Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

jesli ktos otrzymuje "upomnienie slowne" bez punktow i jest to odnotowane w ostrzezeniach, fajnie by bylo, gdyby upomniany w jakis sposob sie o tym dowiedzial.

bo jesli sie w zakladke nie zajrzy to sie nawet o tym nie wie.

Ut conclave sine libris, ita corpus sine anima. Cicero

• Administratorzy

Tak też obecnie jest. Wyświetlany jest komunikat z tym upomnieniem, który trzeba zaakceptować.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Chciałbym prosić żeby Matalofoczyca zabierała głos w dyskusjach częściej, ponieważ bardzo mi się podobała ostatnia wypowiedź Metalofoczycy

Szalenie miło mi to słyszeć, wręcz czytać :) Aż nie wiem co powiedzieć, a proszę spytać Dawida - rzadko mi się to zdarza :P

A zawężając zainteresowanie moją wypowiedzią (żeby nie powiedzieć nieskromnie ewentualnie moją osobą) - chodzi o tematykę bardziej merytoryczną czy też tę część sado-maso o biciu w piersi? :P

pozdrawiam!

Co za Osoba!

Jaki wytrawny dowcip! - "Szalenie miło mi to słyszeć, wręcz czytać :) "

Tajemnicza - "Aż nie wiem co powiedzieć, a proszę spytać Dawida - rzadko mi się to zdarza :P" No bo nie znam Dawida...

Konkretna tak jak ja:) - "A zawężając zainteresowanie moją wypowiedzią (żeby nie powiedzieć nieskromnie ewentualnie moją osobą) - chodzi o tematykę bardziej merytoryczną czy też tę część sado-maso o biciu w piersi? :P"

Serdeczna - "pozdrawiam! "

Chciałbym prosić żeby forumowicze, ja chyba też jestem forumowiczem?, mogli lepiej poznać tak interesującą Osobę via wypowiedzi w wątkach tutaj :)

Papageno, nie denerwuj się. Na tym forum nie zamyka się wyłącznie wątków, w których użytkownik muls coś właśnie nabluzgał. On, rozumiesz, nawet jeżeli bluzga najobrzydliwiej, to zawsze użytecznie. I jeżeli nie w danym momencie, to w przyszłości na pewno okaże się przeciw komuś przydatny, co panowie moderatorzy bardzo sobie cenią i co szanują. Taki sr***cy pieszczoszek moderacji. Dlatego Dziadek niepotrzebnie się dziwi.

a ten jak zwykle..chlipie.To moze jak jest jakas baba to w koncu..przytuli.

bo generalnie nie zauwazylem pozytywnych cech na forum ztym zwiazanych.Ale ryke polecam opiece.........

Z kazdej strony zycie daje mu popalic a on nie daje rady.

Tak też obecnie jest. Wyświetlany jest komunikat z tym upomnieniem, który trzeba zaakceptować.

no wlasnie sek w tym, ze nic nie musialem akceptowac ze mnie upomniano.

a ten jak zwykle..chlipie.To moze jak jest jakas baba to w koncu..przytuli.

bo generalnie nie zauwazylem pozytywnych cech na forum ztym zwiazanych.Ale ryke polecam opiece.........

Z kazdej strony zycie daje mu popalic a on nie daje rady.

moze go Natalia Lesz przytuli?

• Administratorzy

Dlatego, że upomnienie dostałeś dzień przed aktualizacją forum.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

No bo nie znam Dawida...

to ten Pan, co ukrywa się pod kryptonimem DawAs ;]

Chciałbym prosić żeby forumowicze, ja chyba też jestem forumowiczem?, mogli lepiej poznać tak interesującą Osobę via wypowiedzi w wątkach tutaj :)

proszę mi tak nie schlebiać, bo obrosnę w piórka i choć, co prawda zima idzie, to nie wiem jak zniosą to chłopaki z pokoju ;) a oni już i tak nie mają ze mną lekko:)

Dlatego, że upomnienie dostałeś dzień przed aktualizacją forum.

aha, dziekuje, to wszystko wyjasnia ;D

proszę mi tak nie schlebiać, bo obrosnę w piórka i choć, co prawda zima idzie, to nie wiem jak zniosą to chłopaki z pokoju ;) a oni już i tak nie mają ze mną lekko:)

Jest taka ważna zasada - nie należy świadomie wbudzać w innych pewnych uczuć jak np. zazdrość i ja naprawdę Panowie nie podrywam Wam Metalofoczycy:). Ja tylko rozmawiam.

