Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

działa już

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

No cóż, skoro zbanowani mogą bezkarnie pisać dalej pod innym nickiem to o czym tu....

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

jak nie dziala jak dziala... wpisalem "lampizacja" i znalazlo wszysciutko jak cza..

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

chcialbym poprosic o rozwiazanie wreszcie tego problemu trolla xyz-eta, facet szerzy herezje bez oparcia w faktach ( not evidence based), wprowadza w blad kolejnych forumowiczow , bo glupota jak widac jest zaraźliwa, mysle, ze na zadnym normalnym forum poswieconym tematyce specjalistycznej takie kuriozum by sie nie uchowalo...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Wpisuje sie np K240 i pokazuje 4 tamaty i nic wiecej.

Jesli nie zacznie dzialac to chociaz napiszcie: "Nie zacznie", albo: "Padly nam serwery - czesc danych utracona", albo "Nie wiemy co sie dzieje, ktos cos zj***l".

Ludzie beda przynajmniej wiedziec, ze nie warto tracic czas na wyszukiwarke.

Main: CD880, Alpha 9 ---> Arcus

Head: CD880, Alpha 9 ---> HD600, K340

Kolejny PiSSowski wypiardek blokuje mnie w ledwo napoczętym temacie i to za to, że żądam dla Kaczyńskiego Nobla!!!

Jak widać te intelektualne i moralne pokurcze nie chcą dyskutować tylko zrobić sobie z forum tubę propagandową.

Jestem Europejczykiem.

Odczepić się od asonika - co wam przeszkadza, że facet raz na jakiś czas wystawi jakieś ogłoszenie?

Jesteście zawistni i tyle.

Ja się przyzwyczaiłem i żebym miał kasę to kupiłbym tą szmatkę i dostąpił HI Endu.

A administracja niech się nie opierdziela i zmieni ten nieaktualny i znienawidzony przez wszystkich napis Ogłoszenia na:

A

S

O

N

I

K

Autor: XYZPawel O mnie » Ignoruj » PW »

Data dodania: 2009-10-04 16:37:05

Stat: 616 / 3807 / 0

IP: 6963f7d28e17f72

Autor: Mr.Engineer O mnie » Ignoruj » PW »

Data dodania: 2009-11-17 14:07:26

Stat: 32 / 46 / 0

IP: 6963f7d28e17f72

Klon , czy żona Pawełka ? Tak czy inaczej, mnie się to nie podoba.

Czy Jaśnie Wielmożna Redakcja pozwoli założyć wątek "Dziennikarze to szmaciarze"?

Pytam, bo mój poprzedni wątek "PiSSowcy to tchórze" został z niewiadomych przyczyn i bez jakichkolwiek uwag zlikwidowany aczkolwiek miał swoje mocne uzasadnienie.

Planowany wątek dotyczy naduzyć dziennikarzy w tzw. massmediach.

Ewentualnie aprioryczną wymowę mogę osłabić znakiem zapytania "Dziennikarze to szmaciarze?".

Jestem Europejczykiem.

Gość cadam

(Konto usunięte)

>Klon , czy żona Pawełka ? Tak czy inaczej, mnie się to nie podoba.

Na pewno nie klon. Forum źle działa i ten sam numer pojawia się u wszystkich założycieli wątków. Kolejne wpisy w wątku mają już prawidłowe różniące się numery.

Redaktor

Nie mozna poprostu zawiesić dany wątek na czas zbanowania jego autora?

Rozwiazałoby to sprawę trollowania w danym wątku w tym czasie jak i zdalnego banowania.

PS

Uniknięto by wielu niepotrzebnych wpisów w wiadomym wątku o ABX (dobrze się zapowiadającym się zbuku jak sie okazało) i tak juz obrzydliwie dennym i raczej mało potrzebnym w tej formie jakiej w tej chwili istnieje.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Do Admina

Wyszukiwarka nie działa poprawnie

Proszę sprawdzić dla np. hasła "Triangle" pojawiają się posty tylko i wyłącznie z listopada

Nie wiem czy innym użytkownikom to nie przeszkadza?

Mnie to przeszkadza

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.