Skocz do zawartości
IGNORED

katastrofa pod Smolenskiem

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Kto to jezd profesur Nowaczyk?Nie znam.Jezd reguła,ze jak któś nie zna profesura Nowaczyka to debil jezd?

Ja wiem,że jak któś nie zna profesura Janowieckiego to debil.

Aaaaaaaa!!!!!! Nowaczyk to ten co walnął głową w brzoze chcąc doświadczyć namacalnie skutków uderzenia?To ten jezd?Nie znam.

To jest Polak, który dostał ongiś bilet w jedną stronę.Podobnie jak Binienda.

To jest Polak, który dostał ongiś bilet w jedną stronę.

Czy to ten: ""Kazimierz Nowaczyk w 1996 roku w ramach wymiany naukowej wyjechał do Stanów Zjednoczonych, gdzie kontynuował pracę naukową. Obecnie jest fizykiem doświadczalnym w laboratorium w Centrum Spektroskopii Fluorescencyjnej przy Szkole Medycznej University of Maryland.""

Jak to było z tym biletem w jedną stronę?

Zacytuj te moje nawiedzenie religijne albo skoncz te swoje monologi do lustra skoro nie umiesz odpowiedziec na pare prostych pytan.

Ależ Roberciku drogi!

Gdybys nie uległ zaczadzeniu to odpowiedzi sam potrafiłbys znaleźć. Już ci pisałem ale powtórzę - szkoda mi czasu na debilne pseudodyskusje z ludźmi których nie interesują fakty.

Jestem Europejczykiem.

Koleje rozpaczliwie próby wynoszenia autorytetów z dziedzin nie mających nic wspólnego z badaniem katastrof lotniczych, teorii wybuchów itp. specjalistów. A tutaj link, gdzie m.in. można poczytać o tej plejadzie gwiazd smoleńskich i ich durnych teoriach:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Tak patrząc na notatkę o tym całym Nowaczyku:

"fizykiem doświadczalnym w laboratorium w Centrum Spektroskopii Fluorescencyjnej przy Szkole Medycznej University of Maryland"

to wydaje mi sie, że facet bada zjawisko flooroscencji tkanek organicznych. Czy to zajęcie typowe dla kogoś zajmujacego się katastrofami lotniczymi? Mogłby zająć się analizą śladów tkanek na resztkach konstrukcji samolotu ale bez dostepu do próbek? Metoda symulacji? Tańsze i skuteczniejsze byłoby wynajęcie różdzkarza (pardon! radiestety). Czy jeszcze nikt na to nie wpadł?

Jestem Europejczykiem.

I tyle mu wystarczy do obsługi CtrlC i CtrlV. Z obrazkami sobie radzi. Z pisaniem i czytaniem już nie.

Pluszczesz się w szambie, ale cóż, może to jedyna metoda jaką znasz, na osiąganie orgazmów?

Obawiam się, że masz dwucyfrowe.

Jesteś z tej samej szajki co Filut?

Czego używasz jako afrodyzjaku?

Tak patrząc na notatkę o tym całym Nowaczyku:

"fizykiem doświadczalnym w laboratorium w Centrum Spektroskopii Fluorescencyjnej przy Szkole Medycznej University of Maryland"

to wydaje mi sie, że facet bada zjawisko flooroscencji tkanek organicznych. Czy to zajęcie typowe dla kogoś zajmujacego się katastrofami lotniczymi? Mogłby zająć się analizą śladów tkanek na resztkach konstrukcji samolotu ale bez dostepu do próbek? Metoda symulacji? Tańsze i skuteczniejsze byłoby wynajęcie różdzkarza (pardon! radiestety). Czy jeszcze nikt na to nie wpadł?

Najpierw modelka dla Ciebie za chude nogi ma, teraz profesor za mało profesorski.

Modelka jest boginią seksu w swoim kraju, a profesor ustalił że tylko wybuchy wyjaśniają to co się stało.

Gdzie są zastępy rządowych naukowców, skoro profesor taki niedouczony czy niespecjalny w specjalności, którzy z dziecinną łatwością obalają twierdzenia profesora.

Gdzie prokuratura, która ostrzega profesora, aby nie wprowadzał opinii publicznej w błąd, bo to karalne jest?

Gdzie specjaliści komisji Millera, dyskutujący z profesorem przed kamerami, aby obywatele wyrobili sobie własne zdanie na temat?

Naoglądałeś się samolotów na niebie i uważasz że to wystarczy aby przymierzyć się do wiedzy naukowca.

Bez odbioru, nie mam już czasu na bzdety i pierdoły zwłaszcza w towarzystwie wzajemnej adoracji homosovieticus, z naciskiem na homo.

