Skocz do zawartości
IGNORED

Pudzian vs Najman

bitkon

Rekomendowane odpowiedzi

wasylak, 16 Gru 2009, 21:40

>Co do wyzwania w podbiegu pod górkę- pożartować nie można?

>(przecież od razu wiadomo, że bym wygrał:)

Chyba , że na starcie Pudzian klepnąłby Cię w plecy :-)

arturkali5, 16 Gru 2009, 22:24

>wasylak, 16 Gru 2009, 21:40

>

>>Co do wyzwania w podbiegu pod górkę- pożartować nie można?

>>(przecież od razu wiadomo, że bym wygrał:)

>

>

>Chyba , że na starcie Pudzian klepnąłby Cię w plecy :-)

Jako gościa, puściłbym go przodem i starał się rostrzygnąć walkę na ostatniej prostej :)

Pudzianowi przede wszystkim brakuje doświadczenia z czego zdaje sobie sprawę. Do najlepszych na razie nie ma startu, słabsi mogą nie mieć ochoty na rolę worka treningowego (chociaż wszystko jest kwestią kasy). Jeżeli nie da się skusić wizji szybkiego sukcesu i nie trafi na pazernych menedżerów przy swojej pracowitości może zajść daleko.

Jestem Europejczykiem.

Nie sądzę by nie było śmiałków na worki treningowe, 50 tyś. złotych za parę ciosów i przerwanie walki po niecałej minucie jak Najman. Myślę że wielu z tego forum by na to poszło(nawet za 20 tyś. złotych). ;) heh

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Jaro 747

Z tym co piszesz to sie nie zgodze-bo Pudzian ma juz 32 lata-raczej nie z jednego juz pieca probowal.

Do 35 jak nic nie zdobedzie,to potem juz coraz gorzej,i sil mniej-wiec prosta logika przynajmniej

dla mnie,ze z manekinami,badz workami treningowymi[rzadziaki]nie bedzie w ogole walczyl,bo forsy

ma wystarczajaco duzo.Przekonasz sie,ze tak bedzie-takze za 1.5 roku walczy z tuzami MMA.

Moze tez byc tak,ze tylko te cztery walki i koniec,badz od kogos lanie i tez koniec.

>stary audiofil, 16 Gru 2009, 23:54

>Przekonasz sie,ze tak bedzie-takze za 1.5 roku walczy z tuzami MMA.

Nie miałem na myśli Bóg wie jak długiego terminowania, chodziło mi o to, żeby na samym początku nie walczył z fajterami którzy szybko wybiją mu tę zabawę z głowy.

Proponuje obejrzeć sobie zdjęcia:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Na pierwszym widać że Pudzian jest totalnie odsłonięty ale Najman bardziej myśli o swoich nogach niż o szczęce Pudziana (zresztą obaj patrzą w dół). Na trzecim widać że z kolei Najman miał szczęście bo gdyby w tym momencie dostał z kolana o co aż się prosi to walka nie trwałaby nawet 30 sekund.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

palton, 17 Gru 2009, 00:20

>wasylak

>Ty ustaliłeś warunki Gdzie, czyli jaka górka. Pudzian dodałby tylko swój warunek - OK. z maluchem na plecach ...:-)

Eeee...albo gramy fair-play, albo ja rezygnuję.

ciekawy pojedynek masa vs technika (160-110kg)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

dartman, 18 Gru 2009, 00:00

>Jaro_747,

>

>błędnie interpretujesz te zdjęcia.

>

>To się dzieje w ułamkach sekund . . .

Ja wiem, że to dzieje się w ułamkach sekund. Prawie wszystko w ringu dzieje się w ułamkach sekund, ale tym co się w tym czasie nie wyrobią z reakcją przeciwnik gasi światło. Dlatego jedni są lepsi a inni gorsi.

O ile kwestia odsłonięcia się Pudziana jest dyskusyjna - to on był w ringu i może widział strach w oczach Najmana i rozumiał że nic mu nie grozi, to odnośnie kończącej akcji pozostanę przy swoim. Doświadczony zawodnik wie, że spotkanie opadającej głowy z podnoszącym się kolanem załatwia temat definitywnie.

Jestem Europejczykiem.

