kwiatki za gwałty do nich nie przemawiaja.

UE próbuje do nich dotrzec jak do profesorów Oxfordu....szczytne to ale nieskuteczne.

Gdyby po przyjezdzie EU byli pilnowani i represjonowanii za wybryki (nawet chuliganskie) zaraz bylo by bezpieczniej.

A tak?

Oni wszyscy jadą teraz na jednym wozie. Wiedzą, co im grozi, więc zrobią wszystko, aby utrzymac władzę.

Chyba, że kilku zrejteruje i stracą większość. Im prędzej, tym lepiej.

Przeczytaj sobie Karbale (albo chociaz film obejzyj) wtedy zobaczysz jak te nasze działania byly odbierane.

są poddani terrorowi polityczno-religijnemu

Generalnie TYLKO dyktatura moze ten typ ludzi 3mac w szachu

Oni nas "kochają" właśnie za taki nasz stosunek do nich.

Gdyby po przyjezdzie EU byli pilnowani i represjonowanii za wybryki (nawet chuliganskie) zaraz bylo by bezpieczniej.

W Europie spokojnie żyją ich miliony (poza Polską).

Buc Karczewski kłamie w żywe oczy mówiąc, że w Sejmie nie ma policji. W tym samym czasie telewizja pokazuje setki policjantów na terenie Sejmu i całe rzędy policyjnych samochodów.

Jeszcze raz powtórzę - podstawa działania PiS to kłamstwo.

Jestem Europejczykiem.

Oni nas "kochają" właśnie za taki nasz stosunek do nich.

W Europie spokojnie żyją ich miliony (poza Polską).

Zapomiales jak "nastoletni" uchodzca dzgnał nozem opiekunke w szwecji ?

Gdyby w tym osrodku pracowali 120kg byczki uwierz mi ze by tego nie zrobil.

Znam ich mentalnosc.

I tu mowa o tym scieku ktory przez ostatnie lata napłynał.

Uchodzców tam jak na lekarstwo....

A co to tych co juz mieszkaja od lat. Jesli sie z asymilowali w czym problem. Ja nie pojade do Iraku by z krzyzem na piersi latac po ulicy jak i nie bede pił alkoholu publicznie bo nie wolno. Szanuje ich prawa i niech oni szanuja moje !

Zapomiales jak "nastoletni" uchodzca dzgnał nozem opiekunke w szwecji ?

Zapomniałeś jak Polak zabił Polaka?

Gdyby w tym osrodku pracowali 120kg byczki uwierz mi ze by tego nie zrobil.

Kibolskie podejście.

Znam ich mentalnosc.

I tu mowa o tym scieku ktory przez ostatnie lata napłynał.

Wstyd to czytać.

Szanuje ich prawa

Które? Na razie ich obrażasz, a jak tutaj ktoś napisał:

Zapomniałeś jak Polak zabił Polaka?

Kibolskie podejście.

Wstyd to czytać.

Które? Na razie ich obrażasz, a jak tutaj ktoś napisał:

Wybiórczy jestes jak Gazeta heh...

dobra masz swój swiatopoglad ja swój.

Ja bylem w Libii (fakt dawno ale widzialem swoje) tak samo Dubaj, Kuwejt itd...poznalem arabów i Arabów.

Kibolskie to masz ograniczone myslenie bo nie rozumiesz kontekstu. Skupiasz sie na pojedynczych przypadkach zamiast zrozumiec zaleznosc....

Wciagu 2 lat mamy w EU wiecej zamachów terrorystycznych niz przez ostatnie 20 lat. I sa krwawe...oj bardzo

.

Skoro uwazasz ze to nie jest wina "uchodzców" to kogo? Kto sie zjawil w EU i zaczyna mordowac?

Diabeł , Szatan, Belzebub, Pan Wszego Zniszczenia, Apostoł Smierci???

Czy po prostu mentalne kundle które za krew niewiernych swoja chetnie oddadza a dostali sie przez granice niczym nie strzezone bo ktos mial taki (kaprys/Zamysł).

Skupiasz sie na pojedynczych przypadkach

Ja? Chyba odwrotnie.

Skoro uwazasz ze to nie jest wina "uchodzców" to kogo?

Nadmanganianu potasu.

Czy po prostu mentalne kundle które za krew niewiernych swoja chetnie oddadza a dostali sie przez granice niczym nie strzezone bo ktos mial taki (kaprys/Zamysł).

Sam jesteś m.k.

Masz rozdwojenie jaźni?
Nie licuje z godnością adwokata zatem posługiwanie się przezwiskami („Kaczor”), będącymi pseudonimami o obraźliwym charakterze służącymi identyfikacji danej osoby.

Przykrzy są ludzie pozbawieni poczucia humoru.

Jak wielkm kontrastem w stosunku do nich był slogan wyborczy Tuska:

Z Kaczorów wybieram Donalda

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

Sam jesteś m.k.

Masz rozdwojenie jaźni?

Nie bede Cie obrazac bo to nie warto....zacytuje kawałęk CK Dezerterów: "nie ma wsród ludzi kulturalnych słów dostatecznie obrazliwych ..."

Napisze duzymi bys zalapał:

MILIONY MUZŁUMANOW TO PORZADNI NORMALNI LUDZIE ALE KORZYSTAJAC Z OTWARTYCH GRANIC MENDY TERRORYSTYCZNE WTAPIAJAC SIE W TŁUM DOSTALY SIE UE I ZACZYNAJA SZALEC.

WIELU PODEJRZEWALO JAKIE BEDA EFEKTY OD DAWNA ALE ZOSTALI NAZWANI FASZYSTAMI, CIEMNOGRODEM I WYZNAWCAMI PISU.

TERRORYSCI KORZYSTAJAC Z NADMIERNYCH PRZYWILEJÓW "UCHODZCÓW" PANOSZA SIE I SMIEJA SIE W TWARZ A CI NAWET MNIEJ RADYKALNI OBMACUJA BABY I ROBIA SOBIE JAJA Z DEMOKRACJI I PRAWA.

Kapewu co mi sie nie podoba?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.