Żegnam.

jamelo

Każdy wie jak włączyć kanał TVN24, nie męcz się, żyłka nie wytrzyma i będzie kłopot.

Rozumiesz ?

Czy to ten: ""Kazimierz Nowaczyk w 1996 roku w ramach wymiany naukowej wyjechał do Stanów Zjednoczonych, gdzie kontynuował pracę naukową. Obecnie jest fizykiem doświadczalnym w laboratorium w Centrum Spektroskopii Fluorescencyjnej przy Szkole Medycznej University of Maryland.""

Sam jesteś jak bilet biedaku, skasowany.

Skacowany?

Ukryta Zawartość

wpolityce.pl/.../46946-janecki-dla-wpolitycepl-zapowiedz-wyprawy-...

220px-10042010_Warszawa_12.jpg

Ukryta Zawartość

6.jpg

Ukryta Zawartość

666_copy_1.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie było żadnego wybuchu (to dla debili)

Dokładnie fox .To dla debili.

Panu też już kiedyś podziękowaliśmy ale jak widać nieskutecznie:)

Fox ,co boisz się.Propaganda nie zadziałała.Nie będzie wypłaty.

Binienda dostał bilet.A Nowaczyk czuję się jakby teraz dostał.

W stanie wojennym, wiosną 1982 roku, w ramach akcji „uczelnie” został internowany i osadzony w więzieniu w Iławie, podobnie jak jego czterech studentów, wśród których był Marek Czachor. W czasie internowania poznał i zaprzyjaźnił się z Antonim Macierewiczem.(wikipedia).

Binienda dostał bilet.A Nowaczyk czuję się jakby teraz dostał.

W stanie wojennym, wiosną 1982 roku, w ramach akcji „uczelnie” został internowany i osadzony w więzieniu w Iławie, podobnie jak jego czterech studentów, wśród których był Marek Czachor. W czasie internowania poznał i zaprzyjaźnił się z Antonim Macierewiczem.(wikipedia).

to nie przeszkadza by idiota wiecznym.a nawet zaocznym.Wide maciarewicz.

A jak to się stało, że Binienda dostał paszport w tym czasie? Coś może powiedział, podpisał... Idź, dowiedz się i poinformuj nas.

Pewnie ty byłeś jego oficerem prowadzącym.

a co to za różnica, czy ruskie rozwalili czy nie?

minęły trzy lata, bierzmy się do życia, w kraju jest milion ważniejszych problemów

ale lepiej jest wałkować po raz tysięczny ten sam temat

to jest chore!

Może nie chciałem. A Ty?_

Binienda chciał, to go puscili. Niech se chłopina zarobi.

za młody byłem wtedy.

a co to za różnica, czy ruskie rozwalili czy nie?

minęły trzy lata, bierzmy się do życia, w kraju jest milion ważniejszych problemów

ale lepiej jest wałkować po raz tysięczny ten sam temat

to jest chore!

Ale wiesz , temat jest ważny.Fundamentalny wręcz dla status quo Państwa Polskiego.

jest tak fundamentalny ze mniej wiecej mozna sie bedzie spodziewc jakie to panstwo nastapi w jego wyniku.Fundamentalne.Z wszystkimi tego konsekwencjami dojscia do wladzy idiotow.

za młody byłem wtedy.

Inaczej byś podpisał i wyjechał? ;)

.Fundamentalny wręcz dla status quo Państwa Polskiego.

Raczej dla status quo prezesa PiS i jego fagasów.

Ale wiesz , temat jest ważny.Fundamentalny wręcz dla status quo Państwa Polskiego.

Jest tak fundamentalny, że po ewentualnej wygranej przez PIS Prezes będzie musiał wypowiedzieć wojnę Rosji "wobec tej niesłychanej zbrodni". I w tym sensie, to rzeczywiście status quo Państwa Polskiego.

Jest tak fundamentalny, że po ewentualnej wygranej przez PIS Prezes będzie musiał wypowiedzieć wojnę Rosji "wobec tej niesłychanej zbrodni". I w tym sensie, to rzeczywiście status quo Państwa Polskiego.

Prezes PIS miał wtedy chyba na myśli Rząd RP?

jest tak fundamentalny ze mniej wiecej mozna sie bedzie spodziewc jakie to panstwo nastapi w jego wyniku.Fundamentalne.Z wszystkimi tego konsekwencjami dojscia do wladzy idiotow.

Tzn , muls co wolisz , taką Polskę jak teraz?

Inaczej byś podpisał i wyjechał? ;)

Raczej dla status quo prezesa PiS i jego fagasów.

Top20 co ja mogę ci powiedzieć.Nie chce mi się nawet tobie tłumaczyć.

Co, boisz się wojny z Rosją?Tzn , że mamy cicho siedzieć bo jesteś zesrany?
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.