Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy

Dziękujemy za zgłoszenie, jutro rano podejmiemy próbę naprawy bazy danych.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:

https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

A co z autorem wątku. Zakłada watek i zapomina o nim. Może wiec zastosować regułę, że jak autor wątku nie przejawia w nim przynależnej mu moderatorskiej aktywności, to automatycznie zamykać wątek.

Tak, więc trzeba zamnknąc wątek polityka.

• Administratorzy

Ostatnim czasem nagminnie wyłącza mi się forum AS i pokazuje się taka informacja "An error occured with the SQL server:", a kiedy już się włączy ponownie, to strasznie muli

Dziś rano została naprawiona baza danych. Proszę o informacje, czy problem jeszcze występuje.

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Ładnie dygam i proszę, by szanowna moderacja zczyściła bocznicowe wpisy i Niezależny klub zwolenników firmy ZAGRA wrócił do klubów.

No chyba nie!

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

logowanie jest do d.... po wprowadzeniu durnych znaczków dla gimbazy

Nie myśl. Jeśli już pomyślałeś, to nie mów. Jeśli już powiedziałeś, to nie pisz. Jeśli już napisałeś, to nie podpisuj. Jeśli podpisałeś, to się nie dziw!

Mam prolem z wyświetlaniem nowych postów długi czas i niestety nic się nie poprawiło...

Wchodząc w NOWE POSTY brakuje mi strzałki "idz do pierwszego nieprzeczytanego posta". Teoretycznie jak na tytul watku klikne to powinien mnie przeniesc do pierszego nieprzeczytanego ale nie zawsze tak jest. Czesciej otwiera mi ten watek w pierwszym poscie..

Siedze na Firefoxie..

www.audio.lutuje.se

Trójmiasto

Gość

(Konto usunięte)

Mam prolem z wyświetlaniem nowych postów długi czas i niestety nic się nie poprawiło...

Wchodząc w NOWE POSTY brakuje mi strzałki "idz do pierwszego nieprzeczytanego posta". Teoretycznie jak na tytul watku klikne to powinien mnie przeniesc do pierszego nieprzeczytanego ale nie zawsze tak jest. Czesciej otwiera mi ten watek w pierwszym poscie..

Siedze na Firefoxie..

Też korzystam z Firefox (20.0.1) i wszystko działa bez zarzutu.

Wszystkie opcje, których u Ciebie brakuje, u mnie są.

Spróbuj zaktualizować Firefoxa, wyczyść przeglądarkę (m.in. cookies), być może będzie poprawa - bo to raczej u Ciebie tylko jest coś nie tak :(

Ten problem poruszałem już spory czas temu. Od tamtego czasu miałem dwa razy format kompa, system zmieniony i aktualizacja, czyszczenie cookies co chwilę...

Jak wejdę w konkretny dział to aby wejsc do pierwszego nieprzeczytanego postu, nalezy wcisnac ta mala strzaleczke - tu jest ok. Natomiast chcac przejrzec forum - NOWE POSTY, gdzie wszystkie dzialy w jednej liscie są, tu tego nie ma i problem wystepuje..

www.audio.lutuje.se

Trójmiasto

Gość

(Konto usunięte)

Ten problem poruszałem już spory czas temu. Od tamtego czasu miałem dwa razy format kompa, system zmieniony i aktualizacja, czyszczenie cookies co chwilę...

Jak wejdę w konkretny dział to aby wejsc do pierwszego nieprzeczytanego postu, nalezy wcisnac ta mala strzaleczke - tu jest ok. Natomiast chcac przejrzec forum - NOWE POSTY, gdzie wszystkie dzialy w jednej liscie są, tu tego nie ma i problem wystepuje..

Jeśli to masz na myśli, co zaznaczyłem na screenie, to u mnie działa bez zarzutu.

Z tym, że na stronie głównej AS nie mam tej opcji.

Nie jestem informatykiem, ale sprawdź może również aktualizację wszelkich wtyczek, np. Adobe Flash Player, Shockwave Player.

Zgadza się.

