Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, jak moje wpisy z pokoju DIY na AS. Tam to się chłopaki nadmuchali jak pawie :)

Szukali ekspertów do oceny "jakości" grania wybieranych zestawów do prezentacji, więc zaproponowałem XYZPaweł..... Cóż, nawet poczucia humory nie mają chłopcy radarowcy.

Ale, jak oni mi tak, to ja sobie odbiję recenzjami z "odsłuchów" w pokoju DIY na AS. ;)

zapraszamy wszystkich nieprzychylnych juz zdeklarowanych na nie , a moze chciałbys zacząc w piatek przed sobotnim finałem -w spokojniejszej atmosferze :)

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

zapraszamy wszystkich nieprzychylnych juz zdeklarowanych na nie , a moze chciałbys zacząc w piatek przed sobotnim finałem -w spokojniejszej atmosferze :)

Chyba będę na AS i chętnie posłucham. Nie jestem uprzedzony ani na tak, ani na nie. Zwyczajnie posłucham. A potem relacja na ekran.

Chyba będę na AS i chętnie posłucham. Nie jestem uprzedzony ani na tak, ani na nie. Zwyczajnie posłucham. A potem relacja na ekran.

tegoroczne AS zapowiada sie coraz ciekawiej :)

Jak Redakcja zatwierdzi, drogi Kolego Użytkowniku. :)

relacje i opinie wlasne z AS chyba nigdy nie były moderowane , nic takiego nie pamiętam

relacje i opinie wlasne z AS chyba nigdy nie były moderowane , nic takiego nie pamiętam

No tak, relacja własna to nie artykuł.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ale ja już wtedy mieć własna strona w sieć i kichać na cudze zatwierdzać.

Trzymajmy wszyscy kciuki za Cesarza Słuchawek!

Powodzenia!!!

Jestem Europejczykiem.

Nie mogę napisać tutaj artykułu, ponieważ podałem się do dymisji z funkcji redaktora.

Można poznać powody tej decyzji?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Podałem się do dymisji, ponieważ redakcja najpierw przeniosła moją recenzję słuchawek Sennheiser HD 700 do "Klubu", by uczynić ją niedostępną dla szerokiego ogółu, później unicestwiła wątek o nadużyciach władzy, w którym obszernie się wypowiadałem, następnie przeniosła na bocznicę wątek o testach ABX, mimo iż sama mnie do jego założenia namawiała i sama wskazała dla niego zakładkę High-End, a na koniec zaczęła moderować moje wpisy w mych własnych wątkach.

Nie można być przecież członkiem redakcji, która nie ma do ciebie zaufania i niszczy albo usiłuje zepchnąć na margines twoje wpisy. Dla mnie w każdym razie jest to nie do przyjęcia.

Hmmm...

Osobiscie bronilem kiedyś włodarzy tego forum przed pryszczatymi hunwejbinami różnej maści ale ostatnie wydarzenia i doświadczenia (również osobiste) mocno mnie rozczarowują. Celowo nie używam mocniejszych słów bo mam nadzieję że to jedynie chwilowe wahnięcie formy ale jestem mocno zaniepokojony. Spojrzałem właśnie na staż Mistrza i swój (nie przypuszczałem że bardzo podobne) i jeżeli nie szanuje się takich weteranów to coś jest nie tak.

Jestem Europejczykiem.

^^^Ty i naiwność?

Nigdy cię o to nie podejrzewałem.

Za to wpisy o tym wycina natychmiast.

Tak, jak moje wpisy z pokoju DIY na AS. Tam to się chłopaki nadmuchali jak pawie :)

O to to...

Plus banowanie w wątku, bo nie po myśli moderacji (a nie autora wątku, sic!)

Dlaczego niektóre osobniki używają normalnych wątków do sprzedawania swoich gratów? Przecież o tego jest dział ogłoszeń - chodzi np. o taki wpis:

Tak aktualnie mam jednego Sky do sprzedania. Jest to kabel który kiedyś kupiłem, jakieś 3 lata temu sprzedałem go znajomemu, a teraz on poprosił mnie o pomoc w jego dalszej sprzedaży. Inaczej nie miałbym jak zrobić zdjęć.

nie jest to pierwszy taki wpis naszego ulubieńca i nie rozumiem dlaczego toleruje się ten proceder. to klasyczne wzmacnianie.

Przykładów można znaleźć więcej.

A propos działu ogłoszeń, nie mogę tam wejść jak jestem zalogowany.

Wyświetla mi się komunikat

{parse block="site_ogloszenia_bookmarks_block"}

Co jest - zamurowali mnie?

