Skocz do zawartości
IGNORED

Propozycje i uwagi dotyczące Forum

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Gość partick

(Konto usunięte)

-prosze usunac reklamy z prawej strony lub zmniejszyc ich rozmiar

-prosze dolaczyc opcje zmiany wielkosci czcionki forum aby kazda osoba mogla sobie ustawic jaka mu pasuje

-prosze naprawic opcje 'oznacz forum jako przeczytane'....

cdn

rozwiaze to wiekszosc problemow z komfortem uzytkowania forum- jezeli nie poprawicie tego to spadek aktywnosci tego forum spadnie drastycznie jak na innym o podobnej tematyce

pozdr

wow, roszczeniowy volksdeutsch z Kętrzyna (Rastenburg w O mnie) się odezwał.

Wyedytuj "zwrok".

Jestem otwarty na wszelkie wyjaśnienia , ale o co chodzi ?

Edytuję : przeżyję na tym Forum , bo szybko adaptuję się do nowych warunków .

Panowie, liczba reklam się nie zmieniła, a wręcz jest o jedną mniej, proszę więc zwyczajowe narzekanie na reklamy sobie darować.

Awatary faktycznie się nie przeniosły. Dzisiaj postaramy się je przywrócić. Poprawimy też część błędów i wtedy będzie można oceniać.

Tak tylko napiszę, że minęło raptem 1,5 rok od wprowadzenia poprzedniej wersji silnika i wtedy też było wiele narzekań, a teraz wszyscy piszą, że tamta wersja była idealna :) Po prostu trzeba odrobiny poprawek + czasu na przyzwyczajenie. Dajcie nam kilka dni i wtedy zagłosujcie.

JAK BĘDZIECIE POPRAWIAĆ TO USUŃCIE : OCEŃ POST POZYTYWNIE ( POSTAW KOLEJKĘ) - NO CHYBA, ŻE TRAFIŁEM NA FORUM DLA ŻULI. Wcześniejszy plus przynajmniej był na miejscu.

tylko że nie ma tego X

Jak nie ma jak jest, pomyziaj kursorem w zaznaczonym miejscu...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

- czcionka jest teraz identyczna jak poprzednio. Jeśli ktoś chce sobie powiększyć to niech użyje opcji przeglądarki (zazwyczaj ctrl i + lub ctrl i -)

- opcja działa, tylko trzeba odświeżyć stronę.

Nie, nie dziala.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Po raz pierwszy w historii ludzkości możesz przenieść chorobę, na którą nie chorujesz, na kogoś, kto został na nią zaszczepiony !!!" u2be

W zasadzie SITE nie musi się już martwić o Boże Narodzenie, bo forum świeci jak choinka.....

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

• Administratorzy

neomammut: ale o czym konkretnie mówisz? Bo przecież zmiany są zaledwie kosmetyczne. Skórki pozostały prawie takie same, kolory są identyczne. Jedynie awatary są domyślnie włączone u wszystkich (chociaż i tak 99% osób miała je wcześniej włączone), a i tak pewnie dorobimy opcję ich ukrycia. Sygnatury nadal można ukrywać, możesz powiedzieć co takiego konkretnie świeci?

PS. Jak komuś jest za jasno, to niech ustawi sobie skórkę black albo brown.

X w super wyrażnym odcinającym się od tła kolorze :)

Tak zrobiło Invision Power Board to nie nasz pomysł.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Jedynie grupa jest wyświetlana jako "użytkownicy". Poprawimy to. Dostęp do artykułów i innych funkcji działa prawidłowo.

Dzięki za odpowiedź. I jeszcze jedno: co to są Punkty Reputacji na profilu ? Jak są one tworzone? Na jakiej podstawie powstała obecna punktacja? W jaki sposób daje się komuś plusa bądź minusa?

• Administratorzy

Na podstawie plusów i minusów, które były dostępne przy postach. Obecnie zostało to zastąpione opcją "postaw kolejkę", która jest w prawym dolnym rogu posta. Zobaczymy jak przyjmie się takie rozwiązanie.

Gość Tubatoon

(Konto usunięte)

Po schowaniu sidebara z reklamami forum wygląda normalnie, nic nie jest ściśnięte na liście wątków. Da się to wszystko czytać.

Dobrze ukryliście ten X ;-).

Zmniejszcie jeszcze jakoś ilość miejsca, którą zajmują posty w pionie, kółko od przewijania zaczyna mi nawalać.

A mnie wkurza to, że w Chromie, z którego korzystam nie działają wszystkie funkcje. Sprawdziłem w IE i wszystko hula.

Konkretnie chodzi mi o to, że po zalogowaniu gdy klikam w swoj nick (prawy, górny róg) to nic mi sie nie rozwija, nie mogę przejść do obserwowanych tematów. A to podstawowe narzedzie z którego korzystałem. Nawet nie wiem, komu to zgłosić

I find your lack of faith disturbing...

• Administratorzy

blaszka: usuń ciasteczka i zacznie działać.

blaszka: usuń ciasteczka i zacznie działać.

Dziekuje. Zadziałało. Jak dla mnie jest teraz ok. Tylko okienka na wypowiedź są troche duże. Ty napisałeś jedno zdanie a miejsca tyle, że mozna by z 10 napisać. Ale to taka kosmetyczna rzecz

I find your lack of faith disturbing...

Na podstawie plusów i minusów, które były dostępne przy postach.

To było jakiś czas temu i poniechano pomysłu po fali krytyki.

Obecnie zostało to zastąpione opcją "postaw kolejkę", która jest w prawym dolnym rogu posta. Zobaczymy jak przyjmie się takie rozwiązanie.

Jest to moim zdaniem dobre rozwiązanie. Tyle że skoro bawimy się od nowa i według zmienionych zasad - czy nie należałoby na tamte niegdysiejsze punkty spuścić zasłonę niepamięci i wyzerować liczniki? Proszę mnie źle nie zrozumieć: mnie nie chodzi o to, że ja akurat mam -6. I tak jestem pozytywnie zaskoczony takim wynikiem, gdyż zdaję sobie sprawę z kontrowersyjności wielu prezentowanych przeze mnie na Forum poglądów.

Pozdrawiam.

• Administratorzy

Próbowałeś usuwać ciastka?

• Administratorzy

Słownik to jest wbudowany w przeglądarkę i my nic do tego nie mamy. Użyj takiej, która obsługuje sprawdzanie pisowni.

Szanowna Administracjo!

Dopiero teraz zauważyłem, że moje logowanie do serwisu odbywa się przez facebook! Czy rzeczywiscie?

Po naciśnięciu "LOGOWANIE" pojawia się okienko "Login with facebook" Czy rzeczywiście, o co chodzi??Czy nie można teraz zalogować się "normalnie"??

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.