Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

właśnie popijam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

jak dla mnie zapach kolor , piana ok, jedynie lekko za bardzo przechylone w kierunku gorzkości cytrusowej zostającej na języku, za dużo się dzieje na kubkach smakowych ogólnie też ciut za kwaśne jak dla mnie , smak przesunięty na cytrusy mniej banana i słodkich naleciałości, całkiem niezłe ale za 6 pln d .. nie urywa ogólnie

Ukryta Zawartość

Focal + Naim

Smak nie powalił, aczkolwiek blanche było super, blond był mocno szampańsko-cydrowy a dubel nijaki, ale cena zestawu 13 z i lokalizacja – kto by się spodziewał kupić belgijskie klasztorne piwo z kija w Świnoujściu…

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

W smaku chyba taki sam ? Piłem i stwierdziłem , że jest bardzo podobny .

Opis z tyłu jest identyczny .

Dla mnie nie ma lepszego piwa za tą cenę , lepiej smakuje mi od tych droższych . Wciąż kupuje zgrzewkami .

Arcus Maestic moim zdaniem lepszy.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Nowe kolumny ? :)

Nie. Na razie te same ale później , kto wie? bier.gif

Ciekawy wyrównany pojedynek. Namysłów vs. Starowar. Uwaga. w szklance jest Starowar. Ma mocniejszy kolor i jest bardziej esencjoinalny ale na szlachetność u mnie wygrywa lżejszy, nieco słonkawy i sycący Namysłów!

2i1nvog.jpg

Nie ma w moim Lidlu .

Będzie latem może? Jakoś tak sezonowo chyba a to rzucają. Napisz do nich dlaczego nie ma Twoim lidlu Argusa Maestic :-) na pewno odpiszą a może i coś zrobią w tym temacie? Na razie możesz pocieszyć się Budweiserem za 2,22 :-) ja się pocieszam :-)

Nie. Na razie te same ale później , kto wie? bier.gif

Ciekawy wyrównany pojedynek. Namysłów vs. Starowar. Uwaga. w szklance jest Starowar. Ma mocniejszy kolor i jest bardziej esencjoinalny ale na szlachetność u mnie wygrywa lżejszy, nieco słonkawy i sycący Namysłów!

2i1nvog.jpg

Namysłów zamiata :-) ten Starovar jakiś dziwny posmaczek ma, który nie do końca mi pasuje. Namysłów odkrycie tego roku jakoś chyba, przynajmniej u mnie.

"Proszę państwa. Ja nie jestem przeciwny zebraniom, wręcz przeciwnie, nie mam nic naprzeciwko, ale..."

Gość Papierwoleju

(Konto usunięte)

U mnie ostatnio Pinta Atak Chmielu (zdecydowanie polecam), Redwillow Directionless (zdecydowanie polecam), Orval (no polecanie Orvala to już by było przegięcie).

Jutro jadę zwiedzić browar w Cieszynie :-)

Mi również Namysłów lepiej podchodzi.U mnie w Dino można kupić jeden i drugi.

Każdy człowiek może zbłądzić , uparcie w błędzie tkwi tylko głupi.... Cyceron

U mnie ostatnio Pinta Atak Chmielu (zdecydowanie polecam), Redwillow Directionless (zdecydowanie polecam), Orval (no polecanie Orvala to już by było przegięcie).

Z Atakiem jest różnie, zależy od warki, ale generalnie dobre.

Doctor Brew jednak wydaje mi się znacznie lepszy...

Nie ma w moim Lidlu .

Nie chce mi się wierzyć, jeszcze nie byłem w lidlu w którym nie byłoby Maestica. Wygląda tak:

1344090858.jpg

Piłem dzisiaj świetne black ipa z peruna (fota nie moja):

11378790_1578933849035175_886691893_n.jpg

Przy okazji polecam "hopus pokus" z pinty, moje ulubione:

Hopus-pokus-600x4021.jpg

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Widziałem tego Behemotaha - smakuje mówisz?

U mnie był mocny, delikatny, aksamitny aczkolwiek wytrawny blond

Avec Les Bons Voeux od browaru Dupont co w wolnym tłumaczeniu znaczy Z najlepszymi życzeniami browaru Dupont

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Krombacher pils na chmielu i pszeniczny. Ten drugi kupiłem przez pomyłkę. Nie przepadam za pszenicznymi. Jeśli mam być szczery wole polskie chmiele jak choćby Lubuski chmiel.

2gxl3ma.jpg

Nie chce mi się wierzyć, jeszcze nie byłem w lidlu w którym nie byłoby Maestica. Wygląda tak:

Aż jeszcze pójdę szukać . faktycznie butelka jakaś znajoma .

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.