Skocz do zawartości
IGNORED

Tangent - Co to w ogóle jest?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Jeszcze jedna sztuka leży ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

A tak się prezentuje czarna wersja tego wzmacniacza :

Ukryta Zawartość

i inne linki :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ciekawe czy zostanie u mnie ''na stałe'' czy też T-amp zajmie jego miejsce albo cuś innego ,najbliższy czas pokaże ;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - treaz czas na CD do kompletu :))) Szybko, bo tylko 2 sztuki ! :))))

Ukryta Zawartość

Waluch, 1 Lut 2009, 22:02

>Eltax Tangent AMP-50 - cena ok 92 Euro

>

>w Conradzie

A gdzies Ty znalazl taka cene na stronie conrada?

Bylem kilka dni temu w Hamburskim i stoja te klocki po 60 euro za sztuke.

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Witam wszystkich!

W UK owe Tangenty sprzedaje Richer Sound:

Ukryta Zawartość

Tangent robi (robił) dwie serie -50 i -100.

Oglądałem to w sklepie, nie słuchałem, choć może skuszę się przy okazji, acz osobiście reflektowałbym co najwyżej na radio...

Pozdrawiam.

M.

Ukryta Zawartość

się śmiejesz jednak koleś z

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) dał mu niezłą opinię

Ukryta Zawartość

Widziałem to to w Hanowerze,tak przed świętami,sieć Conrad.Cd stało równo 50 eurosów.Myślałem żeby wziąć,tak z ciekawości.Niebawem jeszcze tam będę,chyba wezmę i popatrzymy co to jest.

pewnie lepiej wygląda niż gra ale za 50 ojro to chyba warto się przekonać :)

gdyby tylko było lepsze przełączanie tych źródeł to łatwym kosztem byłby fajny wzmak po przeróbce...

to że niby ciut podobny do CA, choć ja tego nie widzę, wcale nie znaczy,że gra podobnie i raczej bym tego do CA czy NADa nie porównywał :)

to ma tylko ładny panel i wyświetlacz a ludziska na alledrogo jak widzą toroida w środku to już myślą, że hajend :)

coś na rzeczy jest że koleś z www.goodsound.com porównuje cdp-50 do NAD’s C320 BEE i porównanie nie wychodzi najgorzej

ciekawe jak sie ma do takich marantz'ów cd 6000, denon 500 ...

Dzisiaj doszedł do mnie rzeczony wzmacniacz ''tangent'' niestety dzisiaj również sprzedałem kolumny technics i zostały mi do testowania (na dziś) stare altony 80 :> co można na teraz powiedzieć to, to że i może nawet jakoś to w sumie gra ale nie do zaakceptowania dla mnie jest zbyt wysoki poziom szumu ,a po nieaudiofilskim dodaniu tonów wysokich jest on już naprawdę bardzo wyraźnie słyszalny ,a że ja słucham głównie wieczorami to dla mnie jest to nie do zaakceptowania ,tak że chyba go oddam a szkoda bo ładny jest .Być może ten szum da się jakoś na drodze przeróbek wyeliminować i wtedy będzie to naprawdę ciekawy wzmak ale ja się na tym zabardzo nie znam .Jak bym go ewentualnie zwracał to jak wygląda ta procedura i z jakimi sie to wiąże kosztami ? .

Gość

(Konto usunięte)

Krak_oN, 3 Lut 2009, 13:26

>Dzisiaj doszedł do mnie rzeczony wzmacniacz ''tangent'' niestety dzisiaj również sprzedałem kolumny

>technics i zostały mi do testowania (na dziś) stare altony 80 :> co można na teraz powiedzieć to, to

>że i może nawet jakoś to w sumie gra ale nie do zaakceptowania dla mnie jest zbyt wysoki poziom

>szumu ,a po nieaudiofilskim dodaniu tonów wysokich jest on już naprawdę bardzo wyraźnie słyszalny ,a

>że ja słucham głównie wieczorami to dla mnie jest to nie do zaakceptowania ,tak że chyba go oddam a

>szkoda bo ładny jest .Być może ten szum da się jakoś na drodze przeróbek wyeliminować i wtedy będzie

>to naprawdę ciekawy wzmak ale ja się na tym zabardzo nie znam .Jak bym go ewentualnie zwracał to jak

>wygląda ta procedura i z jakimi sie to wiąże kosztami ? .

hahahaha zwracać można tylko w skleoach internetowych

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.