Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Dosyć tego . Znowu grupka nawiedzonych sędziów z nadania ( czytaj moderatorów ) dąży do zagadania nas a to prowadzi do tzw,, rozejścia się sprawy po kościach " - czyli nic się nie zmieni .

Proszę Administrację o przedstawienie propozycji rozwiązań problemu.

...there is no spoon...

Piano, jesteś dorosły oraz kumaty chyba facet i nie sądzę, aby trzeba Ci to przekładać. Poznałeś Piotra i jak mniemam miło spędziłeś u niego czas, więc miałeś okazję ocenić jak jest naprawdę.

Byłem, było miło.

Tylko proszę mi pokazać kogoś, kto po JEDNYM spotkaniu z drugim człowiekiem wyrabia w pełni sobie zdanie o nim.Jest kto taki, ręka w górę?

Ludzi poznaje się miesiącami, latami, a bywa, że w ogóle.

Właśnie wspomniana przez Ciebie dorosłość i kumatość, nakazuje mi być w tym bardzo ostrożnym.

Ps. Nie chodzi mi konkretnie o SA, tylko ogólnie, że fora stwarzają doskonałą możliwość dla drugiego "ja".

Można pogratulować dobrego samopoczucia administracji i moderacji ;)

Wystarczyło pięć dni,by

zakładka analog prawie przestała istnieć

zakładka muzyka ledwo zipie

zakładka hi end,można zapomnieć

Gratulacje :)

Herbie Hancock:"Czasami nie wiem,co mam grać - wyznałem."

Miles Davis: "To nic nie graj"

Gość cybant

(Konto usunięte)

Dlaczego ktoś otwiera mój temat ( tylko jeden) .....?

Znów pomyłka czy samowolka.....

Jak samowolka to proponuję aby wprowdzić na forum możliwość pisania przez moderatorów pod naszymi nickami ....za nas...

To dopiero będzie super np.

Palton jako Szymon

SławeR jako Stary Audiofil....

itp.

Jaja sobie z nas robicie!

Jozwa, ja ciebie bardzo proszę bądź sobą.

Nie bądź li tylko najinteligentniejszą częścią korpociała.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Dlaczego ktoś otwiera mój temat ( tylko jeden) .....?

A sprawdziłeś,czy możesz zamknąć?

Herbie Hancock:"Czasami nie wiem,co mam grać - wyznałem."

Miles Davis: "To nic nie graj"

Gość cybant

(Konto usunięte)

A sprawdziłeś,czy możesz zamknąć?

A skąd , nie ma takiej możliwości ....

Ciekawostka , innych moich tematów nie mogę otworzyć....to dopiero kuriozum.....

To chyba są te zmiany....

No zapowiada się ciekawie....

A i zmiany bez oficjalnej informacji to profesjonalizm w czystej postaci...sic!

• Użytkownicy+

Można pogratulować dobrego samopoczucia administracji i moderacji ;)

Wystarczyło pięć dni,by

zakładka analog prawie przestała istnieć

zakładka muzyka ledwo zipie

zakładka hi end,można zapomnieć

Gratulacje :)

A co w tym dziwnego? Był apel do tych co nie lubią białych, czerwonych, żółtych, zielonych i granatowych. Dla każdego coś miłego. Pisałem o tym kilka azy, apel był tak skonstruowany., że każdy znalazł sobie powód do protestu. To powoduje, że tak trudno znaleźć konkretne postulaty.

Informacja o likwidacji możliwości zamykania i otwierania była podana w tym wątku ale w sposób i formie raczej "odwetowej".

Jak przystało na postdemokrację nie ma tutaj zwyczaju pytać się: co, jak, po co i dlaczego.

Mimo, że jest funkcja ankiety to moderacja czy też administracja raczej nie używa owych

(przez siebie wprowadzonych) form demokracji.

A co w tym dziwnego? Był apel do tych co nie lubią białych, czerwonych, żółtych, zielonych i granatowych. Dla każdego coś miłego. Pisałem o tym kilka azy, apel był tak skonstruowany., że każdy znalazł sobie powód do protestu. To powoduje, że tak trudno znaleźć konkretne postulaty.

Trzeba być transparentnym, uporządkowanym, a nie posądzać społeczność forumową o czynienie haosu.

Gość cybant

(Konto usunięte)

Jozwa Maryn....cytat

"Dlaczego Hiend jest zamknięty na nowoczesne rozwiązania..?"

