Skocz do zawartości
IGNORED

kable Harmonix - kto używał? kto zna?

adamgdansk

Rekomendowane odpowiedzi

Cytując wpis nie chciałem sugerować że te kable to podróbki, ale żeby być ostrożnym w zakupach, bo można zonka trafić...

Kris

Star trekkin' across the universe; Boldly goin' forward, still can't find reverse...

ABs, 3 Wrz 2008, 20:58

>"ja cardasa gr schowalem wlasnie pod lozko, i zawsze go wyciagne jak sniadanie nie bedzie smakowalo

>:-)"

A jak zupa będzie za słona to też Cardasaem dosolisz ?

o! a tu magiczne pinezki - czy ktoś z Was zna to ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Musisz pytać w wątku Audio Voodoo :-)

$2k za taki shit ... wow.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Ruch w interesie być jednak musi, bo Harmonix ma nawet konkurencje w tego typu wynalazkach:

Ukryta Zawartość

post-579-100006128 1220519532_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

dong, 3 Wrz 2008, 09:50

>^zildjian, 2 Wrz 2008, 10:56

>>Poczekamy jak będziesz sprzedawał :-))

>

>niedługo trzeba było czekać ;-)

>

Ukryta Zawartość

:-))

Ukryta Zawartość

Sorry za te znaki ale cos mi przyblokowało i pokazywało 5 minut temu wpis ale z data 3 wrzesnia.

Jeszcze raz przepraszam.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• 4 tygodnie później...

Adam jak to jest w końcu z tym "brzmieniem" Harmonixa bo oprócz entuzjastycznej recenzji Pana Wojtka Pacuły i Twoja oceną ,inne opinie nie są już takie jednoznaczne ?

Słuchałem go. To jest bardzo dobry kabel ale nie za 2700 tylko 1700. Poziom najwyższego, miedzianego Kondo, trochę gra inaczej ale generalnie fajnie. Adam to potrafi rzeczy "obrzydzić" swoimi niepewnymi "ruchami".

ja tam nie wiem kto miałby kupić - może ktoś kto chciałbym zapłacić za nie 5K w Polsce zamiast 1,8K z audiogon? ;) jak się nie sprzedadzą to i tak mam dla nich wykorzystanie ;)

chipendal, 2 Paź 2008, 15:48

>Adasku! a masz certyfikat potwierdzajacy oryginalnosc tych kabli?

Nie dajmy się zwariować. Jest opakowanie. Papiery. Folia. Jeśli ktoś podrabia tak kable to ja chcę więcej takich podrób na rynku ;)))))

• 4 miesiące później...

Odkopałem temat bo właśnie siedzę i słucham z podłączonym interkonektem harmonix cl-230 mk II i mnie to bardzo urzeka ...kabelek mam pożyczony na kilka dni, ale będę się mocno zastanawiał nad kupnem. Nareszcie system zagrał muzykę z powietrzem i precyzją. Należy brać pod uwagę, że konkurencji nie miał za potężnej na razie (qed silver spiral, reson). Jednak totalna rzeż na wyżej wymienionych się odbyła. Może faktycznie kable do 1000 pln nie grają? lol

Polecam przesłuchać na własne oczy. Dodatkowo powiem, że panowie ze sklepu na Powstańców Śląskich 118 we Wrocławiu to wyjątkowo miłe i dowcipne osoby.

????

Posiadam IC harmonix HS 101-GP,posiadam tez Kondo LP i moge powiedziec,ze to ten sam poziom brzmieniowy-kondo minimalnie jasniejszy,tylko taka roznica-jakas byc musi to przeciez rozne materialy.

prym

To coś u ciebie się dziwnie zestawiło - chyba elektronika muli. Porównywałem Harmonixy i Kondo głośnikowe i IC w kilku systemach. Kondo zdecydowanie góruje we wszystkich aspektach : neutralność stereofonia, dynamika, bas itp itd . Zarówno IC jak i głośnikowy, mowy nie ma o zbliżonej klasie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.