Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

mozartini, 6 Sie 2009, 12:51

>"w genach żądzę mordu "...co za tępe stwierdzenie...to nie żądza mordu tylko brak umiejętności

>wychowania psa..

Rasa jest rasa. Po coś się ją stworzyło i osobniki pod kątem dobierało.

niby bzdura... ale to, ze dzieci są głównie zagryzane przez rotwailery to przypadek?

jak dobrze, że nie wszyscy psiarze są jeszcze tak zaczadzeni miłoscią do tych czworonożnych besti

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

mozartini, 6 Sie 2009, 14:46

>kompletna bzdura..

W jakim sensie - bzdura? To charty nie są ścigaczami, tylko bernardyny a policja "zatrudnia" Yorki do pacyfikacji zamieszek?

nie no, ten artykuł to jakies totalne bzdety- sam mam owczarka po tresurze i wiem, że to zawsze jest wina ludzi a nie zwierząt! ja bym takie bydle potraktował paralizatorem i po krzyku ,a babe do sądu oddał i wszystko na ten temat!

ten art to przykład, ze nie wszyscy psiarze są nienormalni i że są tacy co zdają sobie sprawę z uciązliwości psa i dbają o to aby nie narzucać innym swojej miłosci do czworonożnych besti. Autorka zdaje się rozumieć o co chodzi "zwykłym" (żyjącym bez psów) mieszkańcom miast. Szkoda tylko, że jednak większośc jest taka jak pani opisuje - a więc agresywna i przeczulona na punkcie swojego hobby i psiaczka, który staje się najważniejszym "uzytkownikiem" miasta.

To Tylko taki przerywnik do dyskusji.

A tak w ogóle to tu jest początek:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

Tutaj mamy ciekawy opis zdarzenia z udziałem karka i jego Dogo Argentino:

Ukryta Zawartość

Uderza całkowita bierność policji. Ciekawe co by było gdyby poszkodowany pies doznał 10-krotnie mniejszych obrażeń, ale wskutek postrzału z wiatrówki.

Ukryta Zawartość

misiomor, 22 Sie 2009, 11:53

>Uderza całkowita bierność policji.

Policja nie zajmuje się takimi rzeczami. Policja dopomaga takim typom jak Boni czy Lewandowski oraz Walter i Wajchert wykańczać za pomocą pał i gazów konkurencję w sektorze handlowym (KDT).

>vereker, 22 Sie 2009, 13:52

>Policja dopomaga takim typom jak Boni czy Lewandowski oraz

>Walter i Wajchert wykańczać za pomocą pał i gazów konkurencję w sektorze handlowym (KDT).

Sam w KDT kupowałem gatki u Wejcherta i bambosze u Lewandowskiego a w tym czasie Boni łaził za mną i wciskał chińskie podróby Vuittona. Przy wejściu młody Walter w obstawie uzbrojonej po zęby policji żenił abonamenty Telewizji n.

Jestem Europejczykiem.

>Seba78, 10 Sie 2009, 15:39

>ten art to przykład, ze nie wszyscy psiarze są nienormalni i że są tacy co zdają sobie sprawę z

>uciązliwości psa i dbają o to aby nie narzucać innym swojej miłosci do czworonożnych besti...

Pojęcie normy wynika jak wiadomo z większości. Od roku mieszkam "na wsi", czyli w obszarze gdzie jak okiem sięgnąć nie ma blokowisk tylko same domy jednorodzinne. Tutaj praktycznie wszyscy trzymają psy, więc może kwestia bycia normalnym lub nie bardziej dotyczy tego kto gdzie mieszka niż czy ma psa.

Jaro_747, 23 Sie 2009, 01:57

>Sam w KDT kupowałem gatki u Wejcherta i bambosze u Lewandowskiego a w tym czasie Boni łaził za mną i

>wciskał chińskie podróby Vuittona. Przy wejściu młody Walter w obstawie uzbrojonej po zęby policji

>żenił abonamenty Telewizji n

Zamiast robić sobie jajca holenderskie to lepiej sprawdź w czym udziały mają wymieniowe wyżej typy. Otóż - w konkurencyjnych warszawskich centrach handlowych wyobraź sobie!

I co z tego, ze ktoś ma udziały w centrach handlowych?! no co z tego?! ktoś musi chyba mieć tam udziały czy może mają należeć do kołchozu? skąd tu tyle czerwonych.

>vereker, 24 Sie 2009, 09:53

>Zamiast robić sobie jajca holenderskie to lepiej sprawdź w czym udziały mają wymieniowe wyżej typy.

>Otóż - w konkurencyjnych warszawskich centrach handlowych wyobraź sobie!

Nie o to chodzi w tym całym kapitalizmie? Udziały, handel, kursy - te wszystkie wynaturzenia wolnego rynku?

Jestem Europejczykiem.

Zbig, 24 Sie 2009, 12:31

>>W kapitaliźmie chodzi m.in. o WOLNĄ konkurencję.

>

>A co to ma do likwidacji KDT, że już nie spytam o uciążliwośc psów?

Siepacze z Ratusza, wykupiwszy udziały w stołecznych centrach handlowych, zaszczuli uciążliwymi psami kupców z KDT, bojowników o wolną konkurencję.

i znowu ta spiskowa teoria dziejów. Nie ważne, że w centrum stolicy stał ewenement na skale światową - baraki! Co by z nimi nie zrobić to będzie to antypolskie działanie:))

>gutten, 24 Sie 2009, 12:37

>Siepacze z Ratusza, wykupiwszy udziały w stołecznych centrach handlowych, zaszczuli uciążliwymi

>psami kupców z KDT, bojowników o wolną konkurencję.

Pamiętajmy, że wcześniej pod pozorem Euro 2012 zlikwidowali handel na stadionie, a teraz podpalili centrum handlowe Chińczykom. Wszystko to zaczyna układać się w logiczną całość!

Jestem Europejczykiem.

Seba78, 24 Sie 2009, 11:29

>I co z tego, ze ktoś ma udziały w centrach handlowych?! no co z tego?! ktoś musi chyba mieć tam

>udziały czy może mają należeć do kołchozu? skąd tu tyle czerwonych.

Primo: Boni i Lewandowscy to typy z PO. Takoż Gronkiewicz-Waltz.

Secundo: PO to twór SB, jak ostatnio zeznał gen. Czempiński - i to odpowiedź na pytanie skąd tylu czerwonych.

Tertio: Wajchert i Walter to i eSBecy i Żydzi na raz!

Żydzi + handel + SB = masakra pod KDT!

:)

s słyszałeś o masońskiej drodze krzyżowej w beskidach?! he?!:) O tej beskidzkiej Golgocie, drodze krzyżowej szatana! to dopiero skandal kuźwa mać!;))

też z inspiracji PO i uciążliwych masońsko żydowskich psów;)

Verker - pozdrów swoją mamę, Panią Marię Kominek:)

Ja żydo-ubecko-niemiecko-pełowskie związki wykazałem.

Co tam pani Kominek sobie mamrocze - nie wiem ale zapewniam cię że ewentualna bezzasadność lub słuszność jej oskarżeń ma się nijak do żydo-ubecko-niemiecko-pełowskiego Układu Warszawskiego.

W tym problem, że Pani Kominek też zapewnia. oboje wykazujecie, zapewniacie i udowodniacie. Sporo was łączy:)

a ta nienawiść jest... hmm no właśnie - czuję, ze oboje jesteście żydami dlatego tak bardzo ich nienawidzicie! chcecie odreagować te lata upokorzeń! Verker, Ty żydzie i masonie!:)

:))

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.