Skądże. Już jest otwarty. "

Jednak miałem rację.."...dopierd.....my ...użytkownikom to przestaną podskakiwać."

Jak się nazywa to nowe forum?

Może by na priv....

Poziom ignorancji zarządzających tym forum przekroczył moj poziom tolerancji....

Informacja o likwidacji możliwości zamykania i otwierania była podana w tym wątku ale w sposób i formie raczej "odwetowej".

Nie o likwidacji, lecz o odpłatności za możliwość otwarcia swojego wątku. Wystarczy zapłacić członkostwo i już można sobie otwierać zamknięte parę dni temu wątki. Sprytne :)

A kto tu mówi o dobrym samopoczuciu? O SA nie chcę dyskutować bo opinię wyraziłem wcześniej i zdania nie zmieniam, a publicznego prania prywatnych brudów nie lubię bo zwyczajnie nie przystoi.

Trzeba też poczekać na nowe pomysły które Administracja chce wkrótce wdrożyć - powinny pomóc, choć pewnie nie każdemu. Wielokrotnie mówiłem że do zielonego koloru na forum nie mam wielkiego sentymentu bo to bardziej obowiązek niż przyjemność - więc jeśli najlepszym rozwiązaniem będzie wymiana moderatorów na anonimowe boty to nie będę protestował. Mam jednak niejasne przeczucie że to tylko część problemu - ale to się okaże wkrótce.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Sprytne :)

Sprytne?

Głupie dość.

Poza tym jątrzące. W ogóle mam wrażenie, że moderacja przez te kilka dni nastawiła się na jątrzenie, rozpalanie emocji miast

wziąć się za sikawki i ratować co się da, zaczynając od odbudowy zaufania wobec siebie (wierzę, że takowe kiedyś było/bywało).

.

• Użytkownicy+

Jakich forumowiczów? Przecież w ramach protestu (czy jak Ty wolisz pisać "protestu") przestali pisać tylko TROLLe, szkodnik i dwulicowe chamy - dzięki temu forum powinno odżyć, a nie zmarnieć...

To nie prawda, manipulujesz. Znajdź moje wpisy, uczciwie je zacytuj.

O "dwulicowych chamach" powtórzcie tysiąc razy bez odniesienia do kontekstu, wszyscy wtedy zapomną o MANIPULACJI. Jak Wy boicie odnieść się uczciwie do tej sytuacji...

• Redaktorzy

Jozwa Maryn....cytat

"Dlaczego Hiend jest zamknięty na nowoczesne rozwiązania..?"

Skądże. Już jest otwarty. "

Jednak miałem rację.."...dopierd.....my ...użytkownikom to przestaną podskakiwać."

Jak się nazywa to nowe forum?

Może by na priv....

Poziom ignorancji zarządzających tym forum przekroczył moj poziom tolerancji....

Nie wiem, czy to bezpośrednio o mnie, ale dziękuje za pochylenie się. Proszę nie wiązać mnie ze swoimi problemami na forum, jak wiadomo bywałem tu sporadycznie. A co do otwarcia wątku, osobiście jestem przeciwny zamykaniu wątków w celu dopiekania innym forumowiczom, ale grzecznie poczekałem aż dobiegł końca termin, który koledzy byli uprzejmi wyznaczyć, na szczęście był krótki. Po co zatem te wypowiedzi o tolerancji?

Gość cybant

(Konto usunięte)

No przecież to jest elitarne forum i tylko zaproszeni mogą z niego korzystać:)

Jakie to małostkowe.

Jakoś nie miałem problemu założyć tam konta....

I co jest takie małostkowe?

więc jeśli najlepszym rozwiązaniem będzie wymiana moderatorów na anonimowe boty to nie będę protestował.

Problemem jest sposób moderowania reszta jest tylko pochodną.

No przecież to jest elitarne forum i tylko zaproszeni mogą z niego korzystać:)

Póki co wolne i niezależne. Jeśli te przymioty nazywasz małostkowymi poprzez ich elitarność to współczuję.

Sprytne?

Głupie dość.

Poza tym jątrzące. W ogóle mam wrażenie, że moderacja przez te kilka dni nastawiła się na jątrzenie, rozpalanie emocji miast

wziąć się za sikawki i ratować co się da, zaczynając od odbudowy zaufania wobec siebie (wierzę, że takowe kiedyś było/bywało).

