Skocz do zawartości
IGNORED

Najwybitniejsi forumowicze audiostereo

Gość discomaniac71

Rekomendowane odpowiedzi

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Forum istnieje juz pare lat. Ja sam uczestnicze w nim od ponad 4. Przez ten czas zdarzylo sie kilka wybitnych postaci a zwlaszcza ostatnio jest ich coraz wiecej. Swoj glos oddaje na XYZPawla. Pojawil sie niedawno ale w nasze forum wniosl wiele prawdy. Swoje sady opiera na badaniach laboratoryjnych i opiniach bieglych ekspertow. Jestem pod ogromnym wrazeniem jego wiedzy i chyle czola przed umiejetnosciami. Pawel ma przy tym wielka kulture osobista co stanowi kolejny ogromny plus na naszym forum. A jakie sa Wasze typy? Pozdrawiam. R.

https://www.audiostereo.pl/topic/42259-najwybitniejsi-forumowicze-audiostereo/

Disco, to żeś błysnął poczuciem humoru i wyczuciem na poziomie przedszkolaka. Gratuluję.

Once a CD or download is converted to FLAC, the only way you can achieve the superior sound of WAV files is to go back to the original CD or source for a new rip or WAV download. - "The Absolute Sound" - Charles Zeilig, Ph.D., and Jay Clawson

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

nedj

4 Maj 2008, 17:03

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1476 / 1457 / 0

Disco, to żeś błysnął poczuciem humoru i wyczuciem na poziomie przedszkolaka. Gratuluję.

Pomysl chwile i zastanow sie a jak dalej nie kumasz to nic na to nie poradze.

A może zaśpiewamy?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

byl kiedys taki forumowicz co potrafil chodzic nawet po polach minowych, to dopiero wybitna umiejetnosc... ale juz dawno sie nie udziela na forum... szkoda..

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

XYZPawel, 5 Maj 2008, 08:14

>Czy pojawią się wszyscy skrzywdzeni przeze mnie banem w moim wątku ?

>Myślę, że tak :)

>Czy już założyliście kółko wsparcia ? Przyda się wam, cierpienie będzie mniejsze :)))

Skrzywdzeni ?

Ja czułem się wyróżniony w galerii chwały.

Aby się tam dostać wystarczyły trzy proste zdania.

I nastąpił błyskawiczny tryumf

Koledzy, na trolla tylko jedno działa: całkowity brak zainteresowania, dlatego uważam ten wątek za szkodliwy.

“That which can be asserted without evidence can be dismissed without evidence.” (Christopher Hitchens).

Panowie,

Biorąc pod uwagę Regulamin Forum i Netykietę : a zwłaszcza

§ 6.

1. Użytkownicy zobowiązani są do korzystania Forum, zgodnie z postanowieniami niniejszego Regulaminu, zasadami Netykiety oraz zgodnie z powszechnie obowiązującymi przepisami prawa.

4. Dokonywanie za pośrednictwem Forum jakichkolwiek działań naruszających powszechnie obowiązujące przepisy prawa jest zabronione. W szczególności niedozwolone jest:

a) rozpowszechnianie za pośrednictwem Forum treści naruszających dobra osobiste osób trzecich (w tym innych Użytkowników Forum) lub zagrażające naruszeniem takich dóbr osobistych

5. Niedozwolone jest podejmowanie za pośrednictwem Forum działań sprzecznych z zasadami współżycia społecznego. W szczególności zabronione jest:

a) zachowanie sprzeczne z zasadami Netykiety, w tym formułowanie wypowiedzi stanowiących przejaw braku szacunku wobec innych Użytkowników Forum bądź też zachowania powszechnie uznawane za sprzeczne z zasadami kultury osobistej

Zamykam ten wątek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.