>>>Jaro_747

to o czym napisales to wlasnie to cos co jest potrzebne aby dojsc wysoko - trzeba przyznac ze "pudzian" sile ma ale niema ani techniki ani wyczucia/obycia - niewiem moze z czasem cos sie poprawi ale to co pokazal w tej walce wcale mu chluby przyniesc niepowinno - jak ktos dobrze przyjzy sie walce to zobaczy ze tak naprawde po samym poczatku gdy Najman sie juz przestraszyl "pudzian" mial mnostwo okazji aby "polozyc" go jedym uderzeniem - zamiast tego przypuscil "dziki" atak doslownie go taranujac - nawet niepowalil Najmana zadnym ciosem tylko ten sam sie przewrocil a po padnieciu na deski nawet niemyslal o kontrataku/wyjsciu z tego, tylko o tym zeby sie to szybko skonczylo ( zabijaka jakich malo :/ ) - a cala ta gadanina o "low kick'ach" ( zwyklych kopach ) i tego jak to pudzian cudownie niewalczyl to poprostu "woda na mlyn" dla tych ktorzy potrzebuja go z jakiegos dziwnego wzgledu jako idola - a gadanie Najmana to zwyczajna proba odwrocenia uwagi od tego ze zwyczajnie sie zblaznil i malo nienarobil pod siebie na ringu

Jaro_747 , piter z , bez obrazy , ale wasze wpisy można skomentować słowami Jerzego Kryszaka :

" ... a na wojnie się znam - bo ... oglądałem na video film o Rambo " :-)

Tak na prawdę , to jeszcze nie wiadomo co Pudzian może zdziałać w MMA , a po tej pierwszej walce nikt przy zdrowych zmysłach nie zaproponuje mu walki o jakiekolwiek mistrzostwo.

jak bylem maly ( w podstawowce ) to tak dla zabawy i z ciekawosci trenowalem boks przez pol roku obok wielu innych sportow ( tak rok po roku co innego :D ) - niestoczylem jedak zadnych walk ale wiem "z czym co sie je" - a twoj komentarz o rambo ma sie nijak do tej sytuacji - rowniez bez obrazy

dalej sadze ze ta walka byla z nikim i pozwolila "pudzianowi" zaistniec jako zwyciescy i to tyle - medialny szum - chociaz w sumie tak naprawde przeciez o to chodzi - show

>arturkali5, 18 Gru 2009, 14:29

Oj Kolego, Kolego...

Ja możliwości Pudziana oceniam wysoko tak jak i jego pierwszą walkę. Ale brak jego ringowego obycia jest po prostu faktem i to bezdyskusyjnym. Ważne, że sam zdaje sobie z tego sprawę i wie gdzie jest teraz i ile pracy go czeka. Jeżeli będzie rozsądnie prowadził swoją karierę i nie da się skusić jakimś megapropozycjom to może zajść daleko. W tej chwili walka z doświadczonym zawodnikiem który nie wystraszyłby się jak Najman mogłaby się skończyć katastrofą.

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747, 18 Gru 2009, 16:02

>W tej chwili walka z doświadczonym zawodnikiem który

nie wystraszyłby się jak Najman mogłaby się skończyć katastrofą.

Taką samą katastrofą skończyć się mógłby ( na dzień dzisiejszy )udział Fiodora w mistrzostwach świata strong manów :-)

Dajcie potrenować temu biednemu Pudzianowi , a potem zobaczymy.

Za to Najman pała żądzą rewanżu. I ma plan!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

artukali5

Pamiętam,jak przed walką Adamka z Gołotą było gadania mądrali,Gołota zrobi z Adamka pasztet i co?

Nie zrobił a do tego się skompromitował.Pamietam jakie były komentarze przed walką Pudziana z Nalejmanem,.Podobne,i co?Wystarczy cofnąć pare stron i zobaczyć kto jak mówił przed a co teraz ględzi.Wiadomo,że trzeba treningu ale On o tym doskonale wie.Na pewno się zaangażuje na maxa.Zawsze tak robił.Wtedy cofniemy pare stron i zobaczymy co,kto ględził i się wymądrzał.

artukali5

Pamiętam,jak przed walką Adamka z Gołotą było gadania mądrali,Gołota zrobi z Adamka pasztet i co?

Nie zrobił a do tego się skompromitował.Pamietam jakie były komentarze przed walką Pudziana z Nalejmanem,.Podobne,i co?Wystarczy cofnąć pare stron i zobaczyć kto jak mówił przed a co teraz ględzi.Wiadomo,że trzeba treningu ale On o tym doskonale wie.Na pewno się zaangażuje na maxa.Zawsze tak robił.Wtedy cofniemy pare stron i zobaczymy co,kto ględził i się wymądrzał.

modrzew47

To taka modna postawa ( Polaków ? ) "na malkontenta". Jak się ( mimo wszystko )uda - to fuks , jak się nie uda - od razu wiedziałem/mówiłem , a wy nie chcieliście wierzyć.

- Czy chcę rewanżu? Bardzo - dodaje Marcin Najman.

i słusznie....ale tym razem w cyrku.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ktoś,kto ma oczy i widzi te dwie postacie,nawet na zdjęciach i nie musi być obeznanym specjalnie,odgadnie wynik takiej walki od razu.Co dopiero obeznany?Przestał by robić z siebie durnia,bo rzeczywiście zostanie mu cyrk i klaunowanie.Oby tylko cyrk.

Taka stronka się pojawiła :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.