Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

Wykryto ponoć u denata weekendowego jakąś chemię we krwi, co może sugerować morderstwo, to chyba jasne.

Pierwsze słyszę. Równie dobrze mógł brać prochy, zjeść za dużo "zdrowej żywności" (jak wiadomo bardziej skażonej od normalnej), może baba go truła? Poczekajmy na wnioski Antoniego ;-).

Jestem Europejczykiem.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

A nie obawia się pan , że Niemcy nas wykiwają ?

No jak ? jak będziemy wspólną potęgą ? - oby.

Ziemie na Śląsku, były przecież niemieckie.

Oczywiście, na początku rodzi się bojaźń o konflikt Polacy-Niemcy.

Ale zapewniam Was, to taki sam okres przejściowy pomiędzy NRD i RFN.

My Polacy NIE MAMY już INNEGO WYJŚCIA

No cóż, w Niemczech bardzo mi się podoba ale powyższy pomysł wydaje mi sie wiekszą abstrakcją od tego, że Prezes uzna raport komisji Millera.

Jestem Europejczykiem.

Tak Niemcy to piękny kraj i bogaty.

Ale nie mają publicznych lasów państwowych, a ja pracuje w lesie, więc byłbym na lodzie..............

Niemcy boją się naszych przyjaciół Turków.

Francja i Anglia byłaby niepocieszona taką fuzją.

Ameryka wcale.

Rosja w żadnym wypadku.

Chyba nikt nie cieszyłby się, nawet Niemcy, bo jesteśmy brzydką panną bez posagu.

Może Chinom to na rękę?

Chyba nie, bo Niemcy szukali u Chińczyków pomocy finansowej dla strefy euro, Polska pociągnęła by w dół jeszcze całą konstrukcję.

Japonia ma nas gdzieś.

Może Brazylia albo Indie?

Chyba nie ma takiego państwa, które ucieszyłoby się z przyłączenia regionów polskich do Rzeszy.

Ryzyko niezadowolenia, ewentualność buntu, powstań etc.

Jeszcze ONZ coś ma do powiedzenia.

<iframe width="560" height="315" src="

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

HyunA_2012.jpg

HyunAH Kim to mój bliźniak genetyczny.

hyuna-kim-hyun-ah-submited-images-pic-fly.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Hyuna jest wspaniała, od razu widać w jakiej klasy geny jest wyposażona.

Ale jej rząd jest uzbrojony po zęby, kiedy ma niebezpiecznego sąsiada, a my?

Tarcze z dykty............buduje Prezydent niestety wiemy kto nim jest.

tumblr_m5s5bv8LLB1rytzfio1_500.png

tumblr_m7zrepx43u1rytzfio1_400.jpg

20120822_hyuna_123.jpg

Piękne geny.

Gdzie jest Wojciech Iwaszczukiewicz z swoimi opiniami?

4cfa871582a106c0fa463abc59d90dcc.jpg

232146555762359186_BwGKiw08_b.jpg

Niech Bóg ma w opiece Hyunę Kim.

Niech strzeże ją przed lotem lotem.

Bo tu zapomina się o bezpieczniakach.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość stary bej

(Konto usunięte)

@747

Śliczne te samiczki :-))

Ale masz rację, polska to brzydka panna bez posagu, i do tego bez cnoty.

Przez te wszystkie lata byliśmy systematycznie dymani przez różne kreatury.

Nawet tu na forum splendoru nam ujmują.

Zawsze można wskazać, które łózko w sali dewiantów zajmują.

Gość G.Mark

(Konto usunięte)

....

I jeszcze jedno

6:40:42 pada info 2km od progu pasa...Tutka z predkoscia 270km/h robi 1 km w ok 13 sek....widac to w stenogramach

Koniec nagrania to 6:41:07

Mamy 25 sek lotu...

to prawie 2 km

A oni rozwalili sie na 1 km przed pasem

Powinni sie rozsmarowac na plycie lotniska....

Pierwsze zetknięcie samolotu z przedmiotami na ziemi nastąpiło w pobliżu bliższej NDB, czego załoga nie zauważyła. Bliższa stoi w odległości 1065m od początku pasa.

8:40:58,0 - początek sygnalizacji wyłączenia ABSU - tu zaczynają ciągnąć za "rogi" wyłączając autopilota.

8:40:58,1 N - Dwadzieścia.

8:40:58,8 - początek sygnalizacji, dzwonek, przelotu nad bliższą NDB

8:41:00,5 - pierwszy kontakt z przedmiotem na ziemi w pobliżu NDB - niezauważony przez załogę

8:41:01,0 - koniec sygnalizacji, dzwonek, przelotu nad bliższą NDB

8:41:03,0 - K..rwa mać! - w tym momencie lewe skrzydło uderza w brzozę i jego część się odłamuje. Nastąpiło to 855 metrów od początku pasa.

Warto zajrzeć do karty podejścia z kierunku 259 do pasa, na którym mieli lądować i zobaczyć na jakiej wysokości powinni przelecieć nad bliższą NDB, aby zachowując odpowiednią prędkość zniżania i kąt, trafić na początek pasa.

Karta podejścia jest w kabinie pilotów i powinni lecieć według niej. Zboczenie z kursu w lewo lub prawo nawet o 60m, przy zapasie wysokości i widoczności odpowiedniej, nie ma żadnego praktycznego znaczenia i jest możliwa do skorygowania.

