Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

czy bedzie sensownie to nie wiem, ale legendarnie i wesolo na 100% bedzie! :D

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

wojtek, coz moge powiedziec... moderatorzy znow pokazali, ze maja w dupie uzytkownikow... dupy nie moderatorzy, jak sie nie chce chociaz, w kilku slowach uzasadnic dlaczego sie zamyka watki, to niech sie jedna z druga ciamajda nie bierze za moderacje....

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Redaktorzy

wojciech iwaszczukiewicz - nie ja zamykałem, ale o polityce już jest jeden wątek i jeśli ktoś (na forum bądź co bądź o zupełnie innej tematyce) nie może się powstrzymać to własnie tam może się realizować.

foxbat - jak ci tutaj tak źle to tylko daj cynk. Ulżę twemu cierpieniu, po co masz się męczyć?

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

franc, "a u was bija murzynow".... dupy nie moderatorzy, jak juz sie za cos zabieracie, to robcie dobrze, albo wcale...

• Redaktorzy

jak ma być dobrze i porządnie to w nowej edycji forum może nie być polityki i religii. Pasi?

Fr@ntz

"I am an audiophile"

franc, czy ty jestes... czy nie umiesz czytac? w dupie mam czy bedzie polityka czy nie... chodzi o rzetelnosc moderacji... i poszanowanie uzytkownikow.. a nie robienie z nich idiotow wg wlasnego widzimisie...

Dokładnie.

Fra@ntz NIE pasi, czemu ma nie być polityki. Z tym tez może być porządnie tylko trzeba obiektywnie i uczciwie moderować przy okazji pilnować klonów-klonów.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Redaktorzy

klony i trolle są wycinane na bieżąco, a kłótnie z wątków polityczno-religinych mają swoje odzwierciedlenie w dyskusjach między forumowiczami w wątkach merytorycznych. MSZ moderacja powinna być "neutralna" jeśli chodzi o ww tematykę i w miarę możliwości się w tej materii nie wypowiadać.

Już nie raz i nie dwa było pisane - audiostereo ma ściśle określoną tematykę i tego się trzymajmy.

Fr@ntz

"I am an audiophile"

:)) ale ja się "kłócę" z melomanem tylko o politykę i światopogląd,a w "muzyce" już nie.

Likwidacja GETTA POLITYKA będzie różnie odebrane, najpierw się je zakłada aby w końcu zlikwidować, a to w ogóle źle się kojarzy.

franc, mam nadzieje, ze to pozna pora tak wplywa na twoj tok myslenia... no to moze napisze prosciej.. chodzi mi o totalny brak poszanowania uzytkownika podczas zamykania watkow, bez podania jakiejkolwiek przyczyny ich zamkniecia... cholera chyba prosciej nie moge tego napisac :P

Mam pytanie i jednocześnie i gorącą prośbę czy istnieje możliwość oczyszczenia założonego przeze mnie wątku Magnetofony Stacyjne Ampex z tak zwanych chińskich uprzejmości, bicia piany i wulgaryzmów.

Pozdrawiam

Zbyszek

Fr@ntz

Temat "Najwybitniejsi politycy w historii Polski" to nie jest wątek polityczny a HISTORYCZNY!

To kompletne nieporozumienie!Żądam odblokownia wątku.

panie wojtku! pan se moze zadac :D franca nie ma teraz, pali camele... bo to zla kobieta byla....

W "Polityce" tak tną zaciekle nożycoręcy, że nie wiadomo tak naprawdę kiedy był ostatni wpis.

wojciech iwaszczukiewicz, 30 Sie 2010, 08:53

>Fr@ntz

>

>Temat "Najwybitniejsi politycy w historii Polski" to nie jest wątek polityczny a HISTORYCZNY!

>To kompletne nieporozumienie!Żądam odblokownia wątku.

Ja też. Zagadnienie ciekawe, dzikiego chamstwa nie było (chyba, że coś mnie ominęło ;-)).

Jestem Europejczykiem.

Nie wiem, czy było...

Propozycja odnośnie opcji wyszukiwarki, np. wyszukuje daną frazę, wyskakuje milion tematów, ale interesują mnie tylko te z działu np. DIY więc zaznaczam "pokaż tylko tematy w dziale DIY" i już...

To byłaby ciekawa opcja, da się coś takiego zrobić?. Pozdrawiam

Łoooo ciup !

• 4 tygodnie później...
Gość rochu

(Konto usunięte)

Blokowanie niechcianych użytkowników przez założyciela wątku było dobrym i sprawdzającym się pomysłem. Dowodem tego jest kilka najdłuższych wątków na forum, które przetrwały dzięki umiejętnemu postępowaniu założycieli. Myślę tu np. o wątkach o lubuskich i krakowskich odsłuchach, amplifonie czy choćby o chińskich wzmacniaczach.

Dlaczego założycielom odebrano teraz możliwość chronienia wątków przed dewastacją przez osoby hm... nazwijmy to nieodpowiedzialne?

Może warto byłoby jednak powrócić do starego rozwiązania?

Rochu!

Dziękując za zauważenie - małe sprostowanie - w temacie "Lubuskie odsłuchy" nigdy nie doszło do zablokowania kogokolwiek.

Bodajże raz na łamach wątku i poprzez PW poprosiłem jednego z naszych kolegów o nieudzielanie się. Prośba została wysłuchana.

Pozdrawiam!

Gość rochu

(Konto usunięte)

twoje szczęście, że straciłem zapał do komputerowego audio i nie mam powodu o tym pisać.

Nie mniej bawię się teraz Antelope Isochrone i kto wie, może ten stan się zmieni?

Trzymam kciuki!

Once a CD or download is converted to FLAC, the only way you can achieve the superior sound of WAV files is to go back to the original CD or source for a new rip or WAV download. - "The Absolute Sound" - Charles Zeilig, Ph.D., and Jay Clawson

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.