• Użytkownicy+

Dlaczego niektóre osobniki używają normalnych wątków do sprzedawania swoich gratów? Przecież o tego jest dział ogłoszeń - chodzi np. o taki wpis:

nie jest to pierwszy taki wpis naszego ulubieńca i nie rozumiem dlaczego toleruje się ten proceder. to klasyczne wzmacnianie.

Przykładów można znaleźć więcej.

Pójdźmy tym tropem dalej ... teraz to Ty pomagasz wzmacniać sprzedaż tego kabla. Wiele osób bez Twojego wpisu, nie dowiedziałoby się o tym :)

Pójdźmy tym tropem dalej ... teraz to Ty pomagasz wzmacniać sprzedaż tego kabla. Wiele osób bez Twojego wpisu, nie dowiedziałoby się o tym :)

To znaczy ja jestem winien?

• Użytkownicy+

To znaczy ja jestem winien?

A ja wywalam wpis w tym wątku, zamiast raportować go ?

Przeczytałem jeszcze raz ten wątek i mogę tylko powiedzieć, że zarzuty są absurdalne. Link do aukcji wyciągnął zyzio, a Cir dodał swoje trzy grosze.

Jurek, gdybyś sprzedawał np. densena, a ktoś by o ten model pytał, to nie napisałbyś o nim w imię (chorych) zasad? Przecież to absurd, o czym jeszcze nie można pisać ? O sprzęcie który mieliśmy, czy tym który chcemy mieć ? Zamiast się cieszyć, że dzięki zdjęciom udało się komuś uniknąć wtopy, to jeszcze jakież zarzuty.

Świat oszalał, drwin nadciąga fala... Taka moda, zamiast coś ciekawego napisać, łatwiej jest polować na potknięcia innych. Te prawdziwe i te ... wyimaginowane.

temat wyciagnął z archiwum AS i podbil zyzio - o tym jest mój wpis w tamtym wątku

wiec sytuacja jest odwrócona bo Elberoth pojawia sie pózniej niz zyzio

• Użytkownicy+

temat wyciagnął z archiwum AS i podbil zyzio - o tym jest mój wpis w tamtym wątku

wiec sytuacja jest odwrócona bo Elberoth pojawia sie pózniej niz zyzio

Otóż to.

Źle to interpretujecie - zyzio pojawia się kiedyś tam pierwszy - nie ma to znaczenia, pisze ogólnie o chińskości kabla ;)....a obecnie, wczoraj - to Elb pojawia się znienacka pierwszy, bo zapewne nie może upchnąć kabelka ZNAJOMEMU i zarzuca wątek mnóstwem fot nawijając o prawdziwości kabelka - w domyśle tego sprzedawanego ZNAJOMEMU, resztę sobie dośpiewajcie :-)

Oczywiście przy okazji wątek się podbija i jest to swoista reklama, pod warunkiem że ktoś nie ma oporów przed tym by cokolwiek kupować od Elba....w końcu może się skończyć jak z Subarakiem czy fadeoverem......lub po prostu od razu na wejściu ma odruch wymiotny na myśl o kupnie czegokolwiek od Elba czy tam niezaradnego znajomego Elba :-))).....

zyzio

watek o ktorym piszemy jest o kupowaniu tego kabla - na co zwocic uwage aby nie kupic podróby

zdjecia zostaly wrzucone w temacie watku

• Administratorzy

A propos działu ogłoszeń, nie mogę tam wejść jak jestem zalogowany.

Wyświetla mi się komunikat

{parse block="site_ogloszenia_bookmarks_block"}

Co jest - zamurowali mnie?

Już naprawione. Był błąd w skórce, której używasz.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Proszę jak ładnie działa dodatkowa ochrona - wątek o kablu audiquesta pięknie wyczyszczony z nieprzychylnych gwieździe i słoneczku naszemu komentarzy - brawo!

Ale został jeden ślad:

Tak aktualnie mam jednego Sky do sprzedania. Jest to kabel który kiedyś kupiłem, jakieś 3 lata temu sprzedałem go znajomemu, a teraz on poprosił mnie o pomoc w jego dalszej sprzedaży. Inaczej nie miałbym jak zrobić zdjęć.

Tłumaczonko prawie jak w historii ze szwagrem ;-))))

Prawda.

Każdy inny nick tak przedstawiający temat odsprzedaży..sprzedaży będzie ukamienowany : ))))

Od sprzedaży ponoć jest dział ogłoszenia ,a tu co chwila nowy ołtarzyk , za rok inny , na następny jeszcze inny : )

Bum1234

Ze szwagrem..raczej po przyłapaniu szwagra ze swojom żonom jak to mówi słynna polonistka posłanka Sobecka , wierna córa O.R.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.