Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Przecież były realne szkody, afery, teraz nikt nie kradnie, są wpływy z podatków, są wyliczenia, winni, muszą przyjść kary, by w przyszłości nikt nie kradł naszych pieniędzy, to elementarz, była katastrofa, zginęła reprezentacja jednej partii inne poniosły mniejsze straty osobowe, to wpłynęło na politykę państwa, ktoś do tego doprowadził, ktoś został beneficjentem, były łamane przepisy, znajdą się winni i poniosą karę jak przyjdzie czas.

Ale wracając do nagrań.Ludzie Kamińskiego ze służb nagrywali nielegalnie tych i owych a teraz następują "przecieki".Oczywiście w odpowiednim momencie.I to jest w porzo Winni byli tylko kelnerzy?To jest państwo prawa.

747 A kto jest beneficjentem dobrej zmiany?Misiewicze,całe zastępy Misiewiczów przy których zegarek min. Nowaka to pikuś.

Ale znajdą się przepisy ,znajdą się winni i......

To nie ma znaczenia, ważne jest pokazanie obywatelom, jak w głębokim tkwią błędzie popierając układ PO .N PSL, to reprezentanci obcych interesów oraz swoich indywidualnych, to co dla nas analityków jest jasne, że II Wojna Światowa jest kontynuowana, dla przeciętnego Kowalskiego jest niedostrzegalne, więc istnieje potrzeba działania poprzez łatwo rozumiane symbole, typu żulik lwowski, drogi zegarek jednak tylko stalowy a Krawiec ma złoty, etc, to zapada w pamięć i porusza wyobraźnię, skłóca też tzw opozycję wewnątrz mimo że tego nie widzimy.

Moja wyobraźnia jest zdrowa jak ryba i dobrze o tym wiesz.

Obserwuj wydarzenia, obejrzyj sobie na YT najnowszego Chodakowskiego, na temat międzymorza a zobaczysz gdzie jesteś wraz z kumplami.

747 Bardziej realny jest inny scenariusz.Wodza niedługo zabraknie i wtedy skoczycie sobie do gardeł.Każda rewolucja tak kończy.Pożera swoje dzieci.Wy oczywiście jesteście przekonani,że będziecie rządzić wiecznie jak wszyscy nawiedzeni hunwejbini.Życie to zweryfikuje.

Nie interesują mnie bajania o międzymorzach.Chyba,że chodzi o morze głupoty.

, że II Wojna Światowa jest kontynuowana,

Do tej pory myślałem, że zwolennicy PIS-u nie zauważyli 29 lat przemian i priorytetem dla nich jest dekomunizacja, ale, że niezauważyli przez 72 lata końca II wojny, to na bym nie wpadł. Umysł ludzki potrafi jednak zaskakiwać. Może jednak Napoleon w tych domach bez klamek też nadal żyje?

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

bajania o międzymorzach

Widzisz, gdyby kogoś obchodziło to co Ciebie interesuje/nie interesuje, to byłbyś bardzo ważnym człowiekiem i nie miałbyś czasu tu pisać, więc popełniasz błąd licząc na zamierzone reakcje.

USA posiada broń i produkuje dolary, był tu Prezydent i przekazał plan, albo go zaakceptujemy wszyscy, albo postawimy się, w każdym wypadku jednak poniesiemy konsekwencje.

Gdybyś wiedział co to jest piękno, honor, wiara, uczciwość, wiedziałbyś jak postąpić, inni również.

Wiem co to piękno, przedstawiłem w swoim temacie, posiadam honor, bo kiedy mi go zamknięto przestałem pisać na bocznicy całkowicie, jestem uczciwy, gdyż przedstawiam fakty, pisałem od lat o Jarosławie Kaczyńskim jako najwybitniejszym polityku w Polsce, krytykowałem PO i pisałem o skończonych politykach, nie myliłem się ani razu, wszyscy stopniowo poodpadali i nadal odpadają, co wybory jest ich mniej, WIĘC wiem jak postąpić.

Ludzie z selekcji negatywnej nie mogą odnieść sukcesu.

Jeśli ktoś tego nie wie jest głupcem

Szychy układu nie mają kogo posłać do roli przywódczej, gdyż przywódca stada, musi być realnie postacią z wszystkimi potrzebnymi cechami, więc nikt nie może wystąpić publicznie w imieniu zła, gdyż ZDRADZI go natychmiast sztuczność, miałkość, niezdecydowanie i oszukańcze spojrzenie, a KAŻDY człowiek posiada intuicyjne postrzeganie poza zmysłowe, do tego 80% procent informacji jest w barwie głosu, więc delikwent tylko raz się odezwie i zdemaskuje się jako kłamca i podstawiony słup.

Do tego przywódcy nie wyskakują z rękawa, tylko muszą być zalegendowani, a to sprawa na długie lata.

