Skocz do zawartości
IGNORED

cd direct...dziwnie działa.czy tak ma być?

dida83

Rekomendowane odpowiedzi

a wieć w moim wzmaku jvc mam następujące funkcje cd a obok guzik cd direct..po włączeniu directa niema żadnej zmiany..przekręcając gałkę basu lub trebli poprostu barwa sie zmienia..natomiast balans przestaje działać na włączonym direkccie..zazwyczaj po włączeniu direct tonacja wskakuje na zero ..dlaczego tu tak nie jest ?a na zero wskakuje tylko balans..czy to znaczy że owa funkcja niedziała czy poprostu tak ją stwożyli

caleb66, 6 Kwi 2010, 21:06

>kupic taki wzmacniacz ktory nie posiada przycisku direct i regulacji barw czyli pozadny wzmacniacz

... kurcze ... zmartwiłeś mnie ... bo ja myślałem że Accuphase E-450 to już jest wzmacniacz taki , no wiesz .... >porządny< ... aż do teraz .... bo chyba pod tą środkową klapką widzę regulatory BASS i Treble ... no to widzę wg. Twej reguły nie jest porządny :/ ... a tak mi się wydawało że produkt takiej firmy, w tej cenie to już nie będzie byle co :(

własnie!co do korekcji niema reguły!taki mam już wzmak jest bardzo wysokim modelem jak na tą klase!wiec zostaje na razie tylko martwi mnie to czy jest to uszkodzone ,czy może jakaś firma wymyslała taki direct...bo swego czasu niezwracałem na to uwagi wiec niewiem czy tak zawsze działał czy poprostu sie zepsuło...

• 1 miesiąc później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.