Skocz do zawartości
IGNORED

Do Moderatora ,Redaktora

wladz

Rekomendowane odpowiedzi

dupa , dupa, cycki....

a mówiłem, a pisałem , a postulat przedstawiłem. tylko pojedynek na halabardy może uwolnić wasze zbładzone umysły od tych imaginacji rzeczywistości. To juz chyba lepiej zapolujcie wspólnie na bobry..i na grila

mamel.... nadepnąłem przez Ciebie na kota.

• Użytkownicy+

W realu, to my z Piotrkiem i Jankiem, możemy konie kraść i grillować bobry. Na forum (zdaje się dla podtrzymania widowni), nieco się pieścimy.

No dobra-więc o tym wpisie wiesz i co zrobiłeś w tej sprawie?.....jak i wszyscy zieloni?ano nic czyli gówno!!

A autor tych słów ma wszystko i wszystkich gdzieś i wydaje mu sie że osiągnał jakąś NIRVANĘ-to jest bardzo

naciagane stwierdzenie,dość głupie,naiwne i szczeniacke ..tak tak jesteś pewnie tym jednym z wiejskich głupków

...zreszta jak według autora tych słow każdy kto mu nie sprzyja i przytakuje.

Pewnie w stosunku do Ciebie sie pomyliłem-przepraszam Cie...lecz ja na pewno tym wiejskim głupkiem jestem.,ale

tylko w oczach autora tych słów.Wiem,że to są daremne moje żale-może tak sądzisz-lecz mysle ,że nalezy z

tego forum po prostu sie wycofać.Nie mam tu zadnego interesu być.Wiesz dlaczego??...bo po prawdzie nie jestem

oszołomem i takich cwaniaków to po prostu nie warto nawet oszczać.Do zobaczenia w Łodzi.

ps.Podwyższ sobie status ostrzeżeń za przekręcenie mego imienia-bo nie jestem Piotrak!!

Bądż Ty choć raz w stosunku do siebie taki ułożony piczuś dokładniczuś))...jak jestes w stosunku do mnie-ok??

W realu, to my z Piotrkiem i Jankiem, możemy konie kraść i grillować bobry. Na forum (zdaje się dla podtrzymania widowni), nieco się pieścimy.

Koniokrada to se poszukaj w rodzinie!!

• Użytkownicy+

Na wałki do ciasta, niech walczy nasza kasta.

No dobra-więc o tym wpisie wiesz i co zrobiłeś w tej sprawie?.....jak i wszyscy zieloni?ano nic czyli gówno!!

A autor tych słów ma wszystko i wszystkich gdzieś i wydaje mu sie że osiągnał jakąś NIRVANĘ-to jest bardzo

naciagane stwierdzenie,dość głupie,naiwne i szczeniacke ..tak tak jesteś pewnie tym jednym z wiejskich głupków

...zreszta jak według autora tych słow każdy kto mu nie sprzyja i przytakuje.

Pewnie w stosunku do Ciebie sie pomyliłem-przepraszam Cie...lecz ja na pewno tym wiejskim głupkiem jestem.,ale

tylko w oczach autora tych słów.Wiem,że to są daremne moje żale-może tak sądzisz-lecz mysle ,że nalezy z

tego forum po prostu sie wycofać.Nie mam tu zadnego interesu być.Wiesz dlaczego??...bo po prawdzie nie jestem

oszołomem i takich cwaniaków to po prostu nie warto nawet oszczać.Do zobaczenia w Łodzi.

Powtórzę, nie znam sprawy. Mogę jedynie dodać, że wydaje mi się demonizowana ... pewnie to błąd, że coś jednak dodałem.

ps.Podwyższ sobie status ostrzeżeń za przekręcenie mego imienia-bo nie jestem Piotrak!! Bądż Ty choć raz w stosunku do siebie taki ułożony piczuś dokładniczuś))...jak jestes w stosunku do mnie-ok?? pl

Masz pecha, poprawiłem literówkę, zanim przeczytałem Twoją uwagę ...

Koniokrada to se poszukaj w rodzinie!!

Ok, ale grillowanie bobra wchodzi w grę ?

SA bo chłopaka zadręczysz,, i tak już się bije po piersiach... nie wiem co tam nabroił ale układy z tym od Nirvany to chyba sięgają dalej niż do paltona który nic nie może....

Panowie. do jutra ...musicie odpocząć przed podróżą i nie zawracać sobie głowy zbędnymi rzeczami.

Tragikomedia grecko-niemiecka.

climax99, lubczyka dosyp chłopakom do drinka - dla własnego bezpieczeństwa ;)

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Nie kadź sobie palto, jak byś nie miał guziczków to nawet bym nie zauważył, że coś takiego istnieje.

