Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

do narodowego byle czego , tych tępych patriotów przez których mamy tylko problemy

" Henryka Bema, zamieszczony w dzisiejszej "Gazecie Wyborczej". Były dziekan Wydziału Chemicznego Politechniki Łódzkiej w artykule "Smoleńska katastrofa polskiej nauki. Sztuczna mgła hel i trotyl mieszają w głowie" pyta: na Boga, czy na polskiej prawicy, mającej tylu sympatyków z tytułami naukowymi, nie ma żadnego naukowca, który miałby odwagę powiedzieć skończcie z tą obłędną kompromitującą naukę polską hipotezą zamachu?"

jest odważny czy wy wszyscy jak stado owiec z baranem przewodnikiem ?

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

do narodowego byle czego , tych tępych patriotów przez których mamy tylko problemy

" Henryka Bema, zamieszczony w dzisiejszej "Gazecie Wyborczej". Były dziekan Wydziału Chemicznego Politechniki Łódzkiej w artykule "Smoleńska katastrofa polskiej nauki. Sztuczna mgła hel i trotyl mieszają w głowie" pyta: na Boga, czy na polskiej prawicy, mającej tylu sympatyków z tytułami naukowymi, nie ma żadnego naukowca, który miałby odwagę powiedzieć skończcie z tą obłędną kompromitującą naukę polską hipotezą zamachu?"

jest odważny czy wy wszyscy jak stado owiec z baranem przewodnikiem ?

NARODOWE nigdy nie jest byle co! Co najwyżej mogą nim być ci, co NARODOWYM się posługują. A ty czym się posługujesz? Brzytwą?

NARODOWE nigdy nie jest byle co! Co najwyżej mogą nim być ci, co NARODOWYM się posługują. A ty czym się posługujesz? Brzytwą?

mam złe skojarzenia słysząc krzyk NARODOWE. Wybieram moje a z racji miejsca urodzenia banalizowanie ważnych słów jak patriotyzm , szacunek, tolerancja przez współrodaków nie mających zielonego pojęcia o ich znaczeniu obniża znaczenie innych ważnych emocjonalnie słów.

Zaraz będzie polowanie z nagonką jak na Brzezińskiego.

Brzezińskiemu mogą ,natomiast nowy wróg narodu zostanie prześwietlony do 10 pokolenia i na końcu zdrajcą i żydem ogłoszą

"

- Nie mogę jako osoba myśląca godzić się na udział w czymś takim - mówi Marian Opania w rozmowie z Gazeta.pl o filmie, który miałby przedstawiać wydarzenia w Smoleńsku jako zamach. Zaznacza, że darzy Lecha Kaczyńskiego sympatią i szacunkiem, natomiast Jarosława Kaczyńskiego uważa za postać "wątpliwą moralnie", której wieloletnia działalność jest "szkodliwa".

- Mój stosunek nie całkiem pozytywny do Lecha Kaczyńskiego bierze się z tego, że był tak zależny od Jarosława - wyjaśnia Opania. Dodaje, że nie może sympatią darzyć Jarosława, ale uważa go za sprawnego i zarazem cynicznego polityka."

komicznie brzmi Krauze , tam wszyscy lecą

" A co myśli o Opani, z którym od początku łączyły go losy zawodowe?

- Myśmy, można powiedzieć, razem debiutowali, on zagrał dużą rolę w moim debiucie kinowym "Palec boży" i myślę, że obaj jesteśmy w tym wieku, i w takim momencie naszego życia, że to jest pewna propozycja, byśmy wspólnie zakończyli nasze zawodowe życie, realizując właśnie ten film - przekonywał.

- Myśmy, można powiedzieć, razem debiutowali, on zagrał dużą rolę w moim debiucie kinowym "Palec boży" i myślę, że obaj jesteśmy w tym wieku, i w takim momencie naszego życia, że to jest pewna propozycja, byśmy wspólnie zakończyli nasze zawodowe życie, realizując właśnie ten film - przekonywał.

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale czy Krauze zamierza czasem zakończyć kręcenie filmu "próbnym podejściem" do lądowania?

Opania wiadomo, a on jako kto? Zamachowiec?

Jestem Europejczykiem.

