Skocz do zawartości
IGNORED

VoiceKraft- kto to taki?

arturross

Rekomendowane odpowiedzi

Proszę o przedstawienie profilu psychologicznego statystycznego forumowicza na podstawie zachowań usera VoiceKraft.

Czy tak można?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Redaktor, 1 Wrz 2008, 14:34

>Nie należy zakłądać wątków przeznaczonych do wykpiwania lub poniżania innych forumowiczów.

Gdzie dokładnie znajduje się chociaż sugestia żeby wykpiwać, czy poniżać..? :-0

odpowiedz kim jest VK jest bardzo prosta. Łatwo się domyślić. Moim zdaniem powinno sie go zbanować, ale to i tak bez sensu bo się odrodzi jak feniks z popiołów. Najprawdopodobniej podoba sie tego typu typ redakcji, bo ubarwia forum, ale tu chyba nie o to chodzi. To forum umiera. A zjawiska w stylu VK tego forum nie uratują tylko jeszcze bardziej pogrążą.

Apel do Voica:

Daj sobie spokój, nie musisz pokazywać forumowiczom ze to idioci, szkoda czasu, do tego to robi sie juz nudne. Znajdź sobie jakieś inne zajęcie. a jeżeli juz nie możesz się powstrzymać od działalności na forum, rób to bardziej inteligentnie, słabo sie kamuflujesz.

arturross, 1 Wrz 2008, 14:56

>>Lepiej się zastanów bo może Cię to kosztowac drożej niż Ci się

>>wydaje...

>

>Proszę mi nie grozić bo Cię zablokuję. Na razie daję ci szansę się bronić.

No i jest następny "moderator" uczciwy do bólu i lubiący dialog.

Idz na całość.

Zablokuj wszystkich którzy mają inne zdanie niż ty, dyskusja na pewno na tym zyska.

W sumie jak byś zablokował wszystkich z wyjątkiem VK to Byś bardzo wiele wniósł do forum a raczej wyniósł.

Macie podobny sposób myślenia: blokować niewygodnych.

Jeden mózg?

depawelo, 1 Wrz 2008, 14:51

>Redaktor, 1 Wrz 2008, 14:34

>

>>Nie należy zakłądać wątków przeznaczonych do wykpiwania lub poniżania innych forumowiczów.

>Gdzie dokładnie znajduje się chociaż sugestia żeby wykpiwać, czy poniżać..? :-0

Czyżbyś nie dostrzegł ironii zawartej w wypowiedzi Redaktora?

Jestem Europejczykiem.

MWP05, 1 Wrz 2008, 16:07

>Zablokuj wszystkich którzy mają inne zdanie niż ty, dyskusja na pewno na tym zyska.

Jeszcze nikogo nie zablokowałem,a tak nawiasem mówiąc to poco jest ta możliwość blokowania, po to żeby było ładnie?

trochę przeginacie z tymi tematami na mój temat, pare razy sobie zażartowałem ale żeby robic na mój temnat watek w stereo to przegięcie i karmienie trola gdybym był trolem to by mnie to zdopingowało tylko

VoiceKraft, 1 Wrz 2008, 21:29

>Jutro ide do roboty chyba koniec z trollowaniem chyba że będzie luzno.

O to świetnie. cieszę się że znalazłeś pracę, pisz szybko co Ci się udało załapać.

Nie chce się wtrącać ale i tak muszę, ponieważ VK też sobie ze mnie jądra stroił pamiętacie co miał w "o sobie" no to chyba się należą jakieś wyjaśnienia lub przeprosiny, a nie że jeszcze jedziesz textami po innych forumowiczach i jeszcze grozisz im.

Jeszcze mówisz o co ci chodzi wiesz co wstydził byś się, jakbyś zabił matke i ojciec by się zapytał czemu to zrobiłeś, to też mu powiesz O CO CI CHODZI?

Wiesz co Ty sie lepiej puknij w łeb za przeproszeniem zanim coś powiesz.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.