Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

ze żaden postępowiec, peowiec nie powtórzy Łodzi.

Ciekaw jestem..

Pamiętasz swoją wypowiedź w tym kontekście?.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Użytkownik Adalbert95 dnia 30.05.2017 - 20:28 napisał

"Macie powody by aż tak obawiać się o własne, niewiele zresztą warte życie?"

Czy nie jest Ci przynajmniej głupio?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Kolejny rodzynek z cyklu walka z układami ,kolesiostwem, nepotyzmem

Jerzy Milewski (60 l.), gdański radny PiS i członek Narodowej Rady Rozwoju przy prezydencie Andrzeju Dudzie (45 l.) nie wpisał do oświadczenia majątkowego za 2016 r., że pracował w PZU. A pełnił tam funkcję doradcy zarządu i zarobił w sumie 120 tys. zł. Milewski twierdzi, że wszystko zrobił zgodnie z prawem, ale... jeszcze raz przeanalizuje swoje oświadczenie.

Ukryta Zawartość

z tego poniżej chodza słuchy że pani Małgosia troszkę więcej niż tam podane zarabiać będzie ;a co należy jej sei na waciki..........

DBkhxi_EXYAADb_LH.jpg

Dzis Witek bodajże w TVN 24 :

"

Witek: Sadurska znakomicie zarządza Kancelarią Prezydenta, jest bardzo przedsiębiorcza"

Ukryta Zawartość

przed Nią w PZU był taki jeden Jaworski zwący sie też "byznesmen pełną gębom " spec od wszystkiego..

Walka z nepotyzmem i kolesiostwem czyli Dojna Zmiana cd....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Czy nie jest Ci przynajmniej głupio?

Z powodu, że wasze życie niewiele warte, czy, że się tak o nie obawiacie? I z tego, że niewiele warte nie jest mi głupio i tym bardziej nie z tego powodu, że się tak o nie trzęsiecie.

To może teraz nam powiesz co sądzisz o tym wielokrotnym mordzie motywowanym politycznie. I to wcale nie tak przez Ciebie znienawidzonym lewactwem, tylko jak najbardziej prawactwem, bo z poglądami prawdziwie prawicowymi nie ma to nic wspólnego.

Na dziś mamy 4:1 i to nie postępowiec, peowiec zakatrupił, a chory z nienawiści prawak 4 Bogu ducha winne osoby. Tak Ci zależy by żaden postępowiec, peowiec nie zabił już żadnego pisiora, ale prawaki mordować mogą?

No właśnie. Napierw nakreca sie atmosfere strachu, a potem jeden z drugim wielkie zdziwienie

Czasem oberwowanie czyjejś głupoty może być interesujące. Czekam na dalsze tego typu wywody.

Też jestem zdanie że islamscy terroryści niepotrzebnie nakręcają atmosferę strachu wysadzając dzieci na jakimś koncercie i zarzynając nożami przypadkowych ludzi nieopacznie spędzających weekendową sobotę gdzieś na mieście.

biorąc pod uwagę autora nie spodziewałem się tak debilnego posta.

Adalberd, a przyszla ci kiedys do twojej mocno oglupionej glowy mysl, ze sam stanowisz znakomity przyklad mowy nienawisci, z ktora rzekomo ty i tobie podobni walcza?

Dla przykladu:

Na szczęście tu nie kurwizja

tam wśród równie piśniętych, będzie się podobać

tylko pokraczne, żenujące i godne tylko politowania

że wasze życie niewiele warte

Czlowieku, ciebie trzeba leczyc, i to szybko

Też jestem zdanie że islamscy terroryści niepotrzebnie nakręcają atmosferę strachu wysadzając dzieci na jakimś koncercie i zarzynając nożami przypadkowych ludzi nieopacznie spędzających weekendową sobotę gdzieś na mieście.

No cos ty, to przeciez my nakrecamy atmosfere strachu, nie islamisci, nie zamachowcy.

