Skocz do zawartości
IGNORED

Katastrofa Tu 154M, teorie spiskowe...

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

No tak. Tylko jak się wcześniej pilotów straszy i prowadzi na nich nagonkę to nie wierzę, żeby nie miało to wpływu na ich decyzje.

Jestem Europejczykiem.

Jak bym tak zawsze kierownika słuchał to paru kumpli już bym miał na cmentarzu...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Jak bym tak zawsze kierownika słuchał to paru kumpli już bym miał na cmentarzu...

Wychodzi na to, że piloci posłuchali.

Jestem Europejczykiem.

Raczej nie. Zeszli po niżej decyzyjnej bo olali procedury. To całkowity brak profesjonalizmu.

Z własnego podwórka, przed podaniem napięcia ,przykładowo na transformator należy sprawdzić czy wszystkie osoby widniejące na poleceniu pracy ją zakończyły, mój kierownik, zapewne z racji podeszłego wieku czasami o tym zapominał.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

E tam…

Jakby wieźli siebie to obsraliby się po kołnierzyk i odeszli na inne lotnisko.

Ale tu wieźli osobę nadprzyrodzoną, której nawet nie imały się kule w Gruzji…

Lądowanie było oczywistą oczywistością.

I gdyby nie ruska brzoza… przepraszam; nie brzoza tylko hel… przepraszam; bomba w gaśnicy… przepraszam; bomba w skrzydle… k**wa; zamach Ruskich…

… wylądowaliby. Skoro nawet na drzwiach od stodoły potrafią latać…

Ekspert smoleński wrobił Macierewicza.

"Prokuratura wojskowa kilka dni temu opublikowała protokół przesłuchania prof. Obrębskiego. Obrębski opowiada w nim o dokonanych przez siebie oględzinach elementu tupolewa (prawdopodobnie chodzi o owiewkę). Z zeznań wynika, że część pochodzi ze smoleńskiego wrakowiska i została mu przekazana w zespole smoleńskim. Profesor dokonał jej oględzin, sfotografował ją i zwrócił do zespołu.

Gdzie część znajduje się obecnie? To zagadka. Prof. Obrębski podczas przesłuchania stwierdził, że „nie wie i nie chce wiedzieć”. A po chwili dodał: „Poseł Macierewicz powiedział do mnie, że on wie, gdzie ten element się znajduje”."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Gość cycus12

(Konto usunięte)

Odesłali do krainy "wiecznych łowów" prawie 100 osób

No tak. Tylko jak się wcześniej pilotów straszy i prowadzi na nich nagonkę to nie wierzę, żeby nie miało to wpływu na ich decyzje.

Jakby tak kapitanowie odmawiali naciskom, to Kaczor musiałby piechotą chodzić...

po raz kolejny proszę o konkrety.

Pytanie czy mi się szybciej znudzi powtarzanie tego samego (czytać wyżej), czy wam klepanie ozorem.

Udzielił ci sie niedorozwój kilku kolegów tutaj, kłamiesz świadomie czy najarałeś sIę smoleńskiego kadzidła?

Te mistrzu wymyśl coś nowego co ? ciągle klepiesz to samo. Zmień słownik łaciny.. cokolwiek

Tak Jaro czerwona gazeta znowu wymiata ;]

po raz kolejny proszę o konkrety.

Pytanie czy mi się szybciej znudzi powtarzanie tego samego (czytać wyżej), czy wam klepanie ozorem.

Te mistrzu wymyśl coś nowego co ? ciągle klepiesz to samo. Zmień słownik łaciny.. cokolwiek

Tak Jaro czerwona gazeta znowu wymiata ;]

jakie chcesz konkrety?

żadne raczej dla Ciebie nie będą honorowane, bo i po co?

"...na pohybel gównozjadom po obu stronach lady..."

Dziwi mnie że PiS jeswzcze ciągnie sprawę katastrofy smoleńskiej. Gdy milczą o tym ich notowania idą w górę, Gdy maja noty wyższe od POpaprańców następuje jakiś przeciek smoleński, dużo się o tym pisze, mówi i PiS znowu notuje spadki. Komuś strasznie zależy żeby dużo mówić o Smoleńsku w formie katastrofy i chyba nie jest to PiS. Oni ujawnią sie dopiero po przejęciu władzy.

