Skocz do zawartości
IGNORED

katastrofa pod Smolenskiem

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Kulą w płot.

Fanie Kurdupla - z tym dymaniem, to zanim się obejrzycie, a sami będziecie krzyczeć za związkami partnerskimi, jak się Jareczek zmieni wektor o 180 stopni, jak to już wielokrotnie robił.

Koleś , weź siebie przeczytaj i uderz się w górną część ciała.Dokładniej w łeb.

A ja bym chętnie TomkaL3 - zapytał : NAPRAWDĘ nie podoba ci się dzisiejsza Polska ? Naprawdę masz chęć żreć się permanentnie ze wszystkimi? Naprawdę chciałbyś Macierewicza na stołku ministra? Fotygi? Karskiego? - ten przyleciaby, gdy tylko wytrzeźwieje... Całej reszty tej bandy prymitywów i nieudaczników ??? I - kończąc - naprawdę chcesz , aby w państwowej, świeckiej szkole- niemodlące się dzieci - miałyby się czuć gorsze ??????!!!!!

wiceprezes PiS Kamiński jak najbardziej planował wojenkę z desantem

" Z raportu wyszło, że na stanie grupy specjalnej, tworzonej w Centralnym Biurze Antykorupcyjnym, znajdował się karabin snajperski kalibru 12,7 mm. – Człowiek trafiony z takiego kalibru po prostu się rozpryskuje. Operatorzy wojsk specjalnych używają takiej broni do niszczenia pojazdów i umocnień. Nie wiem, do czego agenci CBA chcieli strzelać z tego karabinu – zastanawia się jeden z wojskowych specjalsów. CBA miało również ambicje do prowadzenia akcji pod wodą. Kupiło nawet liny do desantowania się z helikopterów. "

Zapomniałeś dodać , że to właśnie teraz grasuje seryjny samobójca.

Tomuś nie irytuj sie on tak może pisać!Ma rozłączność....musgu z recami.Klepiom co chcom.Cuś jak mlus.Podobnie.

Aha, to okej.To dużo tłumaczy.

A ja bym chętnie TomkaL3 - zapytał : NAPRAWDĘ nie podoba ci się dzisiejsza Polska ? Naprawdę masz chęć żreć się permanentnie ze wszystkimi? Naprawdę chciałbyś Macierewicza na stołku ministra? Fotygi? Karskiego? - ten przyleciaby, gdy tylko wytrzeźwieje... Całej reszty tej bandy prymitywów i nieudaczników ??? I - kończąc - naprawdę chcesz , aby w państwowej, świeckiej szkole- niemodlące się dzieci - miałyby się czuć gorsze ??????!!!!!

Spójrz dookoła i zapytaj siebie czy taką Polskę chcesz?Zobacz kto ma media w rękach , kto tym wszystkim steruje z tylnego fotela.Skoro mamy demokrację chciałbym słyszeć głos ludu w mediach ,chociażby państwowych.Uważasz , że tak jest?Że jest wszystko ok?Mówisz o nieudacznikach i prymitywach.A co mamy teraz ?Kto nami rządzi?Ludzie wykształceni,elokwentni , z zasadami , chcący dobra Polski i robiący wszystko w tym kierunku?Odpowiedz sobie sama.Stań z boku tego wszystkiego i sobie odpowiedz.

on nie wie o czym piszesz. Po czytaj co pisze , nawet wbijanie gwozdzi jest bardziej skomplikowane od jego wniosków.

Widzisz władz.Sam przyznajesz , jak ciasną masz pałę.Taką pałę policyjną.

tak trochę Tomkiem kanalarzem leci...... tomuś to ty z lawetą znowu na forum ?

Człowieku walnij się w łeb.Już nawet twoje towarzystwo wzajemnej adoracji robi z ciebie łacha.

ciekawe , wskaże wpisy mojego " towarzystwa wzajemnie adoracji " robiącego ze mnie łacha

test na twoją wiarygodność a nie polityczny słowotok prymitywnego naganiacza

Widzisz jaki ty tępy jesteś.Przez takich jak ty mamy w Polsce burdel i rządzą nami komuchy i lewaki.

tępych to polecam ci szukać w najbliższej rodzinie

tak po ludzku - trzeba nam wojny z ruskimi teraz, tak?

trzeba kaczora i maciora węszących wszędzie spiski, tak?

masz dzieci? wyślesz je do boju?

dla niego podobne relacje świetną zabawą w politykę

" "To był najdziwniejszy poranek w życiu: zostałam obudzona przez wiatr i łomot, potem histerycznie krzyczałam, gdy cała rodzina przerażona biegała w szoku po domu" -

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . "Jestem młoda, nie chcę umierać!" - panikowała na Twitterze Elena Zimnukowa. "To koszmar. Co chwila się trzęsę" - dodała potem."

dotyczy tylko porannego , chwilowego przerażenia związanego z niebezpiecznym zjawiskiem meteorologicznym a nie długiej nawałnicy rakietowej . On taki uliczny bohater " za mundurem panny sznurem " i wojnę z wodewilem myli.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość StaryM

(Konto usunięte)

A on odpowie: "TAK". :D

No money, no funny

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

tępych to polecam ci szukać w najbliższej rodzinie

tak po ludzku - trzeba nam wojny z ruskimi teraz, tak?

trzeba kaczora i maciora węszących wszędzie spiski, tak?

masz dzieci? wyślesz je do boju?

Człowieku ogarnij się.Ruskie już od dawna są w Polsce.

A on odpowie: "TAK". :D

pewnie , hehehe

Wot maładiec, A szto ruskie nie łudsze?

Tobie zapewne pasują.Tak ich bronisz i chronisz.

Очень хорошо. Курица не птица, Польша не заграница. Том получил бонус.

Путин

Wiesz dobrze , że tak jest.

Поляки верят не только в покушении на президента, но и в наше вторжение. Возможно, скоро начинают верить в Православной Церкви. Ну, а социализм не хотел в это верить. Что за странный народ.

Медведев.

Поляки верят не только в покушении на президента, но и в наше вторжение. Возможно, скоро начинают верить в Православной Церкви. Ну, а социализм не хотел в это верить. Что за странный народ.

Медведев.

Chociaż jeden się odkrył.
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.