Najciekawsze, ze ktos piszacy takie idiotyzmy jak jaro747, uwaza sie za tego madrzejszego. No coz, mozna tylko wspolczuc.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

wasze życie niewiele warte

że niewiele warte nie jest mi głupio

że się tak o nie trzęsiecie.

Mamy powód?

Czyżbyś coś szykował?

Owijasz się już pasem szahida, czy może ostrzysz sierp i czyścisz młot?

flasher.gif

I to ich ciagle, wrecz chorobliwe, utozsamianie wszystkiego i wszystkich, ktorzy nie pasuja do ich wizji swiata, z Pisem. Mozesz wprost napisac, ze z wieloma postulatami pisowskimi sie nie zgadzasz, co do innych masz watpliwosci, ale oni nie, od razu napierdalanka, ze pisior, kaczoor, rydzyk, k**wa hitler. Jak nakreceni obsesorzy. Albo obludnik, te same haselka w kolo Macieju.

Sprobuj wierzyc w Boga, wiadomo, musi byc pisior

Sprobuj skrytykowac islamistow, wiadomo, ze pisior

A jak juz pojedziesz po poprzedniej wladzy, o kur..., to na bank pisior

Ja pier**le, chorzy ludzie.

Do tego jeden z drugim wpisuje sie idealnie w narracje opozycji, tak jakby np Schetyna przez nich przemawial, ale nie, oni uwazaja sie za oryginaly, wszyscy inni instruowani przez pisiakow. Skad im sie to bierze, skad ta glupota.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

O Stalinie tylko nie wspominają, bo a nuż któryś z towarzyszy od czerwonej książeczki się obrazi.

Typowy debilny post prawaka grającego na ludzkiej głupocie i podsycający uprzedzenia i atmosferę strachu.

Ciekawe, że jeden z drugim katonacjonalistyczny szczuj nie wspomni, że w wypadkach drogowych w GB w 2015 zginęło ponad tysiąc siedemset osób. Czyli prawie pięć ofiar śmiertelnych dziennie. I co, zabroniono importu samochodów?

Jestem Europejczykiem.

do twojej mocno oglupionej glowy mysl

Do mojej głowy przyszła i to nie wczoraj czy przedwczoraj. Problem tylko w tym, że jak ma się przed sobą nie tylko głupka ale i chama, to choćby najlepsza argumentacja i finezyjny język na nic. Cham nie zrozumie, do chama trzeba jego językiem. Tak, boli mnie i mierzi, że muszę zniżać się do poziomu pisiarstwa, pospolitować się używać języka jakiego w kontaktach z nie chamami nie używam. Przeszkadza ci mój jakoby język nienawiści? Ale ten pisiarski nie wadzi zupełnie. Nie przeszkadza, ze to pisiarstwo wprowadziło do życia politycznego mowę nienawiści, ba na tym zbudowało swój byt. Ale jak przeciwnicy sięgają do tej samej metody to oczywiście już wadzi i przeszkadza? Tym bardziej, że i w tym lepsi od pisiarstwa bo się błyskawicznie uczą? Nie trzeba było zaczynać to dziś nie miałbyś mowy nienawiści. Pretensje do kaczorka &co. nie do mnie. Człowiek inteligentny erupcją chamstwa, nienawiści i głupoty da się zaskoczyć i wprawić w osłupienie tylko raz. To raz już było w `15. Potem jak się już otrząśnie, nie ma zmiłuj, żaden cham i głupek nie ma szans.

Czyżbyś coś szykował?

Owijasz się już pasem szahida, czy może ostrzysz sierp i czyścisz młot?

Nie schlebiaj sobie. NIkt z pisiarzy, nikt nie jest wart tyle by chcieć go zabijać, nawet porządnie mordę obić. Obijesz gnidę, a będziesz odpowiadał jak za człowieka...

A, o tych 4 staruszkach zabitych przez tego prawaka oczywiście nic...

