Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Nie.Jak reinstalka nie pomoże to masz system do czyszczenia

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Ale ja mam całkiem nowego lapka i wywala mi tylko Firefoxa, a nie cały system. Poza tym to samo mam na telefonie. Wywala tylko przeglądarkę.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Cir, nie badz slon tylko odpowiedz.

I JESZCZE ODPOWIEDZ CO Z MOIMI BEZTERMINOWYMI PUNKTAMI, KTÓRE DOSTAŁEM PONAD MIESIĄC TEMU A KTÓRE NADAL WISZĄ NA MOIM KONCIE?!

BĄDŹ MĘŻCZYZNĄ CIR - WYJDŹ I ODPOWIEDZ!!!

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

łącznie masz 41 pkt , nadal aktywne jest 9 pkt reszta była wycofana

nigdzie nie jest napisane ze punkty zawsze cofaja sie po 30 dniach

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Aha - czyli cofają się... kiedy zechcesz?

Ktoś zapomniał, dla kogo jest to forum... :(

21 i 24 kwietnia zejdzie 5 pkt , reszta to zaszłosci które dostałes zapewne na stałe i nie z mojej reki

czegos jeszcze nie wiesz ? moje punkty dla Ciebie aktywne do 24 kwietnia to 2 pkt , innych z którymi jestem związany nie ma , moje punkty zawsze sa ustawiane na samoczynne zejscie po 30 dniach maksymalnie /automat forumowy/ , jak robili to inni ? nie wiem ale jak widac ktos dał na stałe

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

21 i 24 kwietnia zejdzie 5 pkt , reszta to zaszłosci które dostałes zapewne na stałe i nie z mojej reki

czegos jeszcze nie wiesz ? moje punkty dla Ciebie aktywne do 24 kwietnia to 2 pkt , innych z którymi jestem związany nie ma , moje punkty zawsze sa ustawiane na samoczynne zejscie po 30 dniach maksymalnie /automat forumowy/ , jak robili to inni ? nie wiem ale jak widac ktos dał na stałe

Wybacz ale mijasz się z prawdą.

W mojej tabelce nagród forumowych mam coś takiego:

05.02.2014 /Inne/ 4 / cir

Szczegóły: Ostrzeżenie dodane przez cir za Inne w Straż Miejska gorsza od Whermahtu czy wszędzie?.

Dano 4 punktów.

Pewno już zapomniałeś. 5 lutego... miałeś prawo.

Automatyczne kasowanie po 30 dniach tak?

To trzymam za słowo.

Bo to już 60 dni.

Jak sobie życzysz

To tak jak w temacie z Hyuną... regulamin nie precyzuje ILE RAZY można otwierać i zamykać temat.

W każdym cywilizowanym kraju CO NIE JEST ZABRONIONE - JEST DOZWOLONE.

Na tym forum Ku Klux Klan ogłasza, że użytkownik 747 NADUŻYWA mechanizmów forum.

Mechanizmów, które dano mu do ręki bez żadnych ograniczeń w regulaminie!!!

Czyli - z polskiego na nasze - korzystaj sobie do woli, aż MY uznamy, że korzystasz nieprawidłowo.

Świetne! Boskie! Tylko tak dalej, my heroes!

To forum zmierza ku przepaści... galopkiem.

Bredzisz doktorek bez sensu. Zanim zaczniesz wygłaszać swoje nadęte farmazony przeczytaj sobie co to takiego forum.

Jestem Europejczykiem.

Do sławkaR , dałeś mi ostrzeżenie bo napisałem ,że Ruscy to złodzieje . Poczytaj sobie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - oni tam nawet maja muzeum kradzieży aut w Moskwie . Skasuj to ostrzeżenie , nie bądź śmieszny .

PS

Co ty tak bronisz tych Ruskich i ich miłośników na tym forum ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

...there is no spoon...

arturp, nie ciebie pierwszego i nie ostatniego . ten SlawekR uwielbia karac tych , którzy wystepouja przeciwko bocznicowym rusofilom . uwazaj chłopie , mnie skasował na tydzień .

Do sławkaR , dałeś mi ostrzeżenie bo napisałem ,że Ruscy to złodzieje .