Jesteś po prostu szkodnikiem na forum i z przyjemnością będę pokazywał twój prymitywny bolszewizm.

Faktycznie, przeglądanie twojej "tfurczości" po pewnym czasie wywołuje odruch wymiotny.

Porządny człowiek, nie tylko forumowicz, nie zadaje takich pytań.

Poszukaj w końcu pomocy dla siebie porządny człowieku.....bo może być za późno...choć raczej już jest....

Piotrek, rozmawialiśmy już o tym wiele razy. Najpierw forma, później treść. Nikt nie będzie wnikał o co chodzi, jeśli wpis będzie chamski. Tylko tyle ... O wpisie elba, nie wypowiadam się, bo nie śledziłem tej dyskusji.

Bo śledzisz to co ci wygodnie porządny człowieku....

Przyzwoity człowiek wie gdzie są granice i zapisy w przepisach, nie są mu potrzebne.

Skoro przyzwoitość pojmujesz na przykład przez pryzmat osoby Elba.....

Miesiąc od ostatniego ostrzeżenia. Przypomnij się 4 października!

Złośliwość PORZĄDNEJ, wielce PRZYZWOITEJ moderacji nie zna granic...

Tragikomedia grecko-niemiecka.

climax99, lubczyka dosyp chłopakom do drinka - dla własnego bezpieczeństwa ;)

To nie forumowiczom trzeba bromu do herbaty sypać, to moderacyji jaśnie oświeconej trzeba okulary z grubymi szkłami fundnąć żeby na oczy jakoś przejrzała :)

To nie forumowiczom trzeba bromu do herbaty sypać, to moderacyji jaśnie oświeconej trzeba okulary z grubymi szkłami fundnąć żeby na oczy jakoś przejrzała :)

Jak zaczną produkować stymulatory nerwów w mózgu to może im coś pomoże, same szkła nie dadzą rady....:(

A tak nieco poważniej - myślę że obydwu stronom udzieliło się podekscytowanie przed odsłuchami w Łodzi. I słusznie!

Złośliwość PORZĄDNEJ, wielce PRZYZWOITEJ moderacji nie zna granic...

zyzio, tu wyjątkowo nie miałem złośliwych intencji. Jeśli zechcesz, ustawię sobie przypomnienie w kalendarzu.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Społeczna moderacjo...

Jaki jest powód przyznania guziczka dla palto?

Maksymę Ilicza znam, coś jeszcze wpływało na waszą decyzję powołania pożytecznego...?

Interes miłośników audio tylko na tym traci, zastanówcie się ... wspólnie.

Palton jakim prawem zbanowales mnie w temacie, ktorego nie jestes zalozycielem brzydalu???

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Palton jakim prawem zbanowales mnie w temacie, ktorego nie jestes zalozycielem brzydalu???

Sprawy w szczegółach nie znam, niech palton odpowie - ale pozwoliłem sobie zajrzeć do Twojego statusu ostrzeżeń... przyganiał kocioł garnkowi ;)

Społeczna moderacjo...

Jaki jest powód przyznania guziczka dla palto?

Maksymę Ilicza znam, coś jeszcze wpływało na waszą decyzję powołania pożytecznego...?

Interes miłośników audio tylko na tym traci, zastanówcie się ... wspólnie.

Grynio, jak wiesz - każdy z nas podjął się tego dobrowolnie i wykonuje swoje zadania najlepiej jak potrafi. Osobiście staram się przyjmować słowa krytyki z pokorą - i wcale nie odnoszę wrażenia że w przypadku innych moderatorów jest inaczej. Do tego służy ten wątek by zgłaszać uwagi czy słowa krytyki - ale bardzo proszę - niech będzie to krytyka konstruktywna, odnosząca się do konkretnych wpisów czy przypadków. Bo narzekanie na cały świat że jest niedoskonały - być może i ma swoje podstawy, ale nie pozwala na zrozumienie co należy zrobić by stał się lepszy.

Sprawy w szczegółach nie znam, niech palton odpowie - ale pozwoliłem sobie zajrzeć do Twojego statusu ostrzeżeń... przyganiał kocioł garnkowi ;)

No i co tam w tym statusie widnieje??

Nie wiem nie otrzymalem, zednej informacji psze pana.

Bana dostalem za taka kombinacje:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

No i kto mi teraz powie widzac takiego paltona, ze on ladny jest.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

No i co tam w tym statusie widnieje??

Nie wiem nie otrzymalem, zednej informacji psze pana.