Widze Adalberd, ze u ciebie jest jakas chora rywalizacja obecna, nawet na chamstwo. Ciagle piszesz o jakis lepszych. To naprawde nie jest zdrowe i lepiej cos z tym zrob.

Typowy debilny post prawaka grającego na ludzkiej głupocie i podsycający uprzedzenia i atmosferę strachu.

Ciekawe, że jeden z drugim katonacjonalistyczny szczuj nie wspomni, że w wypadkach drogowych w GB w 2015 zginęło ponad tysiąc siedemset osób. Czyli prawie pięć ofiar śmiertelnych dziennie. I co, zabroniono importu samochodów?

Ja pier**le, wypadki samochodowe porownane do terroryzmu. Sry jaro, ale z toba naprawde dzieje sie cos zlego.

Po odsunięciu picunioków od wladzy - wzorem picunioków - zrobić nawet nielegalną ustawę uznając pis i tychzę popieiarajacych jako związek przestępczy Hurtem cofnąć wszystkie decyzje które podjeli.. Zwrot wszystkich niesłusznie pobranych poborów itd . Wypad ze stanowisk.Wszystkich.

.Wsadzić do pierdla o chłodzie i głodzie .

Co godzinę czytanie - ze zrozumieniem konstytucji.

Jak odczują na wlasnej dupie bezprawie - szybciutko d łbów rozsądek wróci..

Domagają się radykaliżmu?

To trzeba im go dać i zastosować.

Sprobuj wierzyc w Boga, wiadomo, musi byc pisior

Sprobuj skrytykowac islamistow, wiadomo, ze pisior

A jak juz pojedziesz po poprzedniej wladzy, o kur..., to na bank pisior

Następny bezpartyjny ale program partii jak najbardziej popierający. Tacy najgorsi, bo nie mają na tyle choć odwagi cywilnej by jasno swoje poglądy polityczne artykułować, choć trzeba być ślepym i głuchym by z tego co wypisują ich nie wyczytać. Nie obawiaj się Babusia, jawne popieranie kaczorka nie jest karalne (jeszcze) i nie trzeba udawać, ze się nie popiera, choć popiera. Obciachowe jest, ale co to dla was bojowców...

To naprawde nie jest zdrowe i lepiej cos z tym zrob.

Ja nie muszę nic z tym robić. Ale jak ty czujesz się gorszy to pracuj nad sobą, może i tobie kiedyś się uda.

Ale ja sie niczego nie obawiam, sa sprawy w ktorych ich popieram, sa sprawy w ktorych ich nie popieram, podchodze do tego zdroworozsadkowo, i tobie tez to radze, bo chyba nie chcesz zaliczac sie do oszolomerstwa jakie masz powyzej swojego posta, oczywiscie twoj wybor. Ale wtedy nie dziw sie, ze teraz tez chca wsadzac, lub beda chcieli.

i tobie tez to radze

Swoje "dobre" rady bądź łaskaw zachować dla siebie, mnie nie interesują zupełnie.

ze teraz tez chca wsadzac, lub beda chcieli.

A chcą, chcą jak cholera, tylko, że są na to za chudzi w uszach. Bo żeby wsadzać trzeba mieć cohones, a pisiarstwo mocne wyłącznie w gębie, i strach o własne tyłki (całkiem uzasadniony) paraliżujący. Mam nadzieję, że następcy nie będą tak strachliwi i przynajmniej trochę tego posadzą. O ile ci tuż po wyborach nie uciekną z kraju, bo z odwagą u nich jak z cohones. Malutkie...

I znowu rywalizujesz. Polowa twojej wypowiedzi to rywalizacja, czyzby jakas korporacja cie pobrala. Mniejsza z tym.

Co do wyborow, to uwazaj, moga sie zle dla ciebie skonczyc, i samemu mozna zostac posadzonym. A po 2giej wygranej z rzedu i cojones moga urosnac, wtedy dopiero bedzie uciekanie, tylko tych twoich:)

O Stalinie tylko nie wspominają, bo a nuż któryś z towarzyszy od czerwonej książeczki się obrazi.