Trzeba było napisać "Rusek to złodziej". Prawdopodobieństwo spotkania takiej osoby jest na poziomie 99,99999%, i wykazuje wysokie cechy wiarygodności, pisząc natomiast "Ruscy to złodzieje" stwierdziłeś, że kradną wszyscy. I to był błąd :-)

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

"Ruscy to złodzieje" stwierdziłeś, że kradną wszyscy. I to był błąd :-)

Oni nie kradną, te Ruscy, oni anszlusują.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Zabawna historia :-)

Mój faworyt i guru - dziadekwlodek napisał do mnie cyt:,, Pies ci mordę lizał " . Zwróciłem sie wiec do administracji aby ukarali huligana za takie traktowanie adwersarzy . Jeśli nie ukarzą to znaczy ,ze takie zwroty ich zdniem nie są obraźliwe . Więc wtedy będzie można każdemu administratorowi to powiedzieć ? Pies ci modrę lizał drogi adminie ? No skoro to nie podlega karze to chyba wolno . Zobaczymy co zrobią :-)

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

Zabawna historia :-)

Mój faworyt i guru - dziadekwlodek napisał do mnie cyt:,, Pies ci mordę lizał " . Zwróciłem sie wiec do administracji aby ukarali huligana za takie traktowanie adwersarzy . Jeśli nie ukarzą to znaczy ,ze takie zwroty ich zdniem nie są obraźliwe . Więc wtedy będzie można każdemu administratorowi to powiedzieć ? Pies ci modrę lizał drogi adminie ? No skoro to nie podlega karze to chyba wolno . Zobaczymy co zrobią :-)

W historii nie ma nic zabawnego, o czym Kolega Amstaff już zapewne się przekonał. 3 posty zostały ukryte na chwilę w celach technicznych, aby mogły zostać w nich dopisane odpowiednie informacje i komentarze, w związku z dodatkowymi okolicznościami, w których całe zamieszanie miało miejsce.

Po tych zabiegach posty są jak najbardziej na swoim miejscu, dokładnie po 3 minutach, potrzebnych na ich edycję. A w czym tkwił "drobny problem" można sobie przeczytać w komentarzach moderatorskich w samych postach.

http://www.audiostereo.pl/na-zywo-z-ukrainy_109037.html/page__st__1470?do=findComment&comment=3130699

I na tym intryga się zakończyła :)

A to:

arturp, nie ciebie pierwszego i nie ostatniego . ten SlawekR uwielbia karac tych , którzy wystepouja przeciwko bocznicowym rusofilom . uwazaj chłopie , mnie skasował na tydzień .

Wygląda na tym tle wysoce zabawnie.

Nie ma to jak rozmowa samego ze sobą :)

Zwróciłem sie wiec do administracji

chyba do moderacji?

No ale forum nie tolerujemy obraźliwych zwrotów.

Recenzje płyt, konkursy, wejściówki, wydarzenia, newsy:
Magazyn Kulturalny Audiostereo zaprasza!

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Drogi SlawkuR ! Nie tłumacz się i nie kręć . Wyszło szydło z worka . Okazało się kto tu kogo chroni :-) Jak administracja chroni ludzi ,,powiązanych z redakcją ". Rozumiem, że nie ukażesz dziadkawlodka za obraźliwe teksty pod adresem użytkownika amstaff o lizaniu mordy ? No jasne ! Swojakom wolno obrażać użytkowników a użytkownikom nie wolno się stawiać ! To oczywiste . Ale jeżeli nie uznałeś za obraźliwy zwort ,, Pies ci morde lizał " to ja do Ciebie również w ten sposób :-)

Drogi SlawkuR

Pies ci mordę lizał ! :-D

PS

Ależ to forum upadło . Kiedyś było fair i o audio, dzisiaj dla zwiększenia ,, klikalności " tworzycie politykierskie wątki i podstawionych forumowiczów aby nakręcali atmosferę . Ale wstyd ... Tylko czy reklamodawcy się jeszcze na to nabierają . Chyba nie . Ktoś kiedyś znowu kupi to forum bo jest mało warte . Ciebie już tu nie będzie bo nikt nie da pracy ludzim którzy doprowdzili biznes do upadku - ale ja tak . Pod nowym nickiem , pod nowym adresem albo pod nickiem kolegi . I to jest piękne :-)

...there is no spoon...

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

chyba do moderacji?

No ale forum nie tolerujemy obraźliwych zwrotów.

Po prostu mylą pojęcia. Miał na myśli moderacji. Ale to w sumie i tak mało istotne. Bo na tle całokształtu sytuacji i tak wygląda cała intryga cieniutko.

