Skocz do zawartości
IGNORED

Polityka | archiwum

Ojciec Dyrektor

Rekomendowane odpowiedzi

Polski wynalazek - antysemityzm bez Żydów.

W Polsce wszystkich Żydów zlikwidowano w 1997 roku. Ustawą o zmianie ustawy o ewidencji ludności i dowodach osobistych. Odtąd istnieją tylko w POLIN-ie.

Dziadziuś w Anglii był, w polskiej Armii.

Różni tam byli. Tacy, co Anders im obywatelstwo nadał też. Ale, ja niekoniecznie o twoim Dziadku.

I jak tu dziwić się Macierewiczu.

wiele z tego nie kapnales ale ....to i tak wiele.

W Polsce wszystkich Żydów zlikwidowano w 1997 roku. Ustawą o zmianie ustawy o ewidencji ludności i dowodach osobistych. Odtąd istnieją tylko w POLIN-ie.

Różni tam byli. Tacy, co Anders im obywatelstwo nadał też. Ale, ja niekoniecznie o twoim Dziadku.

a wczesniej jak fukcjonowali zyzolek>

Różni tam byli. Tacy, co Anders im obywatelstwo nadał też

zydow za bardzo nie chcial zyzolek.wytlumaczysz to czyms.

a wczesniej jak fukcjonowali zyzolek>

zydow za bardzo nie chcial zyzolek.wytlumaczysz to czyms.

muls, masz ciągle jakieś problemy z Żydami. Jesteś syjonista czy antysemita, a może oba w jednym?

wiele z tego nie kapnales ale ....

Zapłać, to kapnie ci więcej.

W Polsce wszystkich Żydów zlikwidowano w 1997 roku. Ustawą o zmianie ustawy o ewidencji

a to nie twoje.Ktos ci podsyla a ty nie rozumiesz po polsku?

Zapłać, to kapnie ci więcej

tak skromnie placa za te pare dobrych slow o rosji?

a to nie twoje.Ktos ci podsyla a ty nie rozumiesz po polsku?

tak skromnie placa za te pare dobrych slow o rosji?

ty muls tu nie zasłaniaj się podsyłaniem i Rosją, tylko zadeklaruj się w końcu: jesteś syjonista czy antysemita, a może oba w jednym?

ty zyzolek potrafisz odpowiedziec skladnie na jedno pytanie przynajmniej.Proste i jednoznaczne .A co było przed 1997 r.Pytanie czy babcia miala wonsy zostaw dziadkowi jako niezwiazane z tematem..

wiesz nie wiesz albo bedziesz wiedział. Z wami rosjanami tylko konkret.

ty zyzolek potrafisz odpowiedziec skladnie na jedno pytanie przynajmniej.Proste i jednoznaczne .A co było przed 1997 r.Pytanie czy babcia miala wonsy zostaw dziadkowi jako niezwiazane z tematem..

wiesz nie wiesz albo bedziesz wiedział. Z wami rosjanami tylko konkret.

Dziadki, babki, a dalej nie wiadomo, ktoś ty tak naprawdę - syjonista czy antysemita?

zagraj w rosyjka ruletke moze ci sie ..uda.

bo zes ty idiota to bez losowania.

Każdemu łatkę, przyznaj się za co i od kogo bierzesz sałatkę? Czy tak, jak kiedyś w czynie społecznym? Sorry teraz mówi się poprawniej. muls, ty tak non profit?

Polscy katolicy są równie groźni:

"Gigantyczna eksplozja, w wyniku której śmierć poniosło w sumie pięć osób, mogła być wywołana przez nielegalną produkcję wódki. Jak informują brytyjskie media, w piwnicy budynku, w którym znajdował się m.in. polski sklep, nielegalnie produkowano wysokoprocentowy alkohol."

"Są oskarżenia dla trzech zatrzymanych, w związku z wybuchem sklepu, który miał miejsce w ubiegłym tygodniu na Wyspach Brytyjskich. Nieoficjalne doniesienia mówią, że w piwnicy miała znajdować się nielegalna wytwórnia alkoholu.

Zatrzymani mężczyźni zostali oskarżeni o nieumyślne spowodowanie śmierci i spowodowanie pożaru. Jedną z nich jest 33-letni Kurd, właściciel sklepu - informuje rmf24.pl. W piwnicy budynku miała znajdować się nielegalna wytwórnia alkoholu. Na razie brytyjska policja nie potwierdziła tych informacji."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wiadomo już nieco więcej, ale dotychczas nikt nie łączy tego zdarzenia z groźnymi polskimi katolikami, jak to zrobił Jaro_747.

Ukryta Zawartość

To przez poprawność polityczną którą przecież zawzięcie zwalczasz.

Nie załamuj się, jedne zwłoki nie zostały zidentyfikowane, to może być ten twój wymarzony polski katolik.

Słucham jednym uchem niejakiego Tyszki. Warto było, bo dowiedziałem się, że Kukiz'15 to jedyna sensowna opozycja.

Okazało się, że nie tylko politycy PiS mają ludzi za kompletnych idiotów.

Jestem Europejczykiem.

@Niezłomni/business

Ukryta Zawartość

Bluzy z bohaterami powstania "warszawskim" getcie jakoś nie znalazłem.

Prędzej hakenkreuza z wafelków znajdziesz......

Ukryta Zawartość

jakoś nie znalazłem.

znajdziesz.

porządne, dziargane

Bierzcie przykład z Jacka pokurcze, On przynajmniej dotykał choć jak mniemam z niesmakiem (choć mogę się mylić)..

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Redaktorzy

Nie załamuj się, jedne zwłoki nie zostały zidentyfikowane, to może być ten twój wymarzony polski katolik.

Biorąc pod uwagę okoliczności, kolega chyba chciał napisać "polski alkoholik"?

Mulsie nie czytam wypocin tego osobnika

nie warto ....

Warto, warto...

Gdyby do konfrontacji kiedyś doszło, to Ty Go nie pałą, ni kuksańcem żadnym. Wiesz, że wszelakich sarpacek jestem absolutnym wrogiem, bom pacyfista.

Cytatem go, cholernika!!! I poprawić datą, kiedy bazgroł wypocił! Mało mu? No to go jeszcze poddusić, na kim bezpodstawnie psy wieszał!

A potem - wspolnie na piwo.

Biorąc pod uwagę okoliczności, kolega chyba chciał napisać "polski alkoholik"?

Najwyraźniej kolega Redaktor niezbyt dokładnie zgłębił całą wymianę zdań. Posłużyłem się dokładnie takim terminem, jakim chciałem. Nie rozumiem tej złośliwości kolegi Redaktora. Kolega Redaktor, naukowiec i niewątpliwie światowiec, a takimi niewyrafinowanymi dowcipami sypie...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.