Jest taka ważna zasada - nie należy świadomie wbudzać w innych pewnych uczuć jak np. zazdrość i ja naprawdę Panowie nie podrywam Wam Metalofoczycy:). Ja tylko rozmawiam.

obawiam się, że zazdrość to ostatnia rzecz, jakiej bym się po nich spodziewała ;) chodziło mi raczej o to, że niczym nieusprawiedliwione podniesienie mojego ego, mogłoby źle wpłynąć na moje i tak wykoślawione z lekka relacje interpersonalne ;)

Może i jest wirtualna aczkolwiek , coraz więcej osób przeżywa orgazm przy Skype -ie stąd tak często psują się laptopy , jednym słowem wibracje i wilgoć im nie służy (laptopom)

Piotr

Gość partick

(Konto usunięte)

A zawężając zainteresowanie moją wypowiedzią (żeby nie powiedzieć nieskromnie ewentualnie moją osobą) - chodzi o tematykę bardziej merytoryczną czy też tę część sado-maso o biciu w piersi? :P

no cóż... to poka cyce ;D

no cóż... to poka cyce ;D

Panie Particku, wnioskując po dacie rejestracji na forum, myślę, że korzysta Pan z Internetu na tyle długo, żeby wiedzieć, na jakich stronach szukać dużo bardziej atrakcyjnych biustów niż mój własny prywatny i osobisty :)

Gość partick

(Konto usunięte)

Panie Particku, wnioskując po dacie rejestracji na forum, myślę, że korzysta Pan z Internetu na tyle długo, żeby wiedzieć, na jakich stronach szukać dużo bardziej atrakcyjnych biustów niż mój własny prywatny i osobisty :)

DGCC ;)

biustu który, że tak powiem mam na stanie, żaden inny nie przebije :)

odtąd

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

do tego wątku proszę wkleić:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

• 2 tygodnie później...

Witam,

Mam propozycję dotyczącą działu Kluby w celu pomocy jednoczenia się audiofili z poszczególnych miast czy rejonów może dobrze byłoby podpiąć wątki regionalne.

Byłoby np. krakowscy audiofile, trójmiasto klub audio, warszawski klub audio itd. Dzięki temu ludzie będą mogli sprawniej się odnaleźć

Pozdrawiam karoleski

Witam, bo jest problem:

Zniknęły Moje media

Witam,

jeśli chodzi o "moje media" w edytorze tekstowym - to faktycznie, zapodziała nam się ta funkcja po updacie. Powinno już działać. Jeśli dalej nie pojawia się na liście (koło ikonki obrazka) - proszę wyczyścić cache przeglądarki

dzięki za czujność i pozdrawiam

Metalowczyca, badz prosze tak uprzejma i rzuc mi swiatlem na to:

"Zostałeś umieszczony w kolejce moderacyjnej. Oznacza to, że zawartość którą dodajesz musi być zatwierdzona przez moderatora. Szczegóły: Ostrzeżenie dodane przez palton za Inne w Nieznany. Moderowana zawartość całkowicie Brak notatki"

Jak mi to sensownie wytlumaczysz kupie ci cos ladnego na zblizajacy sie karnawal. Nie zapomnij podac rozmiaru.

Od jakiegoś (nieznanego) czasu całe menu edycji mam wyszarzone/nieaktywne. Wszelkie boldy i italiki muszę sobie z palca wstawiać. Any ideas???

Jestem Europejczykiem.

Witam,

Mam propozycję dotyczącą działu Kluby w celu pomocy jednoczenia się audiofili z poszczególnych miast czy rejonów może dobrze byłoby podpiąć wątki regionalne.

Byłoby np. krakowscy audiofile, trójmiasto klub audio, warszawski klub audio itd. Dzięki temu ludzie będą mogli sprawniej się odnaleźć

Pozdrawiam karoleski

Podpięcie 27 wątków to jednak chyba mały sens ma, podobnie jak wybranie części z nich. Zainteresowanym konkretnymi wątkami proponuję dodanie do obserwowanych.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.