Skocz do zawartości
IGNORED

Ile za internet ?

arturross

Rekomendowane odpowiedzi

A jak zmierzyles??

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

8mb/s siec o2 7,50 funta miesiecznie + opłata za linie( w zaleznosci od dostawcy).

20mb/s - 16 funtow miesiecznie

[center]Studio 16hz * Karan Acoustics * Audio Research * Lumin * Transparent Reference XL & Ultra[/center]

Jeszcze wczoraj wieczorem chciałem napisać, że nie ma za szybkiego internetu- po prostu, im szybszy, tym lepszy. A dzisiaj czytamy:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A niech to, a dopiero co podpisałem z Netią na 2 lata, za te same pieniądze 20Mb/s.

Ukryta Zawartość

to jest jakis bezsens, niech dialog skonczy wdrozenie wszedzie tego co pilotowal wczesniej na dolnym slasku (jakies 100mb czy cos w tym stylu) normalnie wszedzie ma max 6mb a tu wyjezdzaja z 1gb...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

A do czego wy wykorzystujecie takie szybkosci???

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

IMHO to nie jest bezsens, a wręcz przeciwnie- świetna sprawa.

2 zalety, które przychodzą mi do głowy:

1.film (Blue Ray) ściąga się w 10 min, zwykłe formaty- odpowiednio szybciej; oczywiście, przy założeniu, że jest od kogo (z odpowiednim uploadem) ściągać. Już teraz, mając 20Mb/s rozmiar ok. 1GB przestał mieć większe znaczenie czasowe i stał się kwestią minut, a nie godzin.

Z muzyką już w ogóle mówisz, i masz. I jak chcesz- kasujesz w 24h, legalnie.

2.dzielenie netu na kilka kompów- bez spadku wydajności.

I ogólnie- przecież to nie motor, żeby się martwić, że power is nothing without control:)

swietna sprawa? no zajebista, wdrazali gdzieniegdzie jakies 100/120mb, teraz gdzieniegdzie 1gb... a normalnie maja 1-6mb... debilizm.... niech juz wszedzie wdroza te max 100/120mb, a nie ludzi wkurwiaja z 1gb....

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

I dlatego pożegnałem się z nimi całkiem niedawno:))

Ani szybkości, ani cen.

Ale to, co reklamują teraz (akurat u mnie w Bielsku) brzmi nieźle.

Choć szczerze mówiąc, wątpię, żeby to była prawda!

wasylak, 17 Sie 2010, 15:44

>IMHO to nie jest bezsens, a wręcz przeciwnie- świetna sprawa.

>2 zalety, które przychodzą mi do głowy:

>1.film (Blue Ray) ściąga się w 10 min, zwykłe formaty- odpowiednio szybciej; oczywiście, przy

>założeniu, że jest od kogo (z odpowiednim uploadem) ściągać. Już teraz, mając 20Mb/s rozmiar ok. 1GB

>przestał mieć większe znaczenie czasowe i stał się kwestią minut, a nie godzin.

>Z muzyką już w ogóle mówisz, i masz. I jak chcesz- kasujesz w 24h, legalnie.

>2.dzielenie netu na kilka kompów- bez spadku wydajności.

>I ogólnie- przecież to nie motor, żeby się martwić, że power is nothing without control:)

Ja mam tak od 4 lat. Co prawda nic nie sciagam nie widze takiej potrzeby. To co chce obejrzec ogladam w przegladarce jakas nowoscfilmowa, etc.

16MB

• 1 miesiąc później...

Ten wziąłem, tj 3-kę, co myślicie ? .

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

jesli wzioles oferte top to da sie wytrzymac :)

ja musze sie meczyc na CDMA w porywach do 1Mb za 49pln...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Przesiadłem się na cyfrowy Polsat - 49 zł/msc, Limit : 3 GB dzień 9 GB noc i 200 mb na start, prędkość znakomita ok. 6-8 Mb/s, a myślę, że na lepszej antenie na HSPA+ wykręcę ponad 10 mb/s. Max. dla tej technologi to ponoć 21 mb/s.

Ja natomiast podpisalem umowe na 2 lata Alice-DSL 16MB/s (realne 10-11) telefon stacjonarny po calych Niemcach , komorka (dzwonie ze stacjonarnego na komorke i z komorki na stacjonarny za darmo po sieci Alice) 18.90 Euro miesiecznie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.