Rzeczy mają swój termin przydatności, PRL już nie działa, potrzebny jest tu sprawniejszy mechanizm, towary muszą być kupowane, okradane społeczeństwo nie ma środków na ich zakup, co blokuj wzrost w innych podmiotach, trzeba to zmienić i to się dzieje.

To ulica jednokierunkowa.

Przykro mi, po czasie złodziei przyszedł czas patriotów.

końca II wojny,

Potrzebujesz lekcji historii.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

A pamiętasz co obiecywał Tusku-Peruwiańskie słońce?Więcej nie dotrzymał obietnic niż wszystkie poprzednie rządy!I nic nie widzę krytyki.

Ale tu jest temat o Dudzie.

Jak chcesz pisać o Tusku, to w odpowiednim temacie.

Fajni są ci niepismani,którzy wyłącznie atakują PO i niedostrzegają,że od dwóch lat rządzi PiS.

Jesteśmy coraz bliżej prawdy!

500 plus jest i działa, wzrost jest.

Kreatywna księgowość też się rozwija. Wszystko jest cacy. Do czasu.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

A pamiętasz co obiecywał Tusku-Peruwiańskie słońce?Więcej nie dotrzymał obietnic niż wszystkie poprzednie rządy!I nic nie widzę krytyki.

Naprawdę? Jak to policzyłeś? W excelu czy na liczydle?

Jesteśmy coraz bliżej prawdy!

PiS prawdy. To zasadnicza różnica w porównaniu z "prawdą". Chyba że chodzi o pismo o tytule "Prawda" ;-).

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Bez wybuchu odeszli by, samolot się wznosił Kolego, dezinformujesz, nie jesteś dobrze poinformowany, nie potrafisz kojarzyć faktów

Tu nie trzeba żadnego "poinformowania" bo dane i limity są powszechnie dostępne. Tak, "odeszli" by podobnie jak w wyniku uderzenia w brzozę. Od momentu panicznego ściągnięcia wolantu za siebie kąt natarcia rósł gwałtownie i w chwili utraty kontroli nad maszyną w wyniku utraty części lewego skrzydła wynosił już ponad 22 stopnie (przeciągnięcie następuje przy 18 stopniach) a samolot wciąż leciał kilka metrów nad ziemią w terenie wznoszącym się zawadzając o gałęzie drzew i druty linii elektrycznych. Wszyscy specjaliści faktycznie zajmujący się aerodynamiką i badaniem wypadków lotniczych są zgodni co do tego co by nastąpiło. I nie jestem Twoim kolegą, kłamco smoleński.

w wyniku uderzenia w brzozę.

Jeszcze nie wiadomo co działo się w relacji brzoza - samolot Kolego, Podkomisja dopiero na ten temat się wypowie, no chyba że ktoś zastosuje tzw powszechnie dostępne informacje, czyli samolot uderzył skrzydłem w brzozę co spowodował utratę części siły nośnej, przechył i w konsekwencji upadek, no to inna sprawa, na takich powszechnie dostępnych informacjach można polegać i mieć na wszystkie kwestie gotową odpowiedź, Lasek ją miał, pamiętasz, facet nie do zagięcia, tylko na konfrontację z naukowcami się bidula nie godził, gdyż to nie byli specjaliści od wypadków lotniczych, więc on, specjalista nie miał partnerów do dyskusji, talk się jakoś dziwnie składało, że dyskutował z redaktorami TVN24 i Gazety Wyborczej, znasz te media, one informowały społeczeństwo o zdarzeniach typu kłótnia przed odlotem, lub, treść stenogramu, jak nie wyląduję/wylodujemy, to nas zabiją..Człowieku nie mas dla Ciebie ratunku, skoro wierzysz w brednie preparowane dla tzw publisi, albo maluczkich.

Przyjmij do wiadomości, w Smoleńsku był zamach, eksplozje, samolot nie miał szans z tego wyjść.

kłamco smoleński.

Sam jesteś kłamcą, nie tylko smoleńskim, do tego masz kiepski styl, mało wyrazisty, przejęty, zapożyczony, tu jest takich więcej, niczym się nie wyróżniasz, nawet nie próbujesz, zero ambicji, zero zdolności honorowych, zero wrażliwości, zero wiary w Boga, wielkie ego, pycha, bezczelność, buta, cynizm.

Współczuję, potrzebujesz pozdrowienia.

Pozdrawiam.

Przyjmij do wiadomości, w Smoleńsku był zamach, eksplozje, samolot nie miał szans z tego wyjść.

I trotyl, nie zapomnij o trotylu. I o ufoludkach. Te elektromagnetyczne promienie śmierci co tam były użyte to ruskie od ufoków dostali. Informatorzy co ich widzieli są pewni.

A tak poważnie - piłeś - to idź spać, a nie gadaj głupot. Nie piłeś i smolisz takie farmazony na trzeźwo - to się napij, może Ci się polepszy. Na zdrowie.

