Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  215 członków

Pro-Ac Klub
IGNORED

Klub marki ProAc

Rekomendowane odpowiedzi

Gość BOBSAPP

(Konto usunięte)

jeszcze nie podjąłem ostatecznej decyzji - ale całkiem możliwe że AP Tempo 6

Może to być ciekawa pozycja....zupełnie inna estetyka brzmienia..

Właśnie dlatego pytam ....bo wydaje mi się że klasyczna szkoła grania kolumn z UK chyba Ciebie nie przekonuje.....

No i teraz wolno stojące / trzy drogi z osobnym wooferem basowym.

Edytowane przez BOBSAPP

Właśnie dlatego pytam ....bo wydaje mi się że klasyczna szkoła grania kolumn z UK chyba Ciebie nie przekonuje.....

No i teraz wolno stojące / trzy drogi z osobnym wooferem basowym.

Spendory czy Proac to świetne kolumny i mam do obydwu modeli jakie posiadałem duży sentyment, ale też chcę jeszcze spróbować inne opcje może trafię jeszcze bardziej w swoje oczekiwania

Gość BOBSAPP

(Konto usunięte)

może trafię jeszcze bardziej w swoje oczekiwania

Właśnie o to mi chodzi ... takie podejście mi się podoba...

Próbować / nawet zupełnie skrajnych i odmiennych koncepcji....TO wtedy poznajemy nasz gust najtrafniej.

Gratuluję podejścia i czekam na efekty spełnienia swoich preferencji.

Mam nadzieję że się podzielisz wrażeniami.

Pozdrawiam.

No właśnie, może się okazać, że długo nie zagrzeje miejsca;-)

To znowu ja Witoldzie-takiego chinczyka dokupilem do moich 1SC-test nastapi juz za ca 2 tyg-narazie rozgrzewa SF Concerto-licze na to ,ze bedzie jeszcze lepiej na Proakach.ahoj

No właśnie, może się okazać, że długo nie zagrzeje miejsca;-)

post-60224-0-52334900-1469026256_thumb.jpg

Napisz o niem coś więcej, bo nie znam tego ustrojstwa;-)

To też bardzo sympatyczne kolumny, trochę inne od ProAków, ale też fajne...

pozdr!

Jungson JA-88D (09).I powiadam Ci - po paru dniach tak zaczal brzmiec,ze ho ho.serwus

takiego chinczyka

Chyba nadchodzą czasy, że trzeba będzie się zacząć liczyć z produktami Azjatów, bo ceny konkurencyjne, a brzmienie i jakość wykonania przestaje ustępować europejskim producentom, którzy i tak w większości zlecają produkcję właśnie tam - więc się przez lata nauczyli robić różne klony, kopie ale też i własne czasami ciekawe produkty;-)

Chyba nadchodzą czasy, że trzeba będzie się zacząć liczyć z produktami Azjatów, bo ceny konkurencyjne, a brzmienie i jakość wykonania przestaje ustępować europejskim producentom, którzy i tak w większości zlecają produkcję właśnie tam - więc się przez lata nauczyli robić różne klony, kopie ale też i własne czasami ciekawe produkty;-)

Masz absolutnie racje.Do momentu zakupu tej "krowy" i ja bylem sceptyczny.Od kilku dni zas Secondo sluzy tylko jako dociazenie podstawy racka-he,he -jaja.Juz niebawem zasili moje minimonitorki angielskie.Wowczas zdam relacje.pozdrawiam
  • 2 tygodnie później...

byc moze masz racje, pozwole sie jednak z toba nie zgodzic. moze i ceny konkurencyjne, ale utrata wartosci zawsze ponad przecietna. to tak jak z autami. moze i dorownuja technika eurpejskim ale sprobuj cos takiego odsprzedac po 3-5 latach, 60-70% w plecy jak nic. duzo wiecej niz z "normalnymi". mysle, ze tak samo jest ze sprzetem egzotycznym z dalekkego wschodu. ale kto bogatemu zabroni.

Największym sukcesem szatana jest przekonanie ludzi, że nie istnieje

byc moze masz racje, pozwole sie jednak z toba nie zgodzic. moze i ceny konkurencyjne, ale utrata wartosci zawsze ponad przecietna. to tak jak z autami. moze i dorownuja technika eurpejskim ale sprobuj cos takiego odsprzedac po 3-5 latach, 60-70% w plecy jak nic. duzo wiecej niz z "normalnymi". mysle, ze tak samo jest ze sprzetem egzotycznym z dalekkego wschodu. ale kto bogatemu zabroni.

I wlasnie to jest piekne w tej zabawie-nabylem -juz wiem,ze jest znakomity -chinski wzmacniacz za cene uzywanego -byle jakiego europejczyka.Oczywiscie Jungson rowniez z drugiej reki.Gra wybornie.ahoj
  • 5 tygodni później...

Panowie te 1sc z allegro są kogoś z forum?

To jest model 1s nie sc (poprzednik).ahoj

Panowie te 1sc z allegro są kogoś z forum?

Po za tym to raczej klony - byc moze w oryginalnych - od pozniejszej wersji sc skrzynkach.Na 99,9 %

Też mi wyglądają na klony. Brak logo na maskownicach, na wysokotonowych, brak tabliczek z tyłu. Jeśli to klony to cena za bardzo odjechana.

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

Dzisiaj mam nastroj nostalgiczny: przed chwila Rossini a po nim Laura Pausini - jedna z jej pierwszych plyt.Kto wie ? "Starej nie ma chwilowo - moe zaraz przyloje np Lynyrd Skynyrd albo Sex Pistols - he,he.

Właśnie to jest piękne jak starej nie ma w domu :-) Jest chwila, żeby spokojnie oddać sie swojej pasji. Nikt nie gada, że za głośno i czego ty tak w ogóle słuchasz, że właśnie teraz trzeba uruchomić np odkurzacz albo jakieś inne głośne kuchenne urzadzenie. W każdym razie zajebistych doznań ze słuchania Ci życzę :-)

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.