"Nie ma czegoś takiego jak komisja Macierewicza, jest z całą pewnością trwający od lat niebezpieczny dla Polski i nieśmieszący przynajmniej mnie kabaret w reżyserii pana Antoniego Macierewicza. Ja odpowiadam za państwo, a nie za ambicje polityków, którzy są w stanie zrobić najdziwniejszą rzecz albo najbardziej niebezpieczną rzecz wyłącznie dla własnego interesu politycznego"

No to niech pan premier rozgoni w cholerę to tałatajstwo!

Najwyższy czas wprowadzić zamordyzm... w stosunku do polityków...

Niestety to politycy dysponują środkami zamordyzmu. Głównie ci co są u władzy. Ci drudzy jak dochodzą do władzy (zamiana okresowa) to starają się pamiętać przysłowie, że "jedna pani lekkich obyczajów drugiej pani lekkich obyczajów łba nie urwie" ;-), i kabaret braku odpowiedzialności trwa, ale cóż to w końcu są przecież "nadludzie", zwłaszcza jak siedzą tam na górze. My jesteśmy tylko "podludźmi".

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Gość cycus12

(Konto usunięte)

Według ciebie wszystkie gazety są czerwone. Oprócz tych czarnych :-). Nawet czasem w swojej glupocie jesteś zabawny.

no tak zapomniałem że jesteś na tyle leniwy że nigdy nie pokusiłeś się o sprawdzanie historii/ okoliczności powstawania danej gazety czy też "popularnych nazwisk"

jakie chcesz konkrety?

żadne raczej dla Ciebie nie będą honorowane, bo i po co?

chce uzasadniania do Twoich wypowiedzi. W sumie nie tylko Twoich, Jaro Ciebie się to też tyczy (i nie strugaj idioty jak w temacie "windows", tu z resztą też ciągle czekam).

Czy leci z nami pilot ?

niet, wszyscy zabici a nowi uczą się latać na drzwiach od stodoły :P

No to niech pan premier rozgoni w cholerę to tałatajstwo!

a siebie postawi przed trybunałem....

no tak zapomniałem że jesteś na tyle leniwy że nigdy nie pokusiłeś się o sprawdzanie historii/ okoliczności powstawania danej gazety czy też "popularnych nazwisk"

chce uzasadniania do Twoich wypowiedzi. W sumie nie tylko Twoich, Jaro Ciebie się to też tyczy (i nie strugaj idioty jak w temacie "windows", tu z resztą też ciągle czekam).

niet, wszyscy zabici a nowi uczą się latać na drzwiach od stodoły :P

a siebie postawi przed trybunałem....

stary nie mają ani wiedzy twardej ani miękkiej, to prosty i logiczny argument

Ukryta Zawartość

szkoda słów Tomek

Ukryta Zawartość

a w NTSB naczelnym jest obama a kerry nosi tytki z herbatami.

tego się nie da komentować.

W sumie zaden smolenszczyk , nie podniecaj sie tak foksik. Nie wiem do tej pory wszystkiego na temat przyczyn czy przyczyny tej tragedii. Ty foksik zapewne jestes przekonany.

<br />No to niech pan premier rozgoni w cholerę to tałatajstwo!<br />a siebie postawi przed trybunałem.... <br />

a przepraszam za co?

Słuchałem w sobotę audycję z politykami w trójce - był i temat fachowców Macierewicza poruszony - poseł PISu nazwał ich bohaterami mającymi odwagę walczyć o prawdę :) Ogólnie poseł gadał jak kacyk PRLowski.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Oglądałem i słuchałem zarówno PiSowskich polityków jak i prawackich publicystów i propagandzistów i dawno nie widziałem tak żalosnego widowiska. Żeby zamazać efekt tej kompromitacji poważni niby faceci opowiadali takie farmazony, stosowali tak żałosne sztuczki że żal dupę ściskał.

Najlepsze było to, że jak na dłoni widac było, że co inteligentniejsi z nich sami nie wierzyli w to, co mówią. Ale kilka dni prania mózgów i oni też uwierzą. Sami się przekonają :-).

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.