Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

To przygotowanie do ewentualnego sfałszowania wyborów.

Ukryta Zawartość

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Jeszcze trochę:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

ladna i madra w przeciwenstwie do pawlowicz ktora tylko tym sie rozni ....ze sie goli.

Mucha nie goli się w czym przejawia wyższość w mądrości.

Mulsie, a skąd Ty wiesz, że Mucha to nie małpa z brzytwą?

Do tego też trzeba inteligencji, jak i do golenia.

Muls golisz się?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Ja mysle, ze gdyby PO/PSL wciaz bylo u wladzy, to do tej tragedii by nie doszlo. No ale jest Pis, i to jest ich wina, i trzeba protestowac.

(prosilbym o umiejetne odczytanie powyzszych 2ch zdan, tzn w kontekscie calosci mojej wypowiedzi)

Czy nie mamy tutaj przypadkiem do czynienia z wykorzystywaniem ludzkiej tragedii do swoich celow?

Tylko pytam.

I owszem, ale jak tej kretynce Pawłowicz wytłumaczyć , że orientacja seksualna, nie jest uwarunkowana politycznie ?

P.S.

Trzeba być wyjątkową kanalią i chamem , aby tragedię i śmierć, jeszcze dziecka wykorzystywać dla swych niecnych celów politycznych.

Ona (Pawłowicz) , nie tylko wygląda, jak karykatura człowieka , lecz jest karykaturą, tak mentalną , jak i moralną.

Wyjątkowo obrzydliwie babsko!

Piotr

@xniwax widzę, że jesteś również fanem tej szmaty Pawłowicz.

Tak, zwykłej szmaty, dla której nie ma żadnego wytłumaczenia, która w swoją chorą walkę polityczną wciąga tragedię jakiegoś młodego chłopaka. Zresztą porypani pisowcy uwielbiają siać populizm i uprawiać politykierstwo na grobach innych osób.

Takie właśnie prymitywne osoby, polityczni socjopaci, bez krzty kultury osobistej robią najczęściej karierę w polityce.

W życiu codziennym byliby nikim.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

23031970

ale sam musisz przyznac,ze wsrod lewakow najwiecej jest dewiantow,grodzki,u palikota,biedron tez lewicowiec,wszelkie manify itp.

a Pawlowicz jest specyficzna.

Kwintesencja PiS.

23031970

ale sam musisz przyznac,ze wsrod lewakow najwiecej jest dewiantow,grodzki,u palikota,biedron tez lewicowiec,wszelkie manify itp.

Jaka jest definicja dewiata? Przeciwnik PiS?

orientacja seksualna, nie jest uwarunkowana politycznie ?

Ona akurat uwarunkowana jest na niejakiego @Maju.

wybory w niemczech

makrela tylko 32,5% ,shulc tylko 20%

i takie to poparcie,taki mandat do rzadzenia europa.

A kto dostał 100%? ;-)

23031970

"Dewiacje "- nie mają barw politycznych(!), ale skoro pytasz , to już odpowiadam , otóż wolę homoseksualizm Biedronia, niźli pedofilię wesolowskiego ("prawak")

Piotr

a ja potepiam jednego i drugiego,pierwszego za karierowiczostwo,pustak totalny,przez tylek do kariery,a drugiego z wiadomych dla wszystkich powodow.

Ale drugiego potępiasz dopiero od momentu, gdy pozwolono.

a ja potepiam jednego i drugiego,pierwszego za karierowiczostwo,pustak totalny,przez tylek do kariery,a drugiego z wiadomych dla wszystkich powodow.

Chwali Ci się, aczkolwiek gorsi są Ci , którzy z tego tyłka korzystali.

Między innymi dlatego , bardziej od aptekarza brzydzily mnie awanse Macierewicza pod adresem odznaczonego farmaceuty.

Piotr

Bobcat

wskaz jedne klamstwo,lub niescislosc w tym zdaniu.albo zamilicz.

O tym co, kiedy i gdzie będę pisał - decyduję wyłącznie ja sam. Obowiązują mnie tylko postanowienia Regulaminu i Netykiety. Proszę znać swoje miejsce w szyku.

Zdanie które napisałeś jest w oczywisty sposób pozbawione sensu, ale rozumiem że jako brygada sieciowa PiS musisz pisać co każą.

że jesteś również fanem tej szmaty Pawłowicz.

Nie jestem nikogo fanem.

Z tym, że daleko mi od wyzywania od szmat kobiet, tym bardzie tych których osobiście nie znam.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

jesli tego nie rozumiesz,miales wybor,albo zamilknac,albo sie kompromitowac,,,,sam wybrales.

Skompromitowanie się w oczach kogoś Twojego autoramentu to zaszczyt, przyjemność i powód do dumy. Również potwierdzenie, że mam rację.

Z tym, że daleko mi od wyzywania od szmat kobiet, tym bardzie tych których osobiście nie znam.

To jest kobieta? Raczej sześcian.

Proponuję nie oceniać negatywnie postaci takich jak Hitler czy Stalin. Przecież również ich nie znasz.

Megaloman gawędziarz.

Lepsze to niż pisać farmazony, czy bezsensowne odpysknięcia się co z lubością uprawiasz.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.