Towarzysz Prezes, Towarzysz Kryże, czy Towarzysz Piotrowicz?

Prezes jest zafascynowany osobą Stalina, pisalio tym prawaccy publicyści. Zna jego życiorys na pamięć i uwielbia jego biografię "Stalin: dwór czerwonego cara" autorstwa: Simona Sebag Montefiore.

Ja pier**le, wypadki samochodowe porownane do terroryzmu. Sry jaro, ale z toba naprawde dzieje sie cos zlego.

Ciężko się gada z fanatykami poszkodowanymi na umyśle, sry sry.

Powiedz mi bubek tak szczerze - z czym ty się niby z PiSowcami nie zgadzasz??? Strasznie mnie zaciekawiłeś, może czegoś w ich populistycznym i chamsko prostym programie po prostu nie ogarnąłeś?

Jestem Europejczykiem.

A po 2giej wygranej z rzedu i cojones moga urosnac, wtedy dopiero bedzie uciekanie, tylko tych twoich:)

Wierz sobie i w garbate aniołki, pomarzyć może każdy łysy o bujnej czuprynie. Swoją drogą jak na kogoś kto nie jest pisiarzem to osobliwe wyznanie. Tacy jak wy nawet kłamać nie potraficie przekonująco. Zapominacie co bajdurzyliście 5 minut temu. Bilobil czy jakoś tak polecam.

Do jaro

No tak, to ja jestem fanatykiem. Cala twoja powyzsza wypowiedz swiadczy o tym, ze to ja jednak jestem fanatykiem

Przyklady:

poszkodowanymi na umyśle

populistycznym i chamsko prostym programie plus taki kwiatek

katonacjonalistyczny szczuj

Ale to ja jestem fanatykiem, nie ty

Mydlisz oczy a na proste pytanie nie odpowiedziałeś. PiSowski standard.

Aha, i jeszcze to standardowe prawackie robienie z siebie ofiary. Rozszyfrowałem to już dawno temu i opisałem. Już nie działa.

Jestem Europejczykiem.

Wierz sobie i w garbate aniołki, pomarzyć może każdy łysy o bujnej czuprynie. Swoją drogą jak na kogoś kto nie jest pisiarzem to osobliwe wyznanie. Tacy jak wy nawet kłamać nie potraficie przekonująco. Zapominacie co bajdurzyliście 5 minut temu. Bilobil czy jakoś tak polecam.

jakie widzisz wyznanie, czytaj ze zrozumieniem i przytaczaj cala wypowiedz

Mydlisz oczy a na proste pytanie nie odpowiedziałeś. PiSowski standard.

Aha, i jeszcze to standardowe prawackie robienie z siebie ofiary. Rozszyfrowałem to już dawno temu i opisałem. Już nie działa.

Przeciez pisalem wielokrotnie z czym sie nie zgadzam, np 500 plus. I jakiej ofiary, co ty tam niby rozszyfrowales.

Nawet sympatycy widzą błędy. Antoni Dudek krytykuje brak upamiętnienia przez obecne władze wyborów 4 czerwca:

"Rządzący popełniają błąd, próbując przemilczeć i zmarginalizować rocznicę pierwszych częściowo wolnych wyborów. 4 czerwca 1989 r. jest datą założycielską wolnej Polski" - mówi.

Ukryta Zawartość

Cenię Dudka bo jest po prostu intelektualnie uczciwy.

Ukryta Zawartość

W kwestii terroryzmu b. ciekawy glos, i jakze inny od obowiazujacej do tej pory poprawnosci:

Ukryta Zawartość

Terroryzm ma jednak coś wspólnego z islamem" - pisze Reinhard Mohr w "Die Welt". Autor komentarza zwraca uwagę, że po każdym zamachu media i politycy oddzielają "sprawców, którzy zbłądzili" od religii muzułmańskiej. "A przecież (zamachowcy) mają miliony sympatyków, którzy tworzą środowisko, w którym wzrasta nienawiść" - podkreśla

............................................

