Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

dzieki za info. W takim razie chyba adblock coś mi zablokował.

Mam taki głupawy nick, bo osiemnaście lat temu zapomniałem loginu i hasła pod jakim się pierwotnie zarejestrowałem.

Ogólnie wystarczy zrobić zakaz rozmów o polityce na forum, zobaczycie jaki będzie spokój! Na większości zagranicznych for tak jest.

p.s

Forum często wypluwa jakiś Driver/Database error.

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

Bo muls to taki tutaj jednorożec z trzema nogami, ot taki inwalida z doświadczeniem w ściskaniu...pośladków.na przemian z braniem tych co równie dobrze ściskają. Przynajmniej wynikało by z tego co wyznaje tu wszem i wobec.

...ale ja mu nie wierzę, koloryzuje jak zawsze.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Dzień dobry,

Piszę w tym wątku, ponieważ kontakt z adresem [email protected] jest niemożliwy (brak odpowiedzi od miesięcy).

Mam na forum dwa konta - fliegermaus i walsh. Na każde z nich mogę się zalogować, ale otrzymuję wiadomość, że forum zostało dla mnie zablokowane (zapewne z powodu braku aktywności). Skoro tak, to proszę mi te konta usunąć, abym nie otrzymywał mailingu forumowego. Nie mam dostępu do panelu użytkownika, więc nie mogę sam zaznaczyć odpowiednich opcji.

To konto też nie będzie mi raczej w przyszłości potrzebne, jeżeli po paru miesiącach bez zalogowania ma zostać zablokowane (ale maile będą przychodzić...)

Mam pytanie techniczne. Czy nie dałoby się zrobić tak, by dwa posty tego samego użytkownika jeden po drugim nie były scalane? Nie jest to zbyt grzeczne gdy na przykład pisze się do dwóch osób, ani przejrzyste, jeżeli dopisuje się coś po pewnym czasie, a inni wcześniejszy tekst już zdążyli przeczytać i uważają daną wypowiedź za zamkniętą.

Nie przypominam sobie żadnych wiekopomnych dyskusji, o których prawie nikt nie wie.

Taaa...

Trzeba się ze skynkiem zsynchronizować. Na początek wlać w siebie tyle co on.

Jestem Europejczykiem.

Taaa...

Trzeba się ze skynkiem zsynchronizować. Na początek wlać w siebie tyle co on.

Mam rozumieć, że te chamskie odzywki są charakterystyczne dla zdeklarowanych europejczyków? W takim razie Temistokles niepotrzebnie ratował Europę przed dzikusami, bo i tak nic z tego nie wyszło.

• Administratorzy

Mam pytanie techniczne. Czy nie dałoby się zrobić tak, by dwa posty tego samego użytkownika jeden po drugim nie były scalane? Nie jest to zbyt grzeczne gdy na przykład pisze się do dwóch osób, ani przejrzyste, jeżeli dopisuje się coś po pewnym czasie, a inni wcześniejszy tekst już zdążyli przeczytać i uważają daną wypowiedź za zamkniętą.

Da się, ale nie ma takiej potrzeby. Z tego co pamiętam, to posty łączone są jedynie przez jakiś okres czasu - chyba do godziny. Ewentualnie można nieco zmniejszyć ten okres. Ten mechanizm przeciwdziała niektórym trollom, którzy zamieszczają co chwilę post pod postem.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Mam rozumieć, że te chamskie odzywki są charakterystyczne dla zdeklarowanych europejczyków? W takim razie Temistokles niepotrzebnie ratował Europę przed dzikusami, bo i tak nic z tego nie wyszło.

Powiem szczerze - kompletnie nie rozumiem tego wpisu. Zakładam że jest adresowany nie do mnie.

Jestem Europejczykiem.

Powiem szczerze - kompletnie nie rozumiem tego wpisu. Zakładam że jest adresowany nie do mnie.

Najpierw sugerujesz, że z pozycji redaktora mam zaćmienia umysłu i usiłuję coś ukrywać. Następnie sugerujesz, że Skynyrd pisze pod wpływem alkoholu i by go zrozumieć należałoby też sobie łyknąć. A potem udajesz durnia, który nie wie o co chodzi.

Bycie "Europejczykiem" masz w anonsie o sobie.

Najpierw sugerujesz, że z pozycji redaktora mam zaćmienia umysłu i usiłuję coś ukrywać. Następnie sugerujesz, że Skynyrd pisze pod wpływem alkoholu i by go zrozumieć należałoby też sobie łyknąć. A potem udajesz durnia, który nie wie o co chodzi.

Bycie "Europejczykiem" masz w anonsie o sobie.

Rozbawiły mnie Twoje dialogi z niewątpliwie nawalonym skynkiem i tyle. A ty nadąłeś się jak nie napiszę kto bo będzie następna obraza.

Trochę dystansu i poczucia humoru Kolego!

Jestem Europejczykiem.

Rozbawiły mnie Twoje dialogi z niewątpliwie nawalonym skynkiem i tyle. A ty nadąłeś się jak nie napiszę kto bo będzie następna obraza.

Trochę dystansu i poczucia humoru Kolego!

Jaro, nie zgrywaj się. Pamiętamy się dobrze z dawnych czasów i kto jak kto, ale ty na pewno nie jesteś moim kolegą.

No i co z tego? To że mamy różne zdania i poglądy nie znaczy, że mamy sie nadymać albo naparzać. Dla przykładu - totalnie się ze skynkiem w wielu sprawach nie zgadzam a przecież go lubię.

Jestem Europejczykiem.

No i co z tego? To że mamy różne zdania i poglądy nie znaczy, że mamy sie nadymać albo naparzać. Dla przykładu - totalnie się ze skynkiem w wielu sprawach nie zgadzam a przecież go lubię.

No tak, tylko że ty lubiłeś używać wyrazów, a mnie to mierzi.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.