Skocz do zawartości
IGNORED

katastrofa pod Smolenskiem

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Wy ciągle nie przyswajacie sobie wpisów, które Wam nie pasują, więc trud daremny. To zupełnie jak z fanatykami religijnymi, dla których nie istnieje nic oprócz jedynego dogmatu wiary, szariat i basta.

Wy ciągle nie przyswajacie sobie wpisów, które Wam nie pasują, więc trud daremny. To zupełnie jak z fanatykami religijnymi, dla których nie istnieje nic oprócz jedynego dogmatu wiary, szariat i basta.

Chodzi mi o to , że nie mogę znaleźć wpisu wyjaśniającego te sprawę i może by ktoś przekleił.Wtedy mogę coś powiedzieć na ten temat.

Możesz wyjaśnić jeszcze raz , bo nie mogę znaleźć wpisu?

Mogę ale jakoś mi sie nie chce. Zrób sobie modelik z papieru (może być dwuwymiarowy) i poćwicz. Mówię calkiem na serio. Zobaczysz np. że (uwaga, tu będzie trudne) wysokość środka ciężkości kadłuba w trakcie półbeczki (a nie beczki Panie Ryko) może być mniejsza niż rozpiętość złamanego skrzydła.

Jestem Europejczykiem.

Mogę ale jakoś mi sie nie chce. Zrób sobie modelik z papieru (może być dwuwymiarowy) i poćwicz. Mówię calkiem na serio. Zobaczysz np. że (uwaga, tu będzie trudne) wysokość środka ciężkości kadłuba w trakcie półbeczki (a nie beczki Panie Ryko) może być mniejsza niż rozpiętość złamanego skrzydła.

Jak model papierowy ma się do oryginału?

Jak model papierowy ma się do oryginału?

Normalnie załamujesz mnie tomuś, dajesz świadectwo swojego umysłowego ubóstwa. Osobiście nie potrzebowalem papierowego modelu, zamodelowałem to sobie w głowie (trygonometria z podstawówki) ale modelem można się pobawić i nie trzeba myśleć, wystarczy troche popróbować (brałem poprawkę na twoje zdolności).

Prawdę mówiąc nie potrzeba nawet papierowego modelu - wystarczy narysować sobie trójkąt.

Jestem Europejczykiem.

z tym obcym obiektem jakakolwiek dyskusja jest bezowocna. To jest nowa narodowa opcja .Coś prostszego od cepa i młota. Owoc narodowo wiecowej edukacji.TomekL3 został totalnie otumaniony i na front wysłany

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

przecież tam można wszystko napisać , nie żartuj

zajrzałem , faktycznie nie powinien być idiotą . Ale jest i co z tym zrobiić... raz młotem raz sierpem czerwoną hołotę hehehe

pan Ryka w ramach akcji, już wszystko wiadomo

" Doradcy naukowi zespołu Antoniego Macierewicza zaczynają objazd po Polsce. Na spotkaniach organizowanych przez Kluby "Gazety Polskiej" będą dowodzić, że przyczyną katastrofy smoleńskiej były wybuchy. Podczas publicznych występów nie używają słowa "zamach", oskarżają tylko państwową komisję, która badała wypadek, o kłamstwa lub ukrywanie prawdy. Ich występom towarzyszy symbolika katyńska. Hasło "zamach" dopowiada publiczność."

Ukryta Zawartość

biznes się rozkręca i coraz więcej wkręconych .... Ryka żenada

Ukryta Zawartość

mamy demokrację i równe prawa dla wszystkich

Co ty bredzisz Jaruś?

Odessało ci całkiem mózgownice i poczucie czasu, lasu i rzeczywistości?.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Normalnie załamujesz mnie tomuś, dajesz świadectwo swojego umysłowego ubóstwa. Osobiście nie potrzebowalem papierowego modelu, zamodelowałem to sobie w głowie (trygonometria z podstawówki) ale modelem można się pobawić i nie trzeba myśleć, wystarczy troche popróbować (brałem poprawkę na twoje zdolności).

Prawdę mówiąc nie potrzeba nawet papierowego modelu - wystarczy narysować sobie trójkąt.

uff .....jak gorąco....

Zaczynam lubić faceta!

Jak - TomekL3 - nie da sie wam dymać lewactwo?

No cóż - jest widocznie okropny - nie kocha rusków i kitów :)

Dokładnie.Trzeba być niezłym idiotą , żeby wierzyć ruskim.....

niemożliwe , zbyt przejęty rolą patriotycznego misjonarza

A to świadczy o twoim patriotyzmie.Jest jedynie słuszny,czerwony.UUrrrrrraaaaaaa!!!!!

Horst był gość , nie znalazł godnego następcy . Znasz osobiście TomkaL3 , trudno uwierzyć w 40 lat .

46 głąbie.Z matmy , jak i z historii też cienko, hehe.

i takom mamy historie swoja od setek lat jakich patryjotow.

Niestety nasza ostatnia historia jest inna.Mamy teraz czerwonych patriotów.Muls , szturmówkę w dłoń i jazda.....

pan Ryka w ramach akcji, już wszystko wiadomo

" Doradcy naukowi zespołu Antoniego Macierewicza zaczynają objazd po Polsce. Na spotkaniach organizowanych przez Kluby "Gazety Polskiej" będą dowodzić, że przyczyną katastrofy smoleńskiej były wybuchy. Podczas publicznych występów nie używają słowa "zamach", oskarżają tylko państwową komisję, która badała wypadek, o kłamstwa lub ukrywanie prawdy. Ich występom towarzyszy symbolika katyńska. Hasło "zamach" dopowiada publiczność."

Ukryta Zawartość

biznes się rozkręca i coraz więcej wkręconych .... Ryka żenada

Czytanie GWnianej sporo wyjaśnia.O czytającym.

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.