Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Czy moderacja może coś zrobić z trollującymi w każdym temacie i rozpierdalającymi każdy wątek tzw sceptykami?

Tego forum już się czytać nie da. Nie da się zadać pytania żeby grupka naśladowców tamtego indywiduum nie zmieliła tematu na mielonkę.

Czy forum audiostereo jest dla hobbystów sprzętu audio czy dla wysłanników XYZa?

Chcecie zachować dotychczasową formułę strony czy skłaniacie się do zrobienia z tego filii bloga trójwymiarowego?

Gość partick

(Konto usunięte)

Czy moderacja może coś zrobić z trollującymi w każdym temacie i rozp***dalającymi każdy wątek wyznawcami voodoo?

Tego forum już się czytać nie da.

Nie da się zadać pytania żeby grupka naśladowców tamtego indywiduum nie zmieliła tematu na mielonkę.

Czy forum audiostereo jest dla hobbystów sprzętu audio czy dla wysłanników voodoo?

Chcecie zachować dotychczasową formułę strony czy skłaniacie się do zrobienia z tego bloga voodoo?

NNMSP ;)

i czy mozna cos zrobic z ta wcurwiajaca reklama komputronika, ktora zaslania pol ekranu i nie daje sie zamknac przez czas jakis?

po tym wpisie pojawiły się propozycję od kolegów co trzeba zrobić i były nawet wklejone linki , jak się pozbyć tych chorych reklam ,ale Panowie od sprzątania niechcianych wpisów zwani MODERATORZY szybko się sprężyli i je usunęli ,czy możecie mi to wysłać na mojego emaila jest podany o mnie

Dzięki

Pozdrawiam

Tomasz

po tym wpisie pojawiły się propozycję od kolegów co trzeba zrobić i były nawet wklejone linki , jak się pozbyć tych chorych reklam ,ale Panowie od sprzątania niechcianych wpisów zwani MODERATORZY szybko się sprężyli i je usunęli ,czy możecie mi to wysłać na mojego emaila jest podany o mnie

Dzięki

Żeby robić cokolwiek dobrze, moc poddać się krytyce, prowadzić dwustronny dialog, pójść na kompromis, wyciągnąć racjonalne wnioski i nie chować się za kobietę, trzeba być po prostu mężczyzna. To rzadki przypadek w Polsce.

To rzadki przypadek w Polsce

To rzadki przypadek wśród pełniących wyimaginowaną służbę wobec...

Abstrahując od tego, dobrze żeś się odczulił

Żeby robić cokolwiek dobrze, moc poddać się krytyce, prowadzić dwustronny dialog, pójść na kompromis, wyciągnąć racjonalne wnioski i nie chować się za kobietę, trzeba być po prostu mężczyzna. To rzadki przypadek w Polsce.

Witam kolego 'Jazz

nie wiem spod jakiego kamienia wypełzłeś i czy masz problemy z kobietami ,jeśli tak to twoja sprawa.....

Takie mądrości zachowaj dla siebie,100% męzczyzno

Pozdrawiam

Tomasz

Pozdrawiam

Tomasz

Jeszcze raz nieśmiało spytam - długo jeszcze właściciel będzie tolerował takie działania:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Użytkownik masza1968 dnia 04.10.2012 - 00:06 napisał

Pokój DIY, do którego nie może się dopchać żaden DIYowiec ponieważ go sobie przywłaszczyli forumowicze, którzy w życiu lutownicy w ręku nie trzymali.

To jest przykre...

Ten właśnie język. Rzekomego rozgoryczenia ucieśnionego biczem władzy ludu i wygłaszania nieprawdy. Pokój jest otwarty i miejsca są wolne, jednak odważnych do pokazania prac niewielu. Dla Ciebie warn i ban we wątku.

^^^

Coś jakby Białoruś forumowa tu się zalęgła.

Można to oczywiście uprawomocnić wpisując do regulaminu punkt,że zdanie niezgodne z linią pseudo moderacji grozi banem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość masza1968

(Konto usunięte)

Dostałem bana i warna 0rofl.gif"]0rofl.gif[/url]

Ponieważ tam nie zdążyłem sie dopytać to może tutaj ktoś mi odpowie - za co dostałem tego warna? Który punkt regulaminu lub netykiety został złamany? A może to był chamski czy obraźliwy wpis?

Mnie to raczej pachnie "za prawdę w mordę biją"

Żenada nie moderacja. Gość załatwia własne porachunki przy pomocy pulpitu moderatora.

Widać, nie wystarczy, że słyszysz, musisz jeszcze być z tymi co są po dobrej stronie mocy...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość partick

(Konto usunięte)

dlaczego założyciel wątku nie otrzymuje informacji o usunięciu wątku? - bo w tej chwili "Klub geszefciarzy..." wyleciał w kosmos i chciałbym wiedzieć dlaczego i kto usunął.

PS. tuż przed usunięciem wątku, to czubsi gościł na moim profilu - przypadek?

• Redaktorzy

dlaczego założyciel wątku nie otrzymuje informacji o usunięciu wątku? - bo w tej chwili "Klub geszefciarzy..." wyleciał w kosmos i chciałbym wiedzieć dlaczego i kto usunął.

PS. tuż przed usunięciem wątku, to

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) gościł na moim profilu - przypadek?

partick - dzisiaj o 16:56 przesłałeś do moderacji prośbę o usunięcie wątku. W związku z ww zgłoszeniem wątek został skasowany.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Gość partick

(Konto usunięte)

partick - dzisiaj o 16:56 przesłałeś do moderacji prośbę o usunięcie wątku. W związku z ww zgłoszeniem wątek został skasowany.

no coś podobnego, czego to się tu człowiek nie dowie...

• Redaktorzy

no coś podobnego, czego to się tu człowiek nie dowie...

Twierdzisz, że nie wysyłałeś do moderacji prośby o skasowanie wątku?

Fr@ntz

"I am an audiophile"

Gość partick

(Konto usunięte)

Twierdzisz, że nie wysyłałeś do moderacji prośby o skasowanie wątku?

no jeżeli w Panelu Moderacji jest zapisane, że ja, to jak mam udowodnić, że nie jestem wielbłądem...

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Ponieważ tam nie zdążyłem sie dopytać to może tutaj ktoś mi odpowie - za co dostałem tego warna? Który punkt regulaminu lub netykiety został złamany? A może to był chamski czy obraźliwy wpis?

Proszę aby moderacja nie chowała głowy w piasek i odpowiedziała mi na zadane pytanie.

• Redaktorzy

no jeżeli w Panelu Moderacji jest zapisane, że ja, to jak mam udowodnić, że nie jestem wielbłądem...

Wysłałem do Admina z prośbą o weryfikację

Proszę aby moderacja nie chowała głowy w piasek i odpowiedziała mi na zadane pytanie.

Pytanie do moderatorów biorących czynny udział w wiadomym watku

Fr@ntz

"I am an audiophile"

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Pytanie do moderatorów biorących czynny udział w wiadomym watku

To poproszę o odpowiedź Piotra_1.

Bo widzę, że z uwagą śledzi mój profil a odpowiedzi na jasno zadane pytanie nie udziela.

Jak na razie to wygląda, że warn został nałożony za wypowiedzi nie po jego myśli.

• Administratorzy

Jest takie zgłoszenie:

partick.png

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Szanowni właściciele tego forum, zróbcie coś , aby zapobiec możliwości dopisywania postów przez zapalczywych moderatorów w wątku, który został zamknięty przez jego autora właśnie w celu zapobieżenia dalszej eskalacji animozji. Przecież to kompromitujące to forum również.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.