Zakładanie sklonowanych kont w celu prowokowania niby "incognito" adwersarzy w dyskusji, to wyjątkowo kiepskie zagranie. A po wszystkich 6 postach, czyli całej twórczości, z konta Amstaff ewidentnie widać, w jakiej intencji zostało założone, aby wyłącznie "mieszać w kotle". Więc i tak wszelkie rozważania dalsze do kogo i po co się zwracał użytkownik z tego konta, tracą na znaczeniu. Ale faktycznie, w celach technicznych jasno napiszemy że zgłoszenia były na panel moderatorski.

Drogi SlawkuR ! Nie tłumacz się i nie kręć . Wyszło szydło z worka . Okazało się kto tu kogo chroni :-) Jak administracja chroni ludzi ,,powiązanych z redakcją ". Rozumiem, że nie ukażesz dziadkawlodka za obraźliwe teksty pod adresem użytkownika amstaff o lizaniu mordy ? No jasne ! Swojakom wolno obrażać użytkowników a użytkownikom nie wolno się stawiać ! To oczywiste . Ale jeżeli nie uznałeś za obraźliwy zwort ,, Pies ci morde lizał " to ja do Ciebie również w ten sposób :-)

Drogi SlawkuR

Pies ci mordę lizał ! :-D

PS

Ależ to forum upadło . Kiedyś było fair i o audio, dzisiaj dla zwiększenia ,, klikalności " tworzycie politykierskie wątki i podstawionych forumowiczów aby nakręcali atmosferę . Ale wstyd ... Tylko czy reklamodawcy się jeszcze na to nabierają . Chyba nie . Ktoś kiedyś znowu kupi to forum bo jest mało warte . Ciebie już tu nie będzie bo nikt nie da pracy ludzim którzy doprowdzili biznes do upadku - ale ja tak . Pod nowym nickiem , pod nowym adresem albo pod nickiem kolegi . I to jest piękne :-)

Przestań się ośmieszać. Po tym numerze ze sklonowanym kontem to wygląda cieniuteńko i to bardzo, jakie masz "uczciwe" zamiary w dyskusji.

Nikt nikogo nie chroni i nie faworyzuje. Zachowania trollujące zawsze spotkają się z identyczną reakcją. Rozumiem, że czujesz się rozczarowany i rozgoryczony, bo śmiałem nie pozwolić na ewidentne działania sprzeczne z regulaminem forum.

"Jaki koń jest każdy widzi". Widać jasno za co dostałeś ostrzeżenia i w których wątkach.

A te teksty "było fair" itd. Dobry dowcip, po tym numerze z klonem konta, z tą dyskusją samego ze sobą zacytowaną wyżej, z tymi zgłoszeniami na panel po odpowiedziach adwersarzy na prowokacyjne wpisy.

"Tworzycie politykierskie wątki". Jasne, o niczym innym moderacja i administracja nie marzy, tylko żeby tworzyć te wątki i później musieć się użerać z agresją słowną. Też za tym po prostu przepadam, ech. Naprawdę nie brnij w to dalej, bo zaprowadzi Cię to na manowce. Już niepotrzebnie zabrnąłeś w infantylne intrygi z klonowaniem kont. A teraz jeszcze te teksty.

Bocznica nie jest widoczna na świat, dla niezalogowanych użytkowników i nie indeksuje się w google w kwestii statystyk, więc trafiłeś jak ślepą kulą w płot. Proponuję więcej przebywać w merytorycznych działach i tam się udzielać, może przywróci Ci to równowagę osądu.

Tworzą wlasnych uzytkownikow którzy mają sprawiac wrażenie że to forum jest bardziej poczytne niż jest w rzeczywistości . Oklamuja w ten sposób nas użytkowników udając że dyskusję są realne a tymczasem badamy pewnie z klonami jednego pracownika audiostereo . Do tego oklamuja reklamodawców bo sami generują ruch na forum a nie prawdziwi użytkownicy . Za to jest kara za przestępstwo z par. 286 kk od 6 misiecy do 8 lat pozbawienia wolności .

...there is no spoon...

To banowanie w swoim wątku jest bez sensu. Przed chwilą zwrócilem lamerowi uwage zeby troche przystopował z samouwielbieniem, a on mnie zbanował i jeszce bezczelnie odpisał na mój post kiedy nie mogę się bronic. Bezsens. Zostaną sami idioci piszący do siebie i do koleżków z towarzystwa wzajemnej adoracji. Moim zadaniem musicie przemysleć to banowanie we wlasnych wątkach bo to rozwaliło forum, pozostało lizusostwo, wątki reklamowe, wątki gosci majacych problemy z ego, wątki polityczne gdzie inna opcja polityczna jest banowana [np. każdy idiotedoktora].

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.