Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym Wam przytoczyć taką ciekawostkę poszanowania o jakie dobijają się niektórzy PiSowscy fani "jedynej słusznej partii"

Otóż nasz nieodżałowany zbanowany Jamówię oburzył się bardzo mocno na słowo Troll uzyte wobec innej osoby przez moją osobę w jednym z postów. Jako chamskie, perfidne zachowanie.

Jak mi zagroził - "za to pożegnasz się z funkcja moderatora".

Otóż, bo nie możesz Jamowię pisac nie tylko w tym temacie ale i na Forum jako takim odpisze Ci, że skoro słowo Pisowski Troll tak bardzo uraziło Twoją dumę to jak potraktować Twoje zwracanie się do słowami "możesz mnie cmoknąć" w wysłanym przez Ciebie raporcie?

Nie zapomnij zgodnie ze swoimi groźbami zrobić i z tego postu "printscreen'u" i wysłać Właścicielowi!

Pamiętaj tylko, że problemu nie masz Ty ze mną, ani ja z Tobą pomimo tego, że tak to widzisz - tylko całe Forum miało zastrzeżenia co do Twojej bytności na AS. Miało Cie po prostu dosyć czego chyba nie dostrzegałes gdy tutaj pisałeś i nadal nie rozumiesz dlaczego Cię tutaj już nie ma.

A to, że pod różnymi bytami byłeś na tym Forum od wielu lat nie robi na mnie wrażenia. Nie tylko Ty masz inną datę pod swoim nickiem w miejscu "rejestracja".

Nie jest problemem dla moderacji Twoja tutaj bytność, tylko Ty byłeś problemem dla osób na Forum. No chyba, że zapominasz o ilości i czasie zbieranych przez Ciebie ostrzeżeń otrzymywanych na skutek zgłoszeń wielu osób na Forum i nakładanych punktów przez wielu moderatorów, nie tylko jednego. Ale to nie problem wykazac Twoją "godną pochwały" bytność na Forum gdy przyjdzie czas dyskusji nad Twoją osobą.

A porównywanie mnie do Paltona uważam za perfidne, ale akurat co do Twojej osoby - nie zaskoczyło mnie to wcale.

I to tyle z mojej strony, a Twoje straszenie "jestem uparty i nie zostawię tego w taki sposób" - odpowiem Ci, że nic nie jest nam dane raz na zawsze, ale gdybym miał mieć pewność, że nigdy tutaj nie wrócisz - bo jesteś zwykłym mącicielem do tego kłamcą - to już dziś mogę przestać być moderatorem byle tylko mieć gwarancję, że ludzie Twojego pokroju tutaj nie wrócą

Jakoś z Kolegą xniwax'em kompletnie się nie zgadzam, ale ani On ani ja nie mamy problemu ze znoszeniem swojej tutaj bytności.

Nie jest banowany, ograniczany czy nie dostaje z mojej strony ostrzeżeń "dla zasady" bo nie zgadzam się z jego opiniami.

Co jak widać tak samo jest w relacjach z innymi - każdy na Forum zna Kolegi "ixika" poglądy i trawi je, popiera lub omija - takie prawo wolności wypowiedzi. Czytam jego posty, reaguje na raporty - a sporo czasem (do tego często słusznych) z jego strony.

Tylko z Tobą miało całe Forum problem, zresztą nie od dziś.

I czekam na printscreen i wysłanie do Dawida tego postu.

I przestań mnie straszyć Właścicielem bo robi się to obrzydliwe, strasznie płytkie i dziecinne.

Post powyższy jest dowodem jak paskudne praktyki stosują niektóre osoby gdy nie zgadzają się z cudzymi poglądami.

Brzydzę się zakulisowym pluciem i kopaniem - dlatego niech światło ujrzy Twoja rzeczywista obecnie rola na Forum. Zresztą robisz to nie tylko z moderacją - w wolnej chwili spamujesz Forum dziesiątkami raportów na każdą osobę z odmiennymi niz Twoje poglądami.

Brzydzę się opluwaniem ludzi zza kotary - stąd ten post, bo nie było to PW tylko perfidna z Twojej strony próba wywołania kłótni dla uzyskania własnych, obrzydliwych celów.

#IRespect Music  SORRY! NIE TRAWIĘ AGROMUZYKI.

A ja proponuję aby przez analogię do sądownictwa również w kwestii lecznictwa suweren ( rękami PiSu) decydował o leczeniu chorych.

Niech sejm powoła odpowiednie ciała zarządzane przez polityków,które będą decydowały jaki lek zastosować w jaikm przypadku.Przecież suweren nie może się mylić.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Co zrobi nibyprezydent?