Ważne jest co Opania myśli o wladzu i to jest sedno sprawy zarazem punkt wyjścia do dyskusji.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

co się z wami pisdrakami dzieje ?

to jest refleksja z jakimkolwiek sensem. Może gigancie intelektu wytłumaczysz z jakiego powodu Opania miałby o mnie mówić .Znam i lubię ale tylko z ekranu a On nawet nie wie o moim istnieniu .

co za pustogłowie

faktycznie ,bez centrali problemy

czy może sam jednak mój wpływ na wypowiedz Opani o braciach Kaczyńskich uzasadnisz.. W tym kontekście mnie wplątałeś

Sam się wplątałeś sądząc, że sprawa jest na tyle interesująca dla kogoś poza Opanią, Krauze i Tobą.

Smacznego wladzu, poruszyłeś to sam zjadaj te własne przemyślenia.z głębi bezmyślności swojej.

Iksik ostatnio pisze tylko po to, żeby coś napisać.

Przecież nie będę ciągle sobie PDT głowy zawracał.

Spisze się w PEU to sobie głowę zawrócę.

Póki co pozostaje czytać smrodki wladza.

Opania nie chce grać w którejś z wersji spiskowej , a ma do tego prawo i jest już krytykowany :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

specjalistka się odezwała.

Ukryta Zawartość

Charakterystyczny język cwanej manipulacji:

"Cała wiedza jaką mamy, prowadzi do logicznego wniosku, że pasażerów Tupolewa po prostu zabito, że były dwa wybuchy..."

No tak, z wiedzą i logiką sie nie dyskutuje.

Problem w tym, że ja nie wiem o żadnych dowodach na te dwa wybuchy. Wręcz przeciwnie, przeprowadzone analizy nie dostarczyły żadnych dowodów wybuchu.

No ale trzeba sobie znaleźć jakieś zajęcie w życiu, gadanie o zamachu jakoś szczególnie męczące nie jest a może uda się na jakieś konfiturki załapać?

Jestem Europejczykiem.

"Ścięli piłą brzozę w Smoleńsku, o którą rzekomo uderzył Tu-154. Jeden z najważniejszych dowodów w śledztwie zniszczony" - alarmuje Niezależna.pl.

Ale przeciez Tupolew nie uderzył w brzozę której ponoć w ogóle nie było!

Jestem Europejczykiem.

"Cała wiedza jaką mamy, prowadzi do logicznego wniosku, że pasażerów Tupolewa po prostu zabito, że były dwa wybuchy..."

Jaka wiedza, taka paplanina.

Opania nie chce grać w którejś z wersji spiskowej , a ma do tego prawo i jest już krytykowany :

Ukryta Zawartość

Ale niski poziom tej polskiej "prawicy" (tak na prawdę to socjaliści).

Film jest skazany na merytoryczne fiasko ponieważ w momencie wyświetlania będzie nieaktualny - nowe "teorie" powstałe po nakręceniu go zdezaktualizują. Może "spisek Szaraków"? Co na to ARTON55 :)

Ukryta Zawartość

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Ale niski poziom tej polskiej "prawicy" (tak na prawdę to socjaliści).

Film jest skazany na merytoryczne fiasko ponieważ w momencie wyświetlania będzie nieaktualny - nowe "teorie" powstałe po nakręceniu go zdezaktualizują.

Już od dawna twierdzę że PiS to narodowi socjaliści i nawet nie muszę tego udowadniać, to akurat chłopcy wzieli na siebie ;-).

Słowo "merytoryczny" w kontekście tego filmu kompletnie się nie komponuje - nie o to chodzi! Smoleńsk juz dawno temu oderwał się od rzeczywistości i stał się samodzielnym bytem w sferze ducha, jądrem mitu założycielskiego IV RP, oraz fundamentem nowej religii.

Jestem Europejczykiem.

Smoleńsk juz dawno temu oderwał się od rzeczywistości i stał się samodzielnym bytem w sferze ducha, jądrem mitu założycielskiego IV RP, oraz fundamentem nowej religii.

A pamiętam, że jak napisałem dokładnie to samo w kilka godzin po katastrofie, to józwa mi ten post skasował. :)

...oraz fundamentem nowej religii.

Nowa religia z nowym symbolem - zamiast Krzyża, Tu154, nawet podobny :)

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

"Lądujcie koniecznie w Smoleńsku"

...bo Deresz miał wsteczną wizję i wizytę służb z Ameryki i Rosji przed wywiadem z dziennikarzem oczywiście...a może to tylko Arabski na kawę wpadł.

Choroba Macierewicza jest zaraźliwa?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.