Sugerowałeś wcześniej tzw. "szczura". To jest prawdopodobne. Moim zdaniem koniecznie chcieli zobaczyć ziemię wychodząc pod chmury jak najszybciej i tak się na tym "zafiksowali", że zapomnieli o wszystkim innym.

Samolotu tego typu nie da się wyprowadzić z lotu opadającego z taką prędkością jaką oni mieli, w jednym momencie. Gdyby wyrównali na 100 czy nawet 50m baro, to spokojnie poszli by w górę, gdyby nie zobaczyli na ziemi pomocy do lądowania.

GM

Gazociąg poszedł po dnie Bałtyku, blokując nasze statki, ale umowa obie strony obowiązuje, a nas ma w dupie.

To akurat wina Polski , dwa rządy RP odrzuciły budowę gazociągu z pominięciem Ukrainy i nie pasowały opłaty za tranzyt .

Zboczenie z kursu w lewo lub prawo nawet o 60m, przy zapasie wysokości i widoczności odpowiedniej, nie ma żadnego praktycznego znaczenia i jest możliwa do skorygowania.

W dyskusji wiele pilotów pilotów dużych samolotów mówiło , że skorygowanie w lewo i w prawo nie stanowi żadnego problemu .

Problemem jest wysokość i brak widoczności .

Ziemie na Śląsku, były przecież niemieckie.

A wiesz dokąd sięgali Słowianie?

Nieco za obecny Berlin.

No jak ? jak będziemy wspólną potęgą ? - oby.

My Polacy NIE MAMY już INNEGO WYJŚCIA

To Tusk, potomek niemieckiego wermachtu jest twoim ziomalem…

O jakich Polakach mówisz?

Lachockie tereny zostały zgermanizowane , a do tej pory w byłej NRD są Serbscy Łużyczanie którzy " mówią " np . w pieśniach folkloru językiem podobnym do polskiego .

Tym bardziej nie mówmy co było/jest czyje.

Budujemy wspólna Europę... Unia narodów pod wspólną państwowością.

A niektórzy czekają tu na nadejście państwa bożego... Nieprawdaż...

Po ch*j w tym wszystkim przywoływać państwo niemieckie?!

Wykryto ponoć u denata weekendowego jakąś chemię we krwi, co może sugerować morderstwo, to chyba jasne.

Jeżeli tak jest naprawdę , to może świadczyć o braniu tabletek na głowę i o dużym prawdopodobieństwie samobójstwa , kto wie czy nie miał dużych wyrzutów sumienia związanych z katastrofą komunikacyjną smoleńską .

A niektórzy czekają tu na nadejście państwa bożego... Nieprawdaż...

Chrystus Królem Polski ?

747 nie poznaję zamiast brzozy kobiety , tak trzymaj

Jakie kobiety, to młoda dziewczyna 20 letnia, mój bliźniak genetyczny, czyli osoba obdarzona bardzo podobnymi cechami, oczywiście w tym wypadku odmiennej płci.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

A wiesz dokąd sięgali Słowianie?

Nieco za obecny Berlin.

To Tusk, potomek niemieckiego wermachtu jest twoim ziomalem…

O jakich Polakach mówisz?

No cóż ...

W twoim przypadku jest "krótka piłka" - ,młodyś to i głupiś, zacznij czytać.

Już raz ci napisałem, polemizować z tobą nie będę.

Nie sil się na odpisanie.

Budujemy wspólna Europę... Unia narodów pod wspólną państwowością.

O la la ale się porobiło.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

<iframe width="420" height="315" src="

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie, absolutnie ale też nie śpieszno mi do budowania tego tam wspólnego czegoś, już raz byłem zmuszony do "budowania" bliżej nieokreslonej wspólnoty Narodów i gówno z tego wyszło, nie z mojej winy ;)

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Wydaje się że jest w kraju consensus - katastrofa powinna zostać zbadana przez międzynarodową komisję by uniknąć tych wszystkich niepotrzebnych wątpliwości - którego to consensusu nie akceptują już tylko ekstremiści. No ale czy to nie za późno, czy rząd premiera Tuska nie powinien był wykazać się tą odrobiną... i w ten sposób sprawę procedować w 2010r.?

Poza tym nie mam jasności czy międzynarodowa oznacza polsko-rosyjska czy więcej?

Przy okazji - jest dla mnie niezrozumiałe jak ludzie wykształceni, z tytułem magistra, mogą tak brutalnie lekceważyć, szydzić z opracowań profesora Biniendy, i kilku innych naukowców z tytułem od dr. wzwyż?

Przecież po magisterce powinno się przynajmniej rozumieć kiedy nie jest się specjalistą w jakiejś dziedzinie..

Przy okazji - jest dla mnie niezrozumiałe jak ludzie wykształceni, z tytułem magistra, mogą tak brutalnie lekceważyć, szydzić z opracowań profesora Biniendy, i kilku innych naukowców z tytułem od dr. wzwyż?

Przecież po magisterce powinno się przynajmniej rozumieć kiedy nie jest się specjalistą w jakiejś dziedzinie..

Ty to piszesz na poważnie?

Jestem Europejczykiem.

Nieomylny to ponoć tylko papież jest ale w sprawach wiary i moralności:D

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Dziękuję.

Panie Inżynierze, czy nie czas przez moment odpocząć i zastanowić jak to możliwe że ok 140 naukowców zaryzykowało swe kariery i twierdzi że był zamach i wybuchy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.