Sprytne, bo osoby, które protestowały zamykaniem swoich wątków za swój protest teraz zapłacą, hehe hehe :) Sprytne, bo po co wyrzucać funkcjonalność, jeżeli można ją sprzedać. A jak się ją sprzeda to przecież zawsze można znowu regulamin pstryknąć i zamykania pozbawić wszystkich. Jaki problem? :)

Jeśli głupota jest sprytem to ok. - dla mnie ten spryt jest zjawiskiem o charakterze pejoratywnym.

Gość cybant

(Konto usunięte)

Nie wiem, czy to bezpośrednio o mnie, ale dziękuje za pochylenie się. Proszę nie wiązać mnie ze swoimi problemami na forum, jak wiadomo bywałem tu sporadycznie. A co do otwarcia wątku, osobiście jestem przeciwny zamykaniu wątków w celu dopiekania innym forumowiczom, ale grzecznie poczekałem aż dobiegł końca termin, który koledzy byli uprzejmi wyznaczyć, na szczęście był krótki. Po co zatem te wypowiedzi o tolerancji?

Ponieważ wypadało się zapytać czy otwieramy wątek...kultura tego wymaga..

I dlaczego otwieracie jeden temat a nie wszystkie ????

Zgodnie z ustaleniami chciałem otworzyć moje tematy....a tu taki babol...

Zrozumiałem gdzie moje miejsce w szeregu.....

Proszę zlikwidowanie mojego konta...

Zgodnie z prawem nie wyrażam zgody na wykorzystywanie mojego konta w celach marketingowych i jakichkolwiek przez spółkę Site S.A.

Póki co wolne i niezależne.

A na jak długo?

Pewnie do czasu kiedy się znajdzie młody, zbuntowany w swoich opiniach zwolennik MP3 i zostanie zaszczuty ponieważ nie przestaje do szeregu.

Problemem jest sposób moderowania reszta jest tylko pochodną.

Zgadzam się. Administracja też to widzi więc tu mamy wspólne widzenie sprawy i stąd nadzieja że rozwiązanie będzie również sensowne.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Jednym realnym efektem protestu jest odwetowe odebranie możliwości otwierania/zamykania własnych wątków, a także: przebudzenie forumowych zombie, nadaktywność moderatorów w wątkach tematycznych oraz mglista zapowiedź jakichś zmian regulaminowych. Czy o to chodziło? Pozytywnym aspektem akcji jest powstanie nowego forum, które ma potencjał, bo zarejestrowała się tam większość aktywnych i merytorycznych użytowników AS. To nie jest wybór albo-albo. To jest reakcja m.in. na wyrażone niemal wprost przez "władze" AS: nie podoba się, to wy***rdalać. Nie wiem, czy o to chodziło w tej akcji, ale takie są fakty. Co dalej? Każdy ma swoją odpowiedź.

• Redaktorzy

"I dlaczego otwieracie jeden temat a nie wszystkie ???? Zgodnie z ustaleniami chciałem otworzyć moje tematy....a tu taki babol..."

Niestety nie mam czasu, żeby poprawiać po kimś wszystko. Ten wątek otworzyłem, bo mnie zainteresował. A co do pytania o łaskawą zgodę... Napisałem już, że jestem przeciwny zamykaniu wątków, bo nie lubię akcji a la Herostrates. I przecież nie było żadnych ustaleń, prawda? Nie oszukujmy się w naszym gronie. Było ultimatum, panie kolego :-) No dobrze, na razie tyle. W dalszym ciągu wirtualnej gry w prestiż nie będę już uczestniczył, bo idę do pracy.

Pozytywnym aspektem akcji jest powstanie nowego forum,

To oczywiste, że wszystkie posty Zjednoczonej Elity, napisane przez ostatnie 3-4 dni, mają na celu zwerbowanie jak największej ilości nowych wyznawców. Typowa akcja prowokacyjno-promocyjna. Ciągłe przytaczanie tych samych argumentów, ciągłe przepychanki i rozdmuchane ego napędzają tą akcję.

Zgadzam się.

Zacznijmy od zakazu skrytobójstwa wpisów czyli modowej partyzantki.

Na początek może szanowna administracja przewróci możliwość zamykania i otwierania tematów przez userów do czasu OFICJALNEJ i transparentnej zmiany w regulaminie forum.

:

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.