Psze usera można sobie samemu zajrzeć, wystarczy kliknąć na pasek ostrzeżeń. A widnieją dwa ostrzeżenia o trollowaniu w tymże wątku.

Trolowaniem nazywasz wklejanie powyzszego filmiku, ktory to pantalon skrzetnie usuwal. Nie byl powielany, a li tylko po usunieciu ponownie wstawiany.

Tak jak mówiłem - nie znam szczegółów, wyjaśnij to proszę z paltonem.

Eee tam -szkoda czasu na brzydala!

Ale moglby przynajmniej w takim ukladzie moja lampke tez usunac z owego watku. No bo skoro ja nie moge ogladac zdjec innych "przystojnych" twarzy (czyt.paltona) to dlaczego inni maja te (nie)przyjemnosc ogladac moja.

• Użytkownicy+

Tak jak mówiłem - nie znam szczegółów, wyjaśnij to proszę z paltonem.

Marek, nie ma tu nic do wyjaśniania. Kichnadeta raczej nie jest żadnym z aktorów grających w tej scenie. W wątku mamy wklejać swoje zdjęcia, ew. napisać coś o sobie i tyle. Wklejanie tej scenki, jest zwykłą złośliwością. Oczywiście poprzedzało to sporo innych uprzejmości ze strony kolegi. Nie zamierzam dalej dyskutować na ten temat.

No to mamy jasność i tu popieram decyzję paltona. Żarty żartami, ale wszystko ma swoje granice.

kichanadeta, i tak dobrze że nie wklejam wyraźnych zdjęć mojej twarzy - dopiero wówczas miałbyś koszmary...

black+swan+monster.jpg

Marek, nie ma tu nic do wyjaśniania. Kichnadeta raczej nie jest żadnym z aktorów grających w tej scenie. W wątku mamy wklejać swoje zdjęcia, ew. napisać coś o sobie i tyle. Wklejanie tej scenki, jest zwykłą złośliwością. Oczywiście poprzedzało to sporo innych uprzejmości ze strony kolegi. Nie zamierzam dalej dyskutować na ten temat.

Nie wspominajac o zlosliwosciach z Twojej strony(nie jestem Twoim kolega, nie mielismy przyjemnosci) i przekrecaniu umyslnie mojego nicka (cyt. kichatandeta), ktore to wpisy takza skrzetnie usunales i siebie samego jakos w temacie owym nie zbanowales - manipulancie.

Nie wspominajac o zlosliwosciach z Twojej strony(nie jestem Twoim kolega, nie mielismy przyjemnosci) i przekrecaniu umyslnie mojego nicka (cyt. kichatandeta), ktore to wpisy takza skrzetnie usunales i siebie samego jakos w temacie owym nie zbanowales - manipulancie.

Palton do tablicy......tylko nie udawaj bezbronnego i cnotliwego młokosa,tylko po prostu bądż mężczyzną i się zbanuj sam-NIE MANIPULUJ-BO TO WSTYD.

A Palton chodzi i tylko czeka, żeby nas wszystkich wrobić.... :D

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

No!

Grynio, jak wiesz - każdy z nas podjął się tego dobrowolnie i wykonuje swoje zadania najlepiej jak potrafi. Osobiście staram się przyjmować słowa krytyki z pokorą - i wcale nie odnoszę wrażenia że w przypadku innych moderatorów jest inaczej. Do tego służy ten wątek by zgłaszać uwagi czy słowa krytyki - ale bardzo proszę - niech będzie to krytyka konstruktywna, odnosząca się do konkretnych wpisów czy przypadków. Bo narzekanie na cały świat że jest niedoskonały - być może i ma swoje podstawy, ale nie pozwala na zrozumienie co należy zrobić by stał się lepszy.

Głupi poczytuje za chwałę słowa krytyki, prymityw nie widzi swych ograniczeń...

Zastanawiam sie czemu po raz drugi dostalem PW z prosba o oddanie glosu na jedna z osob w konkursie Audiostereo. I dziwi mnie dlaczego osoba z zerowym doswiadczeniem na forum prowadzi w tym konkursie? Tez bierze was na litosc i daliscie sie podpuscic czy jak, bo nie kumam? Oczywiscie te pytanie jest do uzytkownikow, ktorzy oddali glos na ta osobę. Dj,ke bodajrze! I producentke!!

?👈

W prawym dolnym rogu posta mam przycisk "+" i liczbę punktów reputacji. Mogę sortować posty w od +50 do -50 punktów reputacji. W związku z tym pytam, czy pojawi się kiedyś przycisk "-", czy też ujemne punkty są przyznawane przez moderacje?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.