Islamski terroryzm ma dziesiątki milionów zwolenników - czytamy w "Die Welt". Komentator przypomina falę demonstracji i protestów w świecie arabskim po opublikowaniu karykatur Mahometa i pyta: "Dlaczego nie ma dziś takich (skierowanych przeciwko terroryzmowi) demonstracji?".

"Dlaczego brak jest protestów porządnych muzułmanów?" - pyta dalej Mohr, podkreślając, że nie chodzi o kilku przedstawicieli organizacji muzułmańskich, lecz o demonstracje z udziałem tysięcy mieszkańców Kreuzbergu i Neukoelln - dzielnic Berlina, w których mieszka wielu muzułmanów.

Mohr krytykuje przy okazji także niemieckie społeczeństwo, które stale protestuje przeciwko zagrożeniu ze strony skrajnej prawicy, lecz w przypadku zagrożenia muzułmańskiego wykazuje brak odwagi i nadmiar politycznej poprawności

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)

Wypierasz prawdę o CNN jako producencie fejków?

Poczytaj Katie Hopkins https://twitter.com/KTHopkins/status/871488399923924992 . Z komentarzy na szczęście wynika, ze nie wszyscy w Europie stracili zdolność do krytycznego myślenie czytając odpowiedniki GW i oglądając różnorakie CNN-y.

Tommiashi już się tym podniecał. Dostajecie to z Centrali drogą służbową, czy jak?

Z autopsji?

I znowu zaczęło cuchnąć w temacie. A taki był spokój dopóki nie pojawił się toruński piernik.

Chłopaki nie gadajcie z nim.

Maju

Rzeczowa argumentacja ?

Bomba termobaryczna, szopa, broń elektromagnetyczna, mgła, okręty za 1$, Rydzyk, Pawłowicz, Piotrowicz,

puszki po coca-coli, pękające parówki, 27:1, wycinka drzew, spółka srebrna, prokurator Pssionek, medal dla Blaszczaka Kempa dostająca orgazmu na widok Dyrektora, San Eskobar: Misiewicz, tchórzliwie uciekający że Smoleńska Macierewicz: i tak można bez końca. Sama Rzeczowa argumentacja i jej autorzy

Haniebne odwołanie z Haniebną argumentacji- sędziny która osmielila się nałożyć karę na wszechmogącego Ziobro !

Ilość bełkotu obłudy zakłamania i prymitywizmu PISu i jego wyznawców jest niewyobrażalny.

:-))))))))))))))))))))) Rewelacja

To taka PIS-owska Głupota w Pigułce.

Zabrakło jeszcze ministra Zielińskiego vel Hrabia de Confetti

i oczywiście Jacka Kurskiego z Gitarą - zdobywcy wszystkich nagród 54 Krajowego Festiwalu Piosenki Polskiej w Opolu :

Nagroda im. Jarosława Kaczyńskiego ( dawniej Anny Jantar) w konkursie Debiuty

Nagroda im. Antoniego Macierewicza ( dwaniej kogoś tam) w konkursie Premiery

Superjedynki w 5 kategoriach: Debiut roku, Płyta roku, Zespół roku, Przebój roku, Artysta roku

Nagroda programu 1 TVPiS dla Laureata konkursu „Super Występ w koncercie „Superjedynek”

Nagroda Super Superjedynka dla najczęściej nagradzanego wykonawcy w plebiscycie Superjedynek.

Nagroda prezesa zarządu Telewizji Polskiej (ups!), Grand Prix Festiwalu za całokształt twórczości

Nagroda Dziennikarzy i Fotoreporterów TVP i TV Trwam wyłącznie akredytowanych przy Festiwalu Opole 2017

Nagroda TV Polonia dla „Artysty bez Granic”.

Gratulacje.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.