Skocz do zawartości
IGNORED

Wielce prawdopodobne klony

wojprzy

Rekomendowane odpowiedzi

tak jak nie ulega watpliwosci ze jaro 747 to to klon 747.albo odwrotnie.Rochu miec psa za klona to zaszczyt prawie taki jak miec za klona xyz .tylko dzieki temu mozna cie jeszcze tolerowc.Modrzewek nie ma nic co by go podnioslo z upadku albo wrecz z zapasci.

• 2 lata później...

Jerzego Rowińskiego znam osobiście od lat. W 2005 roku miałem przyjemność przeprowadzić z nim wspólną audycję na antenie RDC. Wspominaliśmy Studio Stereo Zaprasza. Bogdana Fabiańskiego znam tylko telefonicznie choć w RDC poznałem jego syna. Nosił kable ;-) Fragmenty tego programu mam gdzieś na dysku. Mam też fragmenty własnych audycji w nieistniejącym krakowskim Radiu Alfa z lat 1996-2007. Gdyby ktoś miał ochotę zapraszam na PW - mogę z ciekawości udostępnić. Z radia odszedłem w 2007 roku. Czasem mnie kusi żeby tam wrócić. No ale obecnie słucham dużo bardziej ambitnej muzyki. Stara dyskoteka to piękne wspomnienia. Lata młodości, pierwsze wzloty i upadki. Cudne czasy. Pomyślcie że po 23 latach nawiązałem niedawno kontakt (zupełnie przypadkiem) z największą miłością z czasów podstawówki (7 lat się w niej kochałem i to czysto platonicznie! ależ człowiek był wtedy idealistą ;-)). Dziś szczęśliwa żona, matka dorosłej córki i dorastającego syna. Nadal piękna kobieta.

gutten: nagranie My oh My pojawilo sie w 1983 roku na plycie The amazing kamikaze syndrome formacji Slade a nie Foreigner...

To tak z dziennikarskiego obowiazku:):):):) discomaniac71 wcale nie oznacza ze jestem fanem muzyki tanecznej i do niej sie ograniczam. W 1995 roku zaczalem prace w radiu i tak mi zostalo. Bylo to krakowskie Radio Alfa jesli ktos zna. Prowadzilem programy ze stara muzyka taneczna od 1996 roku. Stad discomaniac a 1971 to moj - niestety - rok urodzenia.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Disko ukrywa się jeszcze pod nickiem Accu. I całkiem prawdopodobne że również pod nickiem erazm2 ...

Biedny człowiek - na jednym nicku słucha Krella z Vienna Acoustic, na drugim Accuphase z B&W. W ten sposób realizuje swoje marzenia o audio.

Jak widziałem na forum jego rozmowy samego ze sobą pod różnymi nickami to było mi naprawdę przykro ...

Witam wszystkich we wszystkich osobach. Z ciekawości poszukałem swojego nicka na liście i okazało się, że mam/jestem klona/em (niepotrzebne skreślić).

Kurde, czy autor wątku nie jest przypadkiem klonem Macierewicza?????

Twoja pewność, co do autora jest co najmniej podejrzana. Może TY jesteś klonem autora wątku...... cholera, jak tak dalej pójdzie, będę się bał otworzyć lodówkę....

Gość Gosc

(Konto usunięte)

No i bez klona mogę.

Bo jak rozumiem zamierzeniem autora było zwrócić uwagę na osoby które właśnie prowadzą tu takie nieuczciwe zagrania.

To nie jest temat w którym klony się wypowiadają, tylko o nich się pisze.

KLON UJAWNIONY!!

Frywolny Trucht

Arturp

Posługują się tymi samymi tekstami zamieniają się "dostępnością" w sposób bardzo przewidywalny.

Ogólnie niski poziom dyskusji , chamskie inwektywy, zaczepki, brak merytorycznej dyskusji, zero argumentów , agresja.

Typowy lemingowy ogląd rzeczywistości.

Kanał Prawy Kanał Lewy STEREO......................Przenicowany świat

Gość vasa

(Konto usunięte)

Typowy lemingowy ogląd rzeczywistości.

W przeciwieństwie do nie lemingowego.

W 1989 r. Michaił Gorbaczow zaproponował na spotkaniu w Moskwie gen. Wojciechowi Jaruzelskiemu zwrot Ziem Wschodnich

Nie wyjdzie bo zbyt wiele branży ma klony , oglądalność spada, dużo spamu, mało treści, ostatnie bastiony normalności padają [analog] itp itd

There is no dark side in the moon, really. As a matter of fact it's all dark

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.