Skocz do zawartości
IGNORED

Kable sygnałowe Velum

electro

Rekomendowane odpowiedzi

A ja dzis porownywalem kabel sieciowy Velum z moim PJ Audio C najwyzszy model za 470 PLN. No i co?

Moj kabel gra prawie tak samo. Polecam goraco. Jak ktos zainteresowany podam kontakt do Wroclawskiego producenta.

Przykro mi Broda ale Velum nie jest warty tych chorych pieniedzy. To jest "nabijanie klienta w butelke". Taka prawda. Posluchaj PJ Audio to moze zmienisz zdanie o tym czym handlujesz i nabierzesz troche dystansu jesli wiesz o czym ja mowie.

BRODA

To, ze Twoje opinie o Velumie, jako osoby czerpiącej korzyści z ich sprzedaży delikatnie mówiąc nie sa zbyt wiarygodne. Powiem więcej - są zwykłą reklamą. To jest forum niezależne! Chcesz reklame to wykup sobie baner.

A w ogóle co za marketing i budowanie marki - doprawdy budujące:)

Zbig twoje wtrącenia do tematu nie mają nic wspólnego z problemem zawartym w tym wpisie wiec moje pytanie brzmi czy masz taką nature ,że wszędzie wcibiasz ryj nawet tam gdzie Cie nie chcą?Wiecej świetła powinieneś zapewnić sobie w wc bo szambo bije z ciebie

zyzio...............SPECJALISTA OD ORTOGRAFII POLSKIEJ I ZAGRANICZNEJ,erudyta i filozof,kleciciel tekstow,ktore nie sa obrazliwe...............ale tylko w jego mniemaniu.perfekcjonista w liczeniu cudzych pieniedzy.szczesliwiec obdarzony sluchem absolutnym i niezwykla tolerancja.DZIEKUJEMY CI NASZ KOCHANY GURU. a kalbe i tak sa dobre.

MarcinJ

czy mozesz wyjasnic obecnym na forum jak to sie dzieje ze piszac w jednym watku o sieciowkach Velluma porownujac do innych sieciowek stwierdzasz,ze graja.......prawie tak samo........ a w innym watku piszesz,ze .....tak samo...... wyjasnj co sie stalo?lubie precyzyjne,dokladne okreslenia.dla wyjasnienia ........sam nie uzywam,i nie slyszalem sieciowek Velluma,i nie mam o nich zdania,wiec czytam opinie innych.ale Twojej to raczej bym nie wzial pod uwage.za czesto zmieniasz zdanie.

tomek?>> Moze i sie wyrazilem niescisle a Ty nie jestes od tego aby lapac za slowka bo nawet nie sluchales jak sie przyznales ani jednego ani drugiegi kabla. Chodzilo mi o to ze kable o ktorych mowilem graja na tym samym poziomie a ktory komu sie bardziej spodoba to kwestia gustu. Z tym ze PJ Audio kosztuje kilka razy mniej. Posluchaj najpierw a potem sie wtrancaj.

gdansk, nieborowska 25/3, tel podany w profilu, zapraszam. ale jesli rzeczywiscie chodzi o sluchanie kabelkow, to mozna sie umowic w sopockim hifi, tam maja wysokiej klasy sprzet oraz pelno drogich kabli roznych firm, od razu wyjdzie ktore kabelki sa interesujace :)

BRODA, tomek7776 i THOMAS - bardzo ciekawa z was kompania braci. Pojawiacie sie natychmiast jak tylko padnie to slowo na V i od razu zaczynacie dzialac jak dobrze zgrany zespol. Pan BRODA z pozoru uprzejmie proponuje odsluch rzeczonych kabelkow podczas gdy pozostali dwaj niczym para rotweilerow warczy i obszczekuje wszystkich niewiernych i profanow. Doprawdy swietny podzial ról - czy velumowcy zawsze chodza trójkami?

Swoja droga pojawianie sie niewiadomo skad i obrzucanie niewyszukanym slownictwem ludzi ktorzy pisza tutaj od 2 lat raczej nie zyska wam zbyt wielu sympatykow na forum - to szczegolnie do obydwu panow T. Wasza ulubiona ofiara i jej 'ruski jamnik' wniesli juz wystarczajaco duzo wartosciowych rzeczy do dyskusji tutaj, podczas gdy wy dwaj potraficie jedynie toczyc piane z otworow gebowych.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.