Na pierwszej focie wyrzuca mi w takiej formie nieprzeczytane posty:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Natomiast jak wejde w docelowy folder wczesniej, to w nowe posty wejde za pomoca strzalki ktorej nie ma w pozycji powyzej i przez to nie chce mnie przerzucać do pierwszego nieprzeczytanego (nawet jak kliknę nazwę tematu.. otwiera mi pierwszy post watku a nie pierwszy nieprzeczytany wtedy)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

www.audio.lutuje.se

Trójmiasto

To dziwne, u mnie w zakładce nowe posty przenosi mnie po kliknięciu do pierwszego nie przeczytanego posta. Również używam FF oraz skórki RED(może to ma jakieś znaczenie?) Jeśli jeszcze tego nie robiłeś to spróbuj oprócz ciasteczek wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość

(Konto usunięte)

Zgadza się.

Na pierwszej focie wyrzuca mi w takiej formie nieprzeczytane posty:

http://imageshack.us/a/img823/2791/63283166.jpg

Natomiast jak wejde w docelowy folder wczesniej, to w nowe posty wejde za pomoca strzalki ktorej nie ma w pozycji powyzej i przez to nie chce mnie przerzucać do pierwszego nieprzeczytanego (nawet jak kliknę nazwę tematu.. otwiera mi pierwszy post watku a nie pierwszy nieprzeczytany wtedy)

http://imageshack.us/a/img197/3565/15566916.JPG

http://imageshack.us/a/img823/2791/63283166.jpg

Mnie przenosi do pierwszego nieprzeczytanego posta po kliknięciu na nazwę tematu - nie na jego początek.

• Administratorzy

Wystarczy kliknąć na tę ikonkę "teczki" znajdującą się po lewej stronie tytułu.

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Ale ona nie działa prawidłowo!

Po pewnym czasie wyświetla że nie przeczytałem CAŁEGO wątku a tak na prawdę mogłem np nie przeczytać 1 posta

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

Co się stało z wątkiem o kablach firmy KBL Sound? Temat był ciekawy i pouczający, niezależnie od tego, kto ostatecznie miał rację... Nigdzie nie mogę go znaleźć, a jak usiłuję wejść na niego przez Google, to wyskakuje mi tekst, że nie mam uprawnień do oglądania tego tematu. Ktoś zamiótł sprawę pod dywan?

O! już jest. Chyba wyszedł za potrzebą ale już wrócił. :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

no przecież są.

Nie wiem kompletnie jak to przeoczylem. Rzeczywiscie sa.

"Wodzu no co wodz...

A to ja przepraszam"

Ut conclave sine libris, ita corpus sine anima. Cicero

szanowni państwo- pisze samej góry

-ja rozumiem że na reklamie trzeba zarobić, ale ostatnio zaczeło się pojawiać jakieś -gówno- zajmujące prawe 20 procent ekranu monitora,po zamknieciu tego okna i tak wraca po nastu sekundach.

Proszę powiedzieć czym zostałem zainfekowany i jak to leczyć?

można by było to samo zrobić po lewej stronie, a wtedy wpisy ograniczono by do kilkucentymetrowej ramki bo chyba o to chodzi, że na tym -forumie- przestała liczyć się treść.

grzecznie pozdrawiam.

• Administratorzy

logowanie jest do d.... po wprowadzeniu durnych znaczków dla gimbazy

Ale co konkretnie Ci przeszkadza w logowaniu? Bo nic się nie zmieniło, dodaliśmy jedynie opcje logowania się kontem z Google, z której nie ma obowiązku korzystania.

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

nie chodzi o logowanie, a o takie litanie od góry do dołu ;(

Related Searches:

Related Searches: Home Audio Audio Speakers Onkyo USA Home Theatre Denon DVD Player Onkyo Tx-sr Surround Sound SACD Player Home Theater Speakers Stereo Equipment So......................................

skąd to się wzięło?

Gość partick

(Konto usunięte)

czy można coś zrobić z wpisami, niektórych użytkowników, które nie zawijają się poprawnie - zwłaszcza na smartfonach cholery można dostać :(

nie wiem czy oni stosują jakieś twarde spacje, czy coś, ale oczy na uszy wchodzą przy czytaniu.

Powtarzają się co raz częściej problemy z wczytaniem nowych postów. Pojawia się napis:

"Ups coś poszło nie tak". Sugeruje to że post nie wyszedł, Naturalnie staramy się wysłać wtedy jeszcze raz a a potem okazuje się że po poszły wszystkie ponowienia.

A z tym powiększeniem fotek to sorki, znalazłem przyczynę u siebie.

Szukaj swojego dźwięku ale... nie wciskaj na siłę go innym :)))

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.