Skocz do zawartości
IGNORED

katastrofa pod Smolenskiem

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

taa , wiem ciężko wam ....ale co zrobić....życie..hehe

Ty już dawno nic nie rozumiesz, tylko plujesz na wszystkie strony prawicową flegmą.

Bo jaką mam pluć , czerwoną jak twoja??

Dla Was wszyscy myślący nie tak jak prezes i rydzyk to lewacy i komuchy - jesteście chorymi z nienawiści, wyobcowanymi z normalnego świata frustratami, a co niektórzy psychopatami.

Przecież to tylko zabawa. Tylko tomusiowi trza czerep buzdyganem odświeżyć. Prawda Tomuś?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

taki cytat:,,Komisja Millera twierdziła, że pilot popełnił błąd, ponieważ w tej sytuacji autopilot nie powinien być używany. Piloci latający na Tu-154M twierdzą jednak, że wszystko było w porządku, a załoga w związku z remontami i modernizacją tupolewa mogła używać autopilota. Jak oceniać kolejny cios w tezy raportu Millera?''

No to to juz tylko totalny debil może łyknąć. Ale jak widać tomuś łapie się na ten bełkot.

hehehe

Jestem Europejczykiem.

tacy żyją w IV rzeczy , tylko jak ich pogonić z normalnej , podlegającej prawom fizyki rzeczywistości . Będą łazili po domach i uczyli jak było .W dużym stopniu politycznej strategii Tuska zawdzięczam wątpliwą przyjemność obcowania z nimi .

proszę, i znów wieczór pełen zabawy

chylę czoła, panowie

i gdzie dotarłeś

gdzie są te pieniędze?

a ty dlaczego dla koreańczyków?

i jak?

gdzie forsa i tropy, kolego 747?

a może powinienem napisać - koreański szpiegu herbu hujnia

No to to juz tylko totalny debil może łyknąć. Ale jak widać tomuś łapie się na ten bełkot.

hehehe

Ty jak zwykle w dupie.Trudno ci pojąć łatwy tekst.

tacy żyją w IV rzeczy , tylko jak ich pogonić z normalnej , podlegającej prawom fizyki rzeczywistości . Będą łazili po domach i uczyli jak było .W dużym stopniu politycznej strategii Tuska zawdzięczam wątpliwą przyjemność obcowania z nimi .

To matoł Tusk ma strategię polityczną?A tak , ma jedną.Likwidacja RP.

proszę, i znów wieczór pełen zabawy

chylę czoła, panowie

i jak?

gdzie forsa i tropy, kolego 747?

a może powinienem napisać - koreański szpiegu herbu hujnia

A ten nadal gały wywalone i nie kuma o co biega w tym wszystkim , hehe

changemvnxhqqq_283429.jpg

747:

Ty już zupełnie ocipiałeś?

To są zdjęcia Tupolewa, czy brzozy?

Zdrowy mężczyzna woli popatrzeć sobie na artyzm postaci Hyuny, niż czytać co zaświtało w miejscu gdzie zwykle znajduje się głowa, takim tuzom umysłu, inteligencji, wiedzy, jak lewactwo Twojego pokroju i innych normalno-partnerskich.

Widzisz kostro , ja nie wielbię Kaczyńskiego, tak jak próbujecie mi to wcisnąć.Ja , po prostu, chcę żyć w końcu w suwerennym,wolnym , normalnie rządzonym kraju.Sprzyjającym Polakom.Nie sterowanym i kontrolowanym przez kombinację służb,mafii,skorumpowanych polityków i wymiaru sprawiedliwości na ich usługach.I na tę chwilę głównym trzonem prącym w tym kierunku jest PiS.I wbrew temu co się pokazuje w mediach są też ugrupowania (jeszcze, być może kiedyś partie) prawicowe o charakterze narodowym.Dla mnie świetnym prezesem PiS byłby np.Gliński.Ponieważ do tego nie dojdzie liczę na to , że wystartuje na prezydenta RP.

747:

Ty już zupełnie ocipiałeś?

To są zdjęcia Tupolewa, czy brzozy?

Zdjęcia brzozy jeśli takimi dysponujesz, przekaż do prokuratury, bo ona takowymi nie dysponuje w nadmiarze, dopiero co pojechała ją badać i mierzyć

Zdjęcia Tupolewa, np z odlotu w Warszawie, to już zupełnie biały kruk, rozumiesz?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.