Kto ważniejszy? Najtęższe głowy w kraju czy jeden taki z Żoliborza?

Rektorzy polskich uniwersytetów apelują do prezydenta. Piszą o "podważaniu ustroju państwa"

Grupa rektorów zaapelowała do polityków o stanowienie prawa z poszanowaniem Konstytucji i trójpodziału władzy. Jednocześnie zwrócili się wprost do prezydenta, by nie podpisywał przyjętych przez Sejm ustaw.

Pod apelem podpisali się: Rektor SGGW, były rektor Uniwersytetu Śląskiego, rektor Politechniki Koszalińskiej, rektor ASP w Katowicach, rektor Politechniki Białostockiej, rektor Śląskiego Uniwersytetu Medycznego, rektor Uniwersytetu Ekonomicznego we Wrocławiu, rektor Uniwersytetu Pedagogicznego im. KEN w Krakowie, były rektor Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego, rektor Politechniki Wrocławskiej, były rektor UAM, rektor PJATK, rektor UJ, rektor UW, rektor Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, rektor AGH, były rektor SHG, rektor Politechniki Opolskiej, były rektor Politechniki Warszawskiej.

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114871,22129590,rektorzy-polskich-uniwersytetow-apeluja-do-prezydenta-pisza.html#BoxNewsLinkImg&a=167&c=96

Dalszy ciąg świetlistych wypowiedzi Mariusza....

Ps gratuluje kolejny raz panowie zakochani w świetlistej promienności zwanej Pis-em

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Poniżej kim Ci spacerowicze byli ....i inne atrakcje wczorajszego dnia

20245936_464201263950301_7527105584920585148_n.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Teraz rozumiem jak policja liczy demonstrantów. Oczywiście oddzielają tych biorących udział w demonstracji od spacerowiczów. ;-). Dlatego takie rozbieżności pomiędzy ratuszem a nimi.

Ukryta Zawartość

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Jeśli jeszcze ktoś miał jakieś wątpliwości względem PAD to chyba się już ich pozbył.

Nie miałem żadnych wątpliwości od samego początku.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Miałem piękny sen ..

Sniło mi się że

długopiis wyrwał się z wakacji .

Ze łzami w oczach stanął przed protestującymi i błagał o wybaczenie za wszelkie swoje przewiny i obiecał wszystko naprawić i że zawetuje owe trzy ustawy..

Eh.

Dalszy ciąg świetlistych wypowiedzi Mariusza....

Ps gratuluje kolejny raz panowie zakochani w świetlistej promienności zwanej Pis-em

Ukryta Zawartość

Poniżej kim Ci spacerowicze byli ....i inne atrakcje wczorajszego dnia

Dziwni są Warszawiacy. Na dużym ekranie (Miś Barei) przechodzą obok z tragarzami, na małym ekranie chodzą na spacery ze świeczkami i flagami. Jak widać zarazili też mieszkańców innych 100 miast. Miast w którym są sądy.

Ukryta Zawartość

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

W lutym, gdy sejmowa komisja sprawiedliwości przepytywała PiS-owskich kandydatów na sędziów Trybunału Konstytucyjnego, Gasiuk-Pihowicz zapytała Michała Warcińkiego o zapis dotyczący ochrony życia, czy zaczyna się ona od chwili poczęcia, czy urodzenia. Natychmiast wcięła się Pawłowicz: „A przepis na piernik? Może niech jeszcze o to pani spyta?”.

Posłanka Nowoczesnej rzuciła: „Powagi!”, a Pawłowicz skwitowała: „Na żadne z pytań nie musi pan odpowiadać”.

Życie .... prezydenta to nie bułka z masłem.

Bułka z masłem i nutellą.

Rektorzy polskich uniwersytetów apelują do prezydenta. Piszą o "podważaniu ustroju państwa"

Niedługo będzie ich mianował następca Gowina i po herbacie.

Idziesz śladem pewnego doktora?Oczywiście praw.

A propos ,masz zezwolenie?

A swoją drogą ci doktorzy praw to niespecjalnie zapisali się w historii.

Idziesz śladem pewnego doktora? [...]

Niemiecki dramaturg, niejaki Johst to wymyślił, a bardziej, niż doktorowi G. spodobało się to powiedzonko tłustemu ex-lotnikowi co się w mundurze marszałka czuł najlepiej.

W każdym razie - kwintesencja faszyzmu.

A do naszego doktorka praw pasuje świetnie. Tylko, że rewolwer już dawno jest odbezpieczony - oby tylko nie wystrzelił..

Zastanawiająca jest ta pogarda dla kultury w tych środowiskach.

Pewnie dlatego,że uważali się za macho a kulturę utożsamiali ze słabością.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.