Kreatywna księgowość

Samoloty z Prezydentami nie spadają ot tak sobie, samolot, który spadłby w Rosji narobiłby szkód wizerunkowych państwu przyjmującemu, które odpowiada za bezpieczeństwo gościa, samolot musiał więc mieć zgodę na rozbicie, - jest to tak oczywiste, że nie może być bardziej.

Na zdrowie

Nie ma znaczenia ilu tu Was jest, naprawdę, to jest i tak mniejszość w pełnej skali, Wasz udział w wojnie hybrydowej przeciwko Polsce jest faktem, nie bronicie ojczyzny, gdyż się z nią nie utożsamiacie, liczą się konsumpcja i dobra materialne, czyste lewactwo, czysty Marksizm kulturowy, też potrzebujesz pozdrowień, czytanie Gazety Wyborczej przynosi skutek, obejrzyj jeszcze Fakty w TVN i fakty po faktach w TVN24, a wszystkiego się dowiesz i od tego czasu znikną wszelkie wątpliwości w dowolnym temacie.

Pozdrawiam.

piłeś

Coś polecasz ?

oczywiście.

Miller spadł z śmigłowcem, pamiętasz, tzw wypadki lotnicze to sprawdzona i opanowana metoda polityczna.

mniej niz 10%

Już tylko twardy elektorat to było powyżej 20%, do tego niezdecydowani i jakość kampanii, to daje jakieś 28 - 32 procent, druga tura pewna, kolejna kampania, debata i druga kadencja możliwa, całkowicie, tym bardziej że kontrkandydat, to trzeci garnitur PO, T., nie miał zamiaru splamić się pilnowaniem żyrandola, ten którego wypchnięto do tego celu, bez suflerki nie pociągnąłby minuty bez pięciu wpadek, to nie byłaby różnica klas, to byłaby masakra, jeszcze ta jego żona z tymi ukrywanymi esbeckimi korzeniami, czy ubeckimi, bo już nie pamiętam, w ogóle baby nie pamiętam, jej męża zresztą też, nawet nazwiska..

)))))

Nie znasz się na propagandzie, ludziom wszystko można wmówić, nawet to żeby nie chcieli pieniędzy, za żadne skarby nie wezmą wtedy forsy, choćbyś na siłę wpychał, nie i już, poczytaj tylko wpisy czy wypowiedzi dotyczące kwestii odszkodowań dla Polaków od Niemców z tragedię II Wojny Światowej, teraz chyba jasne jest że Niemcy tak się obawiają ustaw dekoncentracyjnych mediów, jak wtedy wmówić ludziom, żeby nie chcieli czy odszkodowań, czy pieniędzy z kradzionego vatu czy likwidacji innych procederów aferalno - złodziejskich dokonywanych w białych rękawiczkach, przez białe kołnierzyki, dla zysku idącego w grube miliardy rocznie wyprowadzane za granicę i prane.

Coś czytałem że jakiś niemiecki bank prał forsę, dość duży to za mało powiedziane, największy..

nie narobi

Ale się kompromitujesz, a zabierałeś wielokrotnie głos w dziale stricte audio, żal mi Ciebie, rozmieniasz się na drobne.

Na szczescie po tej lotniczej katastrofie, z prezydencikiem z 10% poparcia, nastapily silne i solide rzady PO, dzieki ktorym Polska dzis wyglada tak jak wyglada. Niestety wlasnie jest psuta, rozkradana i niszczona przez bezmyslne rzady zawistnych i malostkowych pisiakow.

a dzisiaj 88 miesięcznica katastrofy.

Przygotowania już od wczoraj pełną parą. Zamykanie terenu, barierki itp. Żeby jedna osoba mogła wykrzyczeć z drabinki, że" dochodzimy do prawdy i jesteśmy już blisko", ogranicza się prawa wielu obywateli do zwiedzania miasta. Zresztą, jest także lepszy motyw:

"Nasza kamera zarejestrowała także moment, w którym samochód pogotowia ratunkowe musiał zawrócić, ponieważ przejazd uniemożliwiało mu rozstawione ogrodzenie"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Lumin T3, Arcam CD37, Hegel H360, ekta MKII (Troels Gravesen)

Na szczescie po tej lotniczej katastrofie, z prezydencikiem z 10% poparcia, nastapily silne i solide rzady PO, dzieki ktorym Polska dzis wyglada tak jak wyglada. Niestety wlasnie jest psuta, rozkradana i niszczona przez bezmyslne rzady zawistnych i malostkowych pisiakow.
Równoległa rzeczywistość.

Równoległa rzeczywistość.

Tak masz racje, ale mam nadzieje ze niedlugo sie z niej wyzwolimy i obudzimy jak ze zlego snu, a koszmary pojda w glebokie zapomnienie na co jedynie zasluguja. Oczywiscie oprocz tych ktorzy ewidentnie lamia prawo, tutaj na pewno trybunal stanu, sad i wieloletnie wiezienie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.