Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

A po co? :))

Zapomniałem, że taki temat w ogóle istnieje dopóki nie przypomniałeś mi o nim:)

Ja raz napisałem do bald'a żeby poluzował majty, ale bald to nie accu, a oni dwaj to nie disco :-)

I niech tak zostanie :-)))

W.

moim zdaniem , wątki jakie zakłada Excel, ARTON55 i 774, w których dyskusja sprowadza się do jednego - autor ma zawsze rację, nie spełniają norm forum dyskusyjnego i powinny zostać skierowane do zakładki Blogi

Własciwie, to się zgodzę. Funkcjonalność banowania przez autora watku powstała w momencie, gdy nie było zakładki Kluby lub Blogów. Jeśli ktoś chce tworzyć ograniczone enklawy "tak samo myslących" niech tam pisze.

A mi sie zdawało, że jeszcze na Lukarowym silniku było banowanie we własnych wątkach, Ba! pod tytułem tematu byli wyświetleni wszyscy zbanowani! :)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość papageno

(Konto usunięte)
<br />Jeśli ktoś chce tworzyć ograniczone enklawy "tak samo myslących" niech tam pisze.<br /> <br /> <br />

A co w tym złego? Mam się jednoczyć, zgromadzać, stowarzyszać, przebywać pod jednym dachem, pisać w jednym wątku z kimś, kto ma całkowicie odmienne poglądy i jeszcze z tej racji napada na mnie co i rusz? Może bez przesady.

Po zaglądnięciu do kilku tematów, w większości obecnie urlopowanych, przypomniał mi się taki wierszyk:

"nie masz muzy nad Rubika,

ni reklamy bez Brodzika,

strach otworzyć puszkę śledzi,

czy tam aby S...R nie siedzi"

Co to za nowa moderatorka, której nie ma na oficjalnej liście na stronie głównej?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

Do kolegi Sławka R. Napisałbym na priv, ale on na priv ignoruje, więc będzie in public - tak, "to ten przypięty na bocznicy".

Czemu tak chamsko na mnie znów najechałeś? Pytam serio, bo przeginasz pałę. Chamstwo jest chamstwem, nie ważne, czy moderatora, czy usera. Twoje chamstwo wobec mnie czyni cię chamem, więc ogarnij się. Myślałem, że po to się zmienia moderów, żeby następni byli lepsi i mądrzejsi. Niestety, z bólem przekonuję się, że kryteria doboru moderatorów są od dawna takie same. Cóż, życie jest pełne rozczarowań.

Bez pozdrowień

Zawiedziony twoją postawą user.

PS. Mam nadzieję, że ogarniasz przynajmniej, o co chodzi, skoro na priv nie można napisać.

PPS. Jak mi teraz wyskoczysz z tekstem, że się takich rzeczy nie pisze in public i ze to jest "atak personalny", to ci wydrapię cytat z twojego profilu gwoździem na ramie od roweru.

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

....

PS. Mam nadzieję, że ogarniasz przynajmniej, o co chodzi, skoro na priv nie można napisać.

PPS. Jak mi teraz wyskoczysz z tekstem, że się takich rzeczy nie pisze in public i ze to jest "atak personalny", to ci wydrapię cytat z twojego profilu gwoździem na ramie od roweru.

Odebrałem wiadomość na priva, odpisałem nawet na nią. Więc ruchy cośkolwiek nerwowe wykonujesz i niespójne.

Co do reszty, to nie zamierzam dać się sprowadzić na ten poziom retoryki. Niezależnie jak bardzo będziesz się rzucać, czy to na priva, czy na publiku, to i tak nie zmieni to faktu, że zatrolowaliście wątek merytoryczny w dziale audio, personalnymi przepychankami. Co sam zresztą stwiedziłeś, więc miałeś tego pełną świadomość. I nic tego nie zmieni. Nawet pół tony inwektyw pod moim adresem. I tyle w tym temacie.

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

Odebrałem wiadomość na priva, odpisałem nawet na nią. Więc ruchy cośkolwiek nerwowe wykonujesz i niespójne.

Wyjaśniłem na priva, wytłumaczę jeszcze raz.

Kolego, puknij się w głowę, dla pewności dwa razy. O czym ty w ogóle gadasz? Skasowałem wiadomość na PW, bo nie w porę zobaczyłem to, co masz napisane w profilu. Wiedząc już, że nie należysz do tych najbystrzejszych, skasowałem, bo nie wiem, co ci jeszcze do łepetyny przyjdzie. Może mnie widłami pobodziesz? W Krakowie to ponoć popularne.

Skoro dopieprzyłeś się do mnie, ze skasowałem PW, co zresztą zrobiłem w dobrej wierze, to po jakiego ... sam piszesz do mnie na PW?

I to ja jestem niespójny? Ogarnij się.

Gość SlawekR

(Konto usunięte)

Wyjaśniłem na priva, wytłumaczę jeszcze raz.

Kolego, puknij się w głowę, dla pewności dwa razy. O czym ty w ogóle gadasz? Skasowałem wiadomość na PW, bo nie w porę zobaczyłem to, co masz napisane w profilu. Wiedząc już, że nie należysz do tych najbystrzejszych, skasowałem, bo nie wiem, co ci jeszcze do łepetyny przyjdzie. Może mnie widłami pobodziesz? W Krakowie to ponoć popularne.

No toś mi przywalił. Chyba zamknę się w sobie, ech :).

Skoro dopieprzyłeś się do mnie, ze skasowałem PW, co zresztą zrobiłem w dobrej wierze, to po jakiego ... sam piszesz do mnie na PW?

...

Jak to po jakiego? Przecież to jasne. Szkoda mi było podrapania ramy od roweru. Toż to groźba aktu wandalizmu pełną gębą.

Wizja spełnienia tej groźby, była nie do zniesienia, dlatego wyjątkowo się złamałem :-))))).

A tak poważnie, to spuść powietrze z płuc. Świat jest naprawdę piękny. Trzeba tylko na niego spojrzeć pozytywnie. A nie szukać zwady i problemów, tak gdzie ich nie ma. 22 posty na temat jednego błędu ortograficznego, stanowiące ostatecznie blisko 90% postów w danym wątku tematycznym. To już naprawdę trzeba wyjątkowo się starać. Żeby to jeszcze była bocznica, ale nie, zaperzyli się na siebie w wątku tematycznym. W imię "wyższej" sprawy, której tam nie było.

Gość Father_PiO

(Konto usunięte)

Fantastycznie ci idzie nie odpowiadanie na pytania. Nie myślałeś o karierze polityka? W Krakowie dużo takich "mondroli", może cię przy organizacji olimpiady zatrudnią.

może dla ciebie to jakaś różnica, bo ja nigdy nie prosiłem o żadną z tych rzeczy :)

For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Co to za nowa moderatorka, której nie ma na oficjalnej liście na stronie głównej?

Ukryta Zawartość

to konto tylko do pisania newsów w dziale "Nowości"

Ukryta Zawartość

Recenzje płyt, konkursy, wejściówki, wydarzenia, newsy:
Magazyn Kulturalny Audiostereo zaprasza!

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Jeśli myśleliście kochani, że rozwiązaliście problem to zonk! :-)) To kieruję do moderacji :-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jeśli myśleliście kochani, że rozwiązaliście problem to zonk! :-)) To kieruję do moderacji :-)

Ukryta Zawartość

sytuacja jest czysta , excel mimo próśb po raz 3 wkleja wczesniej usunięte posty podgrzewające konflikty personalne w zakładce tematycznej - analog

7 dni urlopu od forum

Ukryta Zawartość

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

sytuacja jest czysta , excel mimo próśb po raz 3 wkleja wczesniej usunięte posty podgrzewające konflikty personalne w zakładce tematycznej - analog

7 dni urlopu od forum

To również niczego nie zmieni, ponieważ ten człowiek nie jest w stanie wyciągnąć żadnych refleksji, czy konstruktywnych wniosków, na temat własnego postępowania i